Chomutov – Sparta 3:4 (po pr.) | HC Litvínov – HC Plzeň 4:5 (po pr.) | Vsetín – Vítkovice 4:3 (kon.)
Warriors Brno – Poruba 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Mountfield HK 4:3 (kon.) | Jihlava – Liberec 4:3 (kon.)
PZ Kladno – K. Vary 5:4 (kon.) | Letňany – Kladno 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Tábor 8:3 (kon.)
Kometa Brno – Slavia 3:2 (1:0 po s.n.) | Ústí n/L – Kobra 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 2:3 (kon.)
Olomouc – Třinec 3:9 (kon.) | Havířov – Přerov 3:2 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (2:1, 0:1, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 17.11.2016, 14:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 17. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:45.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího zápasu ELIOD extraligy mladšího dorostu, ve kterém se proti sobě utká domácí HC Dukla Jihlava proti Bílým Tygrům z Liberce. Utkání startuje na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě přesně v 14:45 hodin.

    Domácí Dukla již má dvě kola před koncem zajištěný postup do A-nadstavby a play-off, když vede tabulku skupiny Střed se ziskem 35 bodů a na páté (první nepostupové) místo má náskok osmi bodů. Naopak Liberec ještě musí o postup bojovat, je totiž s šestadvaceti body šestý, před ním pátá Mladá Boleslav má o bod více a Žďár nad Sázavou, držící poslední postupové místo, má bodů devětadvacet.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Holata) – P. Brož, Smolko, Chvátal, Rašín, Winkler, Křišta – V. Brož, Najman, Menšík – Chlubna, Čermák, Kaltounková – Mihulka, Juda, Krajíček – Pigl. Trenér: Petr Svoboda

    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Hosnedl) – Starý, Adamec, Hampl, Žůrek, Nikolič, Kovář, Kollert – Cikhart, Rychlovský, Dospěl – Drábek, Strnad, Jiruš – Křepelka, Liška, Vomáčka – Jansa, Pray, Virág. Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Skopal – Kučera, Nechvátal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Najman dával zpoza branky kotouč na Menšíka, jeho úmysl ale přečetla pozorná obrana domácích a poté puk skončil u Zajíčka.
     
    01:03
    Žůrek přejel po pravé straně modrou a zkoušel na Rašína vyzrát přehozením puku, což se mu nevydařilo a jeden z pilířů Dukly kotouč sráží.
     
    01:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se hodně rychle dostávají do vedení. Tentokrát to Tygrům po pravé straně vyšlo. Blíže ke středu kluziště si sjel kapitán JAKUB RYCHLOVSKÝ, jenž poté vystřelil přesně k pravé tyči branky Chaloupka. Asistence: Jan Hampl.
     
    02:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    V Jihlavě je poměrně rychle srovnáno. Na gólu se podílel celý první útok Dukly, v jehož počátku dával Menšík puk na Vítězslava Brože, který našel mezi kruhy ADAMA NAJMANA a nejproduktivnější hráč domácích zamířil nad lapačku Zajíčka k levé tyči. Asistence: Vítězslav Brož, Matouš Menšík.
     
    03:35
    Kaltounková zblízka dorážela kotouč těsně vedle pravé tyče. POté se do zakončení dostával i Patrik Čermák, jeho pokus zblízka byl však zblokován a obránci hostí honem rychle dostali kotouč do bezpečí ke gólmanovi.
     
    05:17
    U levé tyče Chaloupka si dělal prostor Rychlovský. Do zakončení se ale nedostal, protože upadl.
     
    05:50
    Akce ale pokračovala po tom, co Rychlovský vybojoval kotouč u mantinelu poblíž pravého kruhu. Předal jej na Dospěla, který prodloužil puk před branku na sjíždějícího si Starého. Obránce Liberce však zblízka recept na Chaloupka nenašel.
     
    06:10
    Domácí vyhráli buly a založili rychlý protiútok. Při něm zkusil štěstí střelou z vrcholu pravého kruhu Čermák, jenž mířil nad horní tyčku.
     
    07:27
    Jihlava málem využila špatného střídání hostí, ovšem Mihulku na pravém kruhu v jedné z posledních možností zastavil obránce Adamec.
     
    07:39
    A Liberec šel rázem do protiútoku. Kombinačně to ale hosté nezvládli a Chaloupek lehce pokryl nahozený puk před dotírajícími hráči.
     
    07:53
    První vyloučení zápasu vidíme na liberecké straně. Na dvě minuty si půjde odpočinout Jan Cikhart za napadení.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    08:32
    Ač se hosté osvobodili, nyní již Dukla kombinuje před jejich gólmanem.
     
    08:42
    Judův pokus z otočky neprošel, poté hosté odzbrojili na brankou Kaltounkovou a až za branku Chaloupka vyvezl kotouč kapitán Tygrů Jakub Rychlovský.
     
    09:30
    Liberec po dalších dvou vyhozeních šetří čas.
     
    09:41
    Tohle nebyla vůbec špatná akce domácích, kdy Chlubna hledal před pravou tyč si sjíždějícího Najmana, jenž zblízka už nedokázal lépe usměrnit puk mezi tři tyče a minul je.
     
    09:53
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    10:19
    Mihulkův pokus zblízka z pravé strany o kousek minul vzdálenější tyčku branky, která byla v podání Zajíčka hodně hodně odkrytá.
     
    11:20
    Druhá lajna Dukly se prala o puk, který nakonec v útočném pásmu nezískala. Útočný výpad tak podnikli hosté, kdy střela Strnada z levé strany přílišné potíže Chaloupkovi nenadělala.
     
    11:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    No ale jak je ten hokej jednoduchý, dalo by se říct. Žádné složité kombinace, nýbrž po vyhraném buly přímočará akce. Z vlastního obranného pásma dal puk na levou stranu Menšík pro rozjetého ADAMA NAJMANA, ten udělal ke svému už tak vysokému tempu ještě dva tři rychlé kroky, čímž získal výhodu, najel si na levý kruh a ke vzdálenější tyči propálil Zajíčka. Asistence: Matouš Menšík.
     
    13:30
    Vidíme hodně hezký hokej, akce střídá akci, hraje se nahoru-dolu. Tohle se musí líbit.
     
    13:49
    Najman zkoušel štěstí potřetí. Nyní byl o něco dále od branky, přesto stačil vystřelit, leč minul tři tyče.
     
    14:07
    Šimon Zajíček si raději sáhl na puk, který pokryl před dvojicí hráčů Dukly.
     
    15:17
    V bezprostřední blízkosti Chaloupkovy branky se natřikrát pokoušel dorážet kotouč Cikhart, jenže ani jednou netrefil kus černé gumy ideálně a domácí klec neohrozil.
     
    15:40
    Střela Kaltounkové byla zblokovaná za branku Liberce, kde jí získali hosté a jdou dopředu.
     
    16:16
    Tentokrát to již Žůrkovi vyšlo, když kličkou obelstil Rašína a přes pravý kruh si to namířil blíže k brance. Chaloupek ale prostor u levé tyče dokonale ucpal.
     
    16:47
    Na druhé straně si našel kotouč mezi kruhy Vítězslav Brož. Střela mu ale nesedla ideálně, proto Zajíček kotouč nejprve vyrazil levým betonem a poté schoval do lapačky.
     
    17:17
    Tlačenice jak na rohlíky za padesát haléřů v supermarketu. I tak by se dala nazvat situace u střídačky Liberce, kdy o puk bojovalo snad šest sedm hráčů. Není se čemu divit, že Skopal radši hned přerušil hru, kotouč neměl šanci vidět.
     
    18:30
    Vítězslav Brož šikovně vyšťoural puk na útočné modré, který vzápětí posunul přes Menšíka na Najmana. Dvougólový domácí střelec už ale mezi kruhy neměl dostatek prostoru k zakončení, proto zkusil bekhend, který srazil obránce Starý ke svému gólmanovi.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny je zde.
     
    19:35
    První střelu Adamce od modré zastavil mezi kruhy Mihulka. Když se touš opět dostal ke střílejícímu obránci Liberce, po dvou třech odrazech skončil u Chaloupka.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní třetina je za námi a tenhle hokej baví. Ve druhé minutě se Liberec dostal do vedení zásluhou kapitána Jakuba Rychlovského, ovšem za jednaosmdesát vteřin srovnal Adam Najman a nejproduktivnější hráč Dukly se podepsal pod průběžný obrat v utkání, když ve dvanácté minutě poslal svůj tým jako správný kapitán do vedení – 2:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:28.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:35
    Do čtyřech půjdou také Jihlavští. První přesilovka Liberce bude následovat po napadení Valentýna Smolka.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    20:57
    Ač Liberečtí svírali útočné nůžky blíže k Chaloupkovi, ten pro jejich snahu neměl pražádné pochopení a kotouč zastavil.
     
    21:20
    Dospěl to prvně zkusil sám střelou z pravého kruhu. Tu Chaloupek vytěsnil. Poté zkusil týž hráč nahrát na levou stranu pro Rychlovského a jihlavský gólman byl znovu králem, když i přes tlačenici ve svém brankovišti zasáhl levým betonem. Jihlava se poté osvobozuje.
     
    21:58
    Stejně tak jako nyní po vhazování u levé strany Chaloupka.
     
    22:35
    Jihlava hraje v plném počtu.
     
    23:03
    David Mihulka se řítil sám na Zajíčka. Pokoušel se jej přechytračit blafákem do bekhendu, který gólman Liberce srazil nad svojí klec do ochranné sítě.
     
    24:50
    Menší závar před svojí klecí vyřešil Chaloupek, který holí srazil zadovku Jaroše před branku na spoluhráče a pomohl svým spoluhráčům k osvobození.
     
    25:15
    Liberec zkusil další rychlý útok. Z pravé strany mířil na branku domácích Dospěl, ale jeho pokus byl pro jednoho z nejlepších gólmanů celé extraligy mladšího dorostu lahůdkou. Puk má ve své moci a bude se vhazovat po levici jihlavské svatyně.
     
    26:50
    Uvidíme, kolik branek dneska vůbec padne. Když jsem zmínil statisticky jednoho z nejlepších gólmanů ELIOD extraligy mladšího dorostu, domácího Ondřeje Chaloupka, tak je třeba upozornit, že i Šimon Zajíček je na tom velice dobře a má úspěšnost zásahů přes 92%.
     
    27:29
    Jihlava se bude podruhé ve druhé třetině i celkově v utkání bránit. Kristýna Kaltounková jde na dvě minuty ven po faulu kolenem.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    28:20
    I když na začátku přesilovky byli Liberečtí před domácí klecí, Jihlava poté dvakrát vyhodila kotouč.
     
    28:46
    Adamec hledal přihrávkou od modré na pravém kruhu Jiruše, což se mu sice povedlo, ovšem druhý jmenovaný nedokázal usměrnit puk tam, kam chtěl – na bližší tyč.
     
    29:29
    Domácí celek hraje v plném počtu.
     
    29:55
    Rychlovský tváří v tvář selhal Chaloupkovi, který jeho střelu zblízka výborně vyrazil a udržel tak Dukle vedení.
     
    30:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní už byl domácí gólman bezmocný. Rychlovský totiž po své velké šanci dokázal získat puk, který dopravil před branku na VOJTĚCHA JIRUŠE, jenž kotouč sklepl do čáru. Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    30:20
    A mohlo to být pro Liberec ještě veselejší. Hned po buly prošel přes modrou znovu kapitán Jakub Rychlovský a z pravé strany vypálil nebezpečně kousek nad ledem na vzdálenější tyč, kde byl beton Chaloupka.
     
    32:10
    Jihlava se snaží udržet puk před Zajíčkem, což se jí zatím příliš nedaří.
     
    32:33
    Ale před branku hostí se vrátí, jelikož Bilí Tygři si nahráli rukou, což je samozřejmě v nesouladu s pravidly.
     
    32:50
    První přesilovka druhé třetiny i pro Jihlavu. Na trestnou lavici usedá útočník Adam Liška, jenž jde odpykat dvě minuty za svůj prohřešek, podražení.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    33:09
    Hosté se mohli prosadit v oslabení. Všudybyl Jakub Rychlovský zakončoval z prostoru mezi kruhy, ale vypadá to, jako kdyby si Ondřej Chaloupek usmyslel, že kapitánovi Liberce více jak jednu branku nepovolí. Kotouč vyrazil.
     
    33:56
    Juda přihrával mezi kruhy pro Čermáka, jenž se snažil usměrnit kotouč na branku. K puku se dostal, ovšem přes Starého s Adamcem neprošla černá pryž k Zajíčkovi.
     
    34:42
    Liberečtí se osvobodili, nicméně Dukla rychle zavezla puk zpět k Zajíčkovi. Po Najmanově střele se kotouč prolétl vzduchem kolem horní tyče Zajíčka, aby skončil vedle branky.
     
    34:50
    Liberec hraje v plném počtu.
     
    35:01
    Chlubna si po levé straně najel přes modrou a přihrál mezi kruhy na volného Najmana, jenž si počkal na vhodný okamžik ke střele. Svojí ránu však mezi tři tyče nevměstnal, puk šel vedle levé tyčky Zajíčka.
     
    36:53
    Vomáčka se snažil prodrat na levém kruhu přes Rašína, což se mu nepodařilo. Domácí obránce se nenechal oklamat naznačením.
     
    36:56
    Vzápětí se navíc Benjamin Vomáčka vyfauloval právě na Patriku Rašínovi, kterého za brankou Dukly zcela zbytečně podrazil.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    37:37
    Tahle přesilovka domácích jistě nepatří k povedeným, Liberec se během čtyřiceti vteřin dvakrát osvobozuje.
     
    37:50
    Nyní již potřetí a znovu sbírá cenné vteřinky.
     
    38:01
    Juda vystřelil z pravé strany a i za pomocí teče jednoho z hráčů Liberce orazítkoval kotouč horní tyč, odkud šel do ochranné sítě.
     
    38:56
    Byť domácí kombinují před brankou Zajíčka, tuto přesilovku také nevyužijí, neboť Vomáčka skáče na led.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny a Tygři vyvážejí puk do středního pásma.
     
    39:58
    Adam Najman měl na holi hattrick, když se přes dva hráče hostí prodral k puku, aby jej následně zblízka vychytal Šimon Zajíček.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina skončila výhrou Liberce 1:0, který zásluhou Vojtěcha Jiruše srovnal krátce po polovině utkání na průběžných 2:2. Šancí bylo k vidění na obou stranách poměrně dost, ovšem více branek druhá třetina nenabídla, brankáři kralovali druhé dvacetiminutovce.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:12.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:35
    Liberečtí zahájili třetí třetinu ofenzívou, ovšem nyní se bude vhazovat po zakázaném uvolnění před jejich brankou.
     
    41:55
    Velká šance hostí! Dospěl zavezl kotouč po pravé straně před branku, který následně předal Adamu Liškovi, jenž zblízka poslal svojí střelu do pravé tyče, od které se puk odrazil k Chaloupkovi a na hole jihlavských obránců.
     
    43:18
    Pokus Jana Hampla z levé strany nebyl přesný. Chaloupek nemusel zasahovat, neboť kotouč šel nad branku.
     
    43:25
    Na druhé straně raději pokryl puk před najíždějícími hráči Dukly gólman Šimon Zajíček.
     
    44:45
    Oboustranná přetahovaná o puk končí za brankou Chaloupka, kde Filip Křišta poslal na led krosčekem soupeře a jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    44:55
    Střelu v podání Jakuba Žůrka od modré likviduje Chaloupek, který touš vyrazil betonem.
     
    45:21
    Na druhé straně zahrozila Dukla i v oslabení, když puk mezi kruhy dostal volný Vítězslav Brož, jehož střelu k levé tyči našel Zajíček v lapačce.
     
    45:54
    Domácí se po buly dokázali osvobodit a Liberec bude musete začít od znova zpoza svojí branky.
     
    46:30
    Na modré už neměl šanci udržet po prknech vyhozený puk obránce Adam Starý a vypadá to, že ani v této přesilové hře branka nepadne.
     
    46:45
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    47:01
    Do střely Petra Brože z pravé strany dal hokejku Filip Kovář, který tak sráží puk do ochranné sítě.
     
    47:54
    Domácí pětice nemůže jít střídat, neboť zahrála puk na zakázané uvolnění.
     
    47:59
    Po buly střílel z levého kruhu Luboš Dospěl, svým pokusem však netrefil tři tyče.
     
    48:17
    U levé tyče Chaloupka se snažil dostrkat puk za čáru Adamec s Virágem, nicméně neúspěšně. Gólman Dukly zamezil veškerým snahám o dorážku.
     
    49:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zvraty v utkání pokračují. Nejprve vedl Liberec, poté Jihlava a nyní tahají za delší provaz opět Bílí Tygři. Dukla se z útoku neprosadila, proto rychlý protiútok založili hosté a zde již branka padla. Strnad přihrál z pravé strany před branku na MICHAELA DRÁBKA, který i s troškou potřebného štěstíčka dorazil kotouč zblízka do branky. Asistence: Vojtěch Strnad.
     
    50:38
    Chlubna se pokusil o slušnou střelu z levé strany do horní části bližší tyče, kde byla připravená vyrážečka Zajíčka.
     
    51:07
    Starý s Virágem zapracovali na obranné modré a nedovolili Dukle, aby se dostala do útočného pásma.
     
    51:49
    Slušnou akci předvedl Vítězslav Brož, který převzal puk na vlastním obranném pásmu a po pravé straně si to namířil podél pravého kruhu až před branku. Zkusil vyzrát na Zajíčka bekhendem, za přispění gólmana hostí skončila jeho akce nad horní tyčí.
     
    52:26
    Už jsem chtěl napsat, že je srovnáno, a taky to tak vypadalo. Po nahození od modré totiž kotouč skončil v síti Zajíčka. Gól však nemůže být uznán pro hru vysokou holí, ovšem nyní jsem si poměrně jistý, že si kotouč do vlastní sítě srazil hráč Liberce. Stav je tak stále 2:3 a pokračuje se vhazováním ve středním pásmu.
     
    53:50
    Jihlava se zatím přes pětici hráčů hostí nemůže dostat do útočného pásma. Tygři brání jednobrankový náskok, který by jim ještě dával naději na první čtyřku.
     
    54:55
    Domácí tým bude hrát páté oslabení v utkání, když si dvě minuty odsedí Miroslav Juda za vysokou hůl. Domácí střídačce se rozhodnutí sudího Přemysla Skopala vůbec nelíbí.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    54:55
    Přesilová hra Bílých Tygrů bude dvojnásobná a dvouminutová, jelikož domácí střídačka není spokojena s výroky sudího Skopala a dostává dvě minuty za nesportovní chování. To si odsedí David Mihulka.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    54:55
    Tým Liberce si vyžádal oddechový čas.
     
    55:21
    Dvojnásobná přesilovka Liberce končí, protože rozhodčí Skopal posílá na trestnou lavici kapitána Tygrů Jakuba Rychlovského za vysokou hůl. Také poměrně přísné vyloučení.

    Na vyloučení: 5-4.
     
    55:50
    Dobrých patnáct vteřin trvalo, než si trojice rozhodčích všimla, že branka za Chaloupkem je posunutá, a přerušila hru.
     
    56:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle může Tygry mrzet a stát je první čtyřku tabulky. Při přesilové hře čtyři na tři ztratili na útočné modré kotouč, když jeden z libereckých hráčů upadl, a Najman s Chlubnou tak pláchli do úniku dva na nikoho. Nabídnutou situací nepohrdli, třikrát si vyměnili puk, naposled dal Najman kotouč z levé strany před branku na TOMÁŠE CHLUBNU, který poslal puk kolem lapačky Zajíčka do branky. Tohle bylo pro gólmana Liberce skutečně těžké, dvojice domácích útočníků mu moc šancí nedala. Asistence: Adam Najman.
     
    56:45
    Hra je na delší čas přerušena. Těžko říct, co se nyní stalo a proč se nehraje.
     
    56:55
    Jihlava hraje v plném počtu a začíná její kratičká přesilovka pět na čtyři.
     
    57:31
    Také Tygři hrají v plném počtu. Závěr základní hrací doby bude ještě nadmíru zajímavý.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:27
    Najman byl na okamžik volný na středu útočného pásma, kam také dostal přihrávku. Jeho střela z první mezi beton a lapačku nebyla pro Zajíčka příjemná, ten jí však vyrazil.
     
    58:59
    Liberec potřebuje tři body k první čtyřce a Zajíček proto míří z branky. Tygři to zkusí v šesti bez gólmana.
     
    59:18
    Dukla sice šla do protiútoku, byla však zastavena Adamcem a Dospělem. Jenže vzápětí to Liberečtí neudělali dobře a jejich útok přerušil ofsajd.
     
    59:25
    Bilý Tygři znovu zavezli kotouč před Chaloupka a ve stejném čase míří Zajíček ven z branky.
     
    59:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rozhodnuto jest. Ani tato kombinace před brankou Chaloupka se Liberci příliš nepovedla. Hosté ztratili kotouč, Chlubna jej poslal na ADAMA NAJMANA a domácí útočník kompletuje střelou ze středu kluziště do odkryté klece svůj hattrick. Tímto gólem Liberec zřejmě přichází o naději na první čtyřku a přímý postup do A-nadstavby s jistotou play-off. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina dovršila zajímavou a pohlednou hokejovou podívanou, kdy každý chvilku tahal pilku. Připomeňme si, že Liberec od druhé minuty vedl, ovšem Jihlava ještě v první třetině otočila stav utkání. V prostředním dějství Bílí Tygři srovnali stav a v padesáté minutě šli dokonce do vedení zásluhou Michaela Drábka. Jenže tři důležité body, které by Liberec ještě uchovaly v naději na přímý postup do play-off a A-nadstavby, si hosté nechali vzít při vlastní přesilovce, kdy udělali chybu na modré a únik dva na nikoho v podání Najmana s Chlubnou završil Tomáš Chlubna. Dělba bodů po základní části byla pro Liberec nicneřešící, proto se Tygři odhodlali ke hře bez gólmana a při snaze strhnout vedení na svojí stranu inkasovali šestnáct vteřin před koncem gól, když Adam Najman trefil prázdnou klec – 4:3.
     
    Situace v tabulce je nyní jasná. Jihlava vede s 38 body, druhé jsou České Budějovice s 33 body, které ve druhé třetině prohrávají doma s Pardubicemi 1:3. Na třetím místě je také s 33 body Žďár nad Sázavou, který dnešní výhrou odsunul na čtvrté místo Hradec Králové. Mountfield HK má aktuálně 31 bodů a v posledním kole si to rozdá o přímý postup s Mladou Boleslaví. Ta má 29 bodů a v neděli bude muset na ledě Hradce vyhrát, chce-li poskočit na jeho úkor do první čtyřky. Šestý Liberec a sedmé Pardubice jsou již bez šance na přímý postup a budou muset bojovat ve dvacetikolové B-nadstavbě o jedno volné místo do play-off.
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava doma poráží Liberec 4:3 a směřuje k prvnímu místu po osmnáctikolové základní části, se s Vámi loučí a hezký sváteční večer přeje Tomáš Lysý. (17:21:32)

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Najman (V. Brož, Menšík), 12. Najman (Menšík), 57. Chlubna (Najman), 60. Najman (Chlubna) – 2. Rychlovský (Hampl), 31. Jiruš (Rychlovský), 50. Drábek (Strnad)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Holata) – P. Brož, Smolko, Chvátal, Rašín, Winkler, Křišta – V. Brož, Najman, Menšík – Chlubna, Čermák, Kaltounková – Mihulka, Juda, Krajíček – Pigl. Trenér: Petr Svoboda
    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Hosnedl) – Starý, Adamec, Hampl, Žůrek, Nikolič, Kovář, Kollert – Cikhart, Rychlovský, Dospěl – Drábek, Strnad, Jiruš – Křepelka, Liška, Vomáčka – Jansa, Pray, Virág. Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Skopal – Kučera, Nechvátal
    bahis siteleri