Technika Brno – Šumperk 1:5 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 2:6 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Kopřivnice 5:0 (kon.) | Klatovy – Trutnov 5:3 (kon.) | Bílina – Sokolov 2:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:4 (1:0, 4:3, 1:1)
HK Opava
Středa 23.11.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Naopak domácí se trefují do prázdné brány a potvrzují tak dnešní vítězství! Autorem šestého gólu Hodonína je PETR JURČA.
     
    42:46
    Opava právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. Tohle pravidlo se opět potvrdilo. Po šanci domácích se puku ujal Petr Chalupa, ten vystřelil a Haloda vyrazil puk před sebe, kde už byl připravený PAVEL SELINGR a ten se nemýlil. Asistence: Petr Chalupa, David Galvas.
     
    38:06
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak nakonec je to úplně opačně! Následnou hru pěti proti čtyřem dokázali domácí využít a místo vyrovnání na 4:4 odskakují Drtiči na rozdíl dvou branek! Střelcem domácích je JAKUB KADLEC. Asistence: Martin Miklík, Petr Jurča.
     
    36:42
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava si vytvořila drtivý tlak a přetavuje ho v kontaktní branku. Pavel Selingr našel dobře postaveného TOMÁŠE POLOKA přes šířku kluziště a ten uklidil puk rychlou střelou k bližší tyči. Asistence: Pavel Selingr.
     
    32:26
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava využívá svou přesilovou hru stejně tak rychle, jak tomu bylo před chvílí na druhé straně. Grygarovu přihrávku dobře zpracoval TOMÁŠ POLOK a následně překonal brankáře Halodu. Asistence: Petr Grygar.
     
    31:52
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak to byla paráda! Jurča nahrál Kadlecovi, který střílel na vzdálenější tyč. Šafránek puk vyrazil na hůl Peše, ten ještě dorážel, jenže Šafránek ještě kotouč vyhodil nad sebe a JAKUB KADLEC ze vzduchu sklepl puk do sítě! Asistence: Petr Jurča, Petr Peš.
     
    24:55
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak tohle jsou doslova brankové hody! Opava pokračovala ve svém náporu a brankář Haloda musel dobře zapracovat na brankovišti, následně vyslal Jakub Vrána do útoku DOMINIKA MATULU, který nechal za sebou všechny soupeře a střelou do víka překonal i brankáře. Asistence: Jakub Vrána.
     
    24:05
    Opava právě vstřelila branku!
    Rychlá odpověď hostů! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se parádně trefil PAVEL SELINGR, který zamířil přesně do horního růžku a brankář Haloda neměl na tuhle střelu nárok! Asistence: Vladimír Holík, Petr Wolf.
     
    23:04
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Ve vlastním oslabení skórují Drtiči! Opava zaváhala ve vlastním pásmu s rozehrávkou a k puku se dostal JAKUB VRÁNA, který nekompromisně propálil Šafránka! Asistence: Matěj Charvát.
     
    05:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín přetavil úvodní tlak v branku! Petr Jurča se octil s pukem na hranici kruhu a rozhodl se ještě vylepšit střeleckou pozici pro DANIELA VAŇKA, který prostřelil přesouvajícího se Šafránka. Asistence: Petr Jurča.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 6. Vaněk (Jurča), 24. Vrána (Charvát), 25. Matula (Vrána), 32. Kadlec (Jurča, Peš), 39. Kadlec (Miklík, Jurča), 60. Jurča – 25. Selingr (Holík, Wolf), 33. Polok (Grygar), 37. Polok (Selingr), 43. Selingr (Chalupa, Galvas)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Kotvan) – Potechin, Miklík, Haloda M., Polesný, Kužílek, Pokorný, Loginovskij – Jurča, Vaněk, Kadlec – Vrána, Peš (C), Matula – Hložánek, Charvát, Kuba – Janás, Černohous, Hajný – Račický

    Trenér: Stanislav Beťko

    HK Opava: Šafránek (Wanecki) – Galvas, Černý T., Slavík, Šindelář, Holík, Pavelek – Selingr (C), Wolf, Polok – Černý L., Grygar, Chalupa – Vítek, Rousek, Herman – Štindl

    Trenér: Pavel Hulva

    Rozhodčí: Škach – Blaha, Goňa
    bahis siteleri