Jihlava – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 5:4 (kon.) | Most – Prostějov 3:2 (kon.)
Kladno – Litoměřice 2:4 (kon.) | Slavia – Havířov 0:4 (kon.) | Frýdek-M. – Ústí n/L 4:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
AZ Havířov
Středa 30.11.2016, 18:00 • ZS Eden • Chance liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    Minutu a čtvrt kroužili hosté v útočném pásmu a marně hledali místo ke střele. Jediný pokus vyslal po vyjetí z rohu Kanko. Nenápadná střela ale skončila na brankovišti před Polívkou. Se štěstím nakonec dokázal MAREK KALUS kotouč dotlačit za sešívaného brankáře. Asistence: Petr Kanko.
     
    36:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov už je ve tříbrankovém trháku. Ránu z modré sice Polívka betonem dokázal zastavit. Ze zmatku na brankovišti vytěžil branku DAVID DVOŘÁČEK, který přesně věděl, kde je puk, a usměrnil ho do branky. Asistence: Daniel Seman a Marek Kalus.
     
    10:04
    Havířov právě vstřelil branku!
    Takový vstup do zápasu si slávisté určitě za rámeček nedají. Chybou na útočné modré poslali soupeře do přečíslení dva na jednoho. Ve slibné pozici se MICHAL HLINKA namísto nahrávky opřel do puku. Zvolil správně. Trefil se přesně do horního rohu. Asistence: Petr Kanko a Michal Sztefek.
     
    08:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení. Bednář na modré napřáhl a vypálil. Polívka vyrazil betonem před sebe. Situace ideálně využil RADEK POŘÍZEK, který dobruslil a usměrnil puk do odkryté části branky. Asistence: Lukáš Bednář a Jakub Kotala.
    Marken.cz

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 9. Pořízek (Bednář, Kotala), 11. Hlinka (Kanko, Sztefek), 37. Dvořáček (D. Seman, Kalus), 50. Kalus (Kanko)


    HC Slavia Praha: Polívka (Frodl) – J. Novák, Holý, Pohl, Knot (C), Kolařík (A), A. Růžička, Valík – Jankovský, Šafránek (A), Šagát – Schleiss, Dušek, P. Beránek – Kverka, Kubica, M. Kadlec – Matějka, Šteiner, Kružík.
    AZ Havířov: M. Laco (Matoušek) – Petran (A), L. Doudera, Korím, Chroboček, Lenďák, D. Seman (C) – Kalus, Haas (A), Dvořáček – Gřeš, Hubáček, Štumpf – Sztefek, Hlinka, Kanko – Pořízek, Bednář, Kotala.

    Rozhodčí: Kubičík – Lučan, Potůček

    Diváci: 552
    bahis siteleri