Jihlava – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 5:4 (kon.) | Most – Prostějov 3:2 (kon.)
Kladno – Litoměřice 2:4 (kon.) | Slavia – Havířov 0:4 (kon.) | Frýdek-M. – Ústí n/L 4:2 (kon.)
konec
HC Most
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 30.11.2016, 17:30 • ZS Most • Chance liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:15
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté znovu korigují v početní výhodě! Zadražil vypálil od modré čáry a jeho ránu ve skrumáži tečoval VOJTĚCH AUGUSTIN. Asistence: Vojtěch Zadražil, Aleš Holík.
     
    50:07
    Most právě vstřelil branku!
    Domácí se znovu dostávají do dvoubrankového vedení! Rulík vypálil od modré, Neužil jen vyrazil před branku, kde se nejlépe zorientoval Divíšek, který přistrčil na JANA DUFKA, který pálil do zcela odkryté klece. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    40:22
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovku! Protivný se napřáhl na modré čáře a střelou na lapačku prostřelil Hübla, jeho pokus ještě o kousek přizvedl PATRIK MOSKAL. Asistence: Tomáš Protivný a Lukáš Žalčík.
     
    26:38
    Most právě vstřelil branku!
    Obrovské zaváhání na modré čáře teď předvedl Zadražil, který se snažil v pádu udržet pásmo, to se mu ale nepovedlo a k puku se dostal Řehoř, který vyslal do brejku LUKÁŠE VÁLKA, který pohotovou ranou k tyči zvyšuje vedení Mostu. Asistence: Ivan Řehoř.
     
    07:06
    Most právě vstřelil branku!
    Kubinčák objel celou branku, vytáhl si Neužila a poslal puk podél tyčky do skrumáže, kde se nejlépe zorientoval JAN DUFEK a dostal puk do prázdné branky. Asistence: Vojtěch Kubinčák, Tomáš Divíšek.
    Marken.cz

    Jiří Rybář

    Branky a nahrávky: 8. Dufek (Kubinčák, Divíšek), 27. Válek (Řehoř), 51. Dufek (Divíšek) – 41. Moskal (Protivný, Žálčík), 55. Augustin (V. Zadražil, A. Holík)


    HC Most: J. Hübl – Rulík, K. Černý, Šesták, Strejček, Šefl, Hora, Kokeš – Dufek, Divíšek, Kubinčák – J. Šimeček, Alinč, Rod – Stříbrný, Válek, Smolka – Slavíček, Řehoř, Mical.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil – D. Kolář, A. Holík, T. Kvapil, V. Zadražil, Protivný, Grebeňuk – Žálčík, Moskal, Martin Novák – Rudovský, Venkrbec, Švec – Fiala, Šlahař, Augustin – Hozák, Indra.

    Rozhodčí: Kostourek – Votrubec, Ševic

    Diváci: 221
    bahis siteleri