Buffalo – NY Rangers 4:3 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Dallas 6:2 (kon.)
Boston – Carolina 2:1 (2:1 po s.n.) | Ottawa – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Detroit – Florida 1:2 (po pr.)
St. Louis – Tampa 5:4 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 3:6 (kon.) | Chicago – New Jersey 4:3 (po pr.)
Arizona – Los Angeles 3:4 (kon.) | Colorado – Columbus 2:3 (kon.) | Vancouver – Anaheim 1:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:4 (2:1, 0:1, 1:2)
Los Angeles Kings
Pátek 02.12.2016, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Shane Doan dostal desetiminutový osobní trest za nesportovní chování a zamířil do kabin.
     
    59:45
    Martin Hanzal dostal dvě minuty za hákování a to je zřejmě konec nadějí Coyotes.
     
    56:08
    Jeff Carter podrazil Jordana Martinooka a Arizona má opět šanci rychle zareagovat na inkasovaný gól.
     
    41:00
    Luke Schenn chtěl rozehrát před vlastní bránou a poté byl seknut napadajícím Mariánem Gáboríkem. Zápas bude pokračovat ve hře 4 na 4 a poté začne přesilová hra Arizony.
     
    39:31
    Ryan White dostal dvě minuty za podražení, a pokud Kings přesilovou hru v závěru druhé třetiny nevyužijí, budou ji dohrávat na začátku poslední části zápasu.
     
    26:51
    Luke Schenn a Kyle Clifford se odjeli shladit na dvě minuty na trestnou lavici za hrubost.
     
    24:00
    Tobias Rieder se v souboji dvou osmiček znovu fantasticky protlačil před bránu a vzápětí byl přidržen Drewem Doughtym, který dostal dvě minuty za držení. Hra pokračuje ve hře 4 na 4.
     
    22:50
    Martin Hanzal se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci a málem se mu podařilo puk dopravit do brány, nakonec byl ale vyloučen za nedovolené bránění brankáře.
     
    18:08
    Nick Shore za vlastní bránou přidržel Martina Hanzala a za držení usedl na trestnou lavici.
     
    14:22
    Laurent Dauphin zahákoval unikajícího Laurenta Dauphina a Los Angeles Kings si zahraje přesilovou hru 5 na 3, která potrvá 53 sekund!
     
    13:15
    Radim Vrbata dostal menší trest a na trestné lavici si odsedí dvě minuty za hákování. Kings si zahrají druhou přesilovou hru, přičemž první využít nedokázali.
     
    06:12
    Shane Doan byl v úvodu utkání podražen, nyní byl ale on tím hráčem, který usedl na trestnou lavici za hákování. Kings mají k dispozici první přesilovou hru.
     
    00:39
    Tyler Toffoli se podíval bezmocně do stropu haly poté, co u mantinelu během úvodní minuty zápasu podruhé podrazil jednoho z hráčů Arizony a znovu usedl na trestnou lavici. Neuvěřitelný vstup útočníka Los Angeles Kings, ovšem v negativním slova smyslu.
     
    00:09
    Ze zápasu uplynulo pouhých 9 sekund a Arizona Coyotes si zahraje první přesilovou hru! Shane Doan se snažil prosadit na levém křídle a byl zezadu podražen Tylerem Toffolim, který odsedí dvouminutový trest.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Hanzal (Vrbata, Michael Stone), 19. Hanzal (Michael Stone, Ekman-Larsson), 54. Rieder (Goligoski, Martinook) – 13. King (D. Brown, Kopitar), 31. Nolan (Clifford, N. Shore), 54. Nolan, 56. Lewis (Gáborík, Kopitar)


    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson (A), C. Murphy, Goligoski, Michael Stone, Chychrun, Schenn – Domi, Hanzal (A), Vrbata – Rieder, Martinook, Doan (C) – J. McGinn, Dvorak, Duclair – Crouse, Dauphin, White.
    Los Angeles Kings: Budaj (21. Zatkoff) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, Gravel, M. Greene – King, Kopitar (C), Lewis – Pearson, J. Carter (A), Toffoli – D. Brown, Dowd, Clifford – Gáborík, N. Shore, Nolan.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Jon McIsaac. Čároví: Brian Murphy, Bevan Mills
    bahis siteleri