Chomutov – Mountfield HK 5:0 (kon.) | Kladno – Liberec 3:6 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 7:2 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.) | HC Litvínov – Pardubice 2:0 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 5:3 (kon.)
K. Vary – Třinec 4:3 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Olomouc 6:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Mountfield HK
Pátek 02.12.2016, 15:00DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov využívá přesilovku a završuje tak bůra! Mezi kruhy zůstal opomenut JOSEF RINDOŠ, kterého prakticky od modré čáry našel Kopic. Chomutovský forvard si pak položil Bechného a zavěsil pod horní tyč. Asistence: Jiří Kopic, Filip Palička.
     
    45:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    A JOSEF RINDOŠ své trestné střílené proměnil! Vymíchal Bechného, položil si hradeckého gólmana na led a následně zasunul puk mezi betonem a tyčí do sítě.
     
    30:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jenže to je vůbec nemusí mrzet, neboť pár vteřin nato stejně navyšují svůj náskok na 3:0! V úniku dvou proti jednomu našel Polák volného FILIPA PALIČKU, který pouze přiklepl kotouč do odkryté poloviny hradecké svatyně. Asistence: Tom Polák, Josef Rindoš.
     
    22:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic je tu druhý gól domácích a Chomutov vede už 2:0! Rozehrávku hradeckých vystihl DANIEL ŠILAR, který se své pozice levém kruhu nezalekl a o horní tyč otřel střelu, jež skončila až za brankovou čárou. Asistence: Zdeněk Gröger.
     
    19:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Aktivita domácího celku vyúsťuje ještě před první sirénou ve vedoucí gól! Na pravý kruh zavezl kotouč Rindoš, který na sebe navázal obránce a nahrál na druhou stranu JAKUBU NAVRÁTILOVI. Pro něj už nebyl problém nastavit hokejku a nasměrovat černou pryž do odkryté části východočeské klece. Asistence: Josef Rindoš, Jiří Kopic.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 20. Navrátil (Rindoš, Kopic), 23. Šilar (Gröger), 31. Palička (Polák, Rindoš), 46. Rindoš (TS), 59. Rindoš (Kopic, Palička)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Strejc) – Hlaváček, Kopic, Gröger, Novák, Lidák (C), Smutný, Hřebíček, Hajič – Polák, Niňaj, Kulich, Palička, Részegh, Rindoš, Svoboda, Navrátil, Šilar, Adámek. Trenér: Robert Kaše.
    Mountfield HK: Bechný (Špirek) – Hroudný, T. Kynčl, Havránek, Gaspar, Šalda, Lier – Dufek, Zahradník, Malík, Štohanzl, Hnik (C), F. Moník, Jirásek, Řepík, Hidveghy, Chalupa. Trenér: Aleš Krátoška.

    Rozhodčí: Petružálek – Toman, Kynčica
    bahis siteleri