Boston – Colorado 2:4 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 6:5 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 3:2 (kon.)
Montreal – New Jersey 5:2 (kon.) | Tampa – Vancouver 1:5 (kon.) | Florida – Pittsburgh 1:5 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 1:2 (kon.) | Dallas – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – Calgary 1:2 (po pr.)
Los Angeles – Carolina 1:3 (kon.)
konec
New York Islanders
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
St. Louis Blues
Pátek 09.12.2016, 01:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:58
    Po zakázaném uvolnění domácího celku je Jake Allen odvolán! St. Louis to zkouší při hře bez brankáře.
     
    57:45
    Robby Fabbri ale mohl vyrovnat! Kotouč se k němu odrazil od hokejky Joriho Lehtery, avšak z velké blízkosti pálil Fabbri pouze do Greisse.
    52:42 Anders LEE - 3:2
     
    52:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla neuvěřitelná bomba! Casey Cizikas čistě vyhrál buly v útočném pásmu, ANDERS LEE okamžitě napřáhl a střelou jako z děla poslal puk pod břevno Allenovy brány. Hostující gólman byl zcela bez šance. Asistence: Casey Cizikas
     
    48:33
    Nyní však Islanders výrazně pohrozili! Allen totiž jen vyrazil střelu de Haana a div, že se Chimera nedostal k dorážce z hranice brankoviště!
     
    43:18
    Ryan Reaves (STL) si příliš důrazně dělal prostor a nakonec dostává dvě trestné minuty za zásah do hlavy nebo krku.
     
    34:47
    Na druhé straně se do velká šance dostal Josh Bailey, ale domácí gólman sám před Allenem trestuhodně minul.
     
    27:36
    Velmi nepříjemně tečované nahození prošlo až ke Greissovi, jenž měl rázem plné ruce práce. Puk ale nakonec vytěsnil mimo tři tyče.
    23:33 Kyle BRODZIAK - 2:2
     
    23:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se sice dostali do dobré střelecké pozice, ale z protiútoku jsou to oni, kdo kapituluje. Robby Fabbri výborně zapracoval u mantinelu, neboť puk udržel proti dvěma sokům a následnou přihrávkou uvolnil KYLEA BRODZIAKA. Střela hostujícího útočníka letěla přesně tam, kam měla a Greiss byl bez šance. Asistence: Robby Fabbri, Joel Edmundson
     
    18:26
    Od zadního mantinelu se teď ale kotouč dostal přesně na Edmundsonovu čepel a Greiss musel vytáhnout skvělý zákrok pravým betonem.
     
    15:26
    Další trest za vysokou hůl a opět je potrestaným hráčem Jori Lehterä (STL). Nutno říci, že to byl docela nezaviněný zásah hokejkou do tváře.
     
    13:31
    Shattenkirkovo nahození bylo tečováno těsně před Greissem a německý gólman Ostrovanů měl zničehonic hodně práce. Situaci ale nakonec ustál.
     
    10:12
    Předchozí tvrzení však neplatí pro tento moment. Anders Lee se totiž zjevil sám před gólmanem Blues, ale zadovkou z hranice brankoviště minul.
    09:31 John TAVARES - 2:1
     
    09:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí dokonale obrací nepříznivý vývoj zápasu. JOHN TAVARES zavezl puk do útočného pásma, šikovně se zbavil bránících hráčů, kteří se seskupili kolem Allena a poté z mezikruží nechytatelně vypálil do horní části brány. Asistence: Travis Hamonic
    06:51 Anders LEE - 1:1
     
    06:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilová hra. Okamžitě po vhazování se Islanders rozestavili do přesilovkové formace, puk šel na modrou čáru a Leddy ho rychle nahodil na bránu. Před Allenem byli skvěle postavení hned dva hráči domácího celku a byl to nakonec ANDERS LEE, jenž výborně tečoval nahození domácího obránce. Asistence: Nick Leddy, Brock Nelson
     
    06:39
    Jori Lehterä (STL) se nám opět zapojil do hry až ve vlastním pásmu. Tentokrát je ale vyloučen na dvě trestné minuty za vysokou hůl.
    04:36 Robby FABBRI - 0:1
     
    04:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se díky propadnutí domácích ve středním pásmu dostali do přečíslení. Vladimir Tarasenko se zprava natlačil do brankoviště, bekhendem posunul puk před zcela osamoceného ROBBYHO FABBRIHO a ten v pohodě skóroval do odkryté části brány. Domácí kouč ještě zkusil Coach's Challenge, ale podle sudích se nejednalo o nedovolené bránění brankáři a gól je tedy uznán! Asistence: Vladimir Tarasenko

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 7. Lee (Leddy, B. Nelson), 10. Tavares (Hamonic), 53. Lee (Cizikas) – 5. Fabbri (Tarasenko), 24. Brodziak (Fabbri, Edmundson)


    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan, Seidenberg – B. Nelson, Tavares (C), Jo. Bailey – Ladd (A), Beauvillier, Prince – Lee, Cizikas, Clutterbuck (A) – N. Kuljomin, Quine, Chimera.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Schwartz (A), Stastny, Perron – Fabbri, Steen, Tarasenko (A) – Lehterä, Berglund, Jaškin – Upshall, Brodziak, Reaves.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Marc Joannette – Brad Kovachik, Brian Murphy

    Diváci: 11 178
    bahis siteleri