Crystal Palace – Chelsea 0:1 (kon.) | Middlesbrough – Swansea 3:0 (kon.) | Stoke – Leicester 2:2 (kon.)
Sunderland – Watford 1:0 (kon.) | West Ham – Hull City 1:0 (kon.) | West Brom – Manchester Utd. 0:2 (kon.)
konec
West Ham United
1:0 (0:0)
Hull City AFC
Sobota 17.12.2016, 16:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    V samotném závěru vyfasoval žlutou kartu Maguire.
     
    90+3
    Za potlesku opouští hrací plochu Payet a místo něj jde do hry na poslední vteřinky Nordtveit.
     
    90
    Cresswell opět chyboval a hráči Hullu dokázali zaútočit. Parádní kolmici do vápna obdržel Maguire, který však gólmana nepřekonal, a tak se stav skóre nemění.
     
    88
    Antonio postupoval s míčem sám, došel už do velkého vápna, ale se střelou váhal a na poslední chvíli se k němu stihl vrátit obránce, který se mu vložil do cesty a k ničemu ho nepustil.
     
    86
    Poslední změna v sestavě Hullu: ze hry odešel Huddlestone a místo něj přišel Bowen.
     
    85
    Payet parádně obstřelil zeď a svůj pokus směroval pod břevno, avšak gólman Marshall stihl zareagovat a míč vytěsnil na rohový kop.
     
    84
    Faulovaný byl Payet, kterého poslal k zemi Henriksen a od sudího vyfasoval žlutou kartu.
    76. Mark NOBLE - 1:0
     
    76
    West Ham právě vstřelil branku!
    Pokutový kop si vzal na starost MARK NOBLE, který se rozhodl pro střelu k pravé tyči a uspěl. Gólman Marshall totiž nevystihl směr, a tak neměl šanci inkasovanému gólu zabránit.
    75. Huddlestone fauloval ve vápně a sudí nařídil pokutový kop.
     
    75
    West Ham bude zahrávat pokutový kop!
     
    74
    Kapitán Dawson zastavil svého protihráče, ale s pomocí faulu a od sudího vyfasoval žlutou kartu. Následuje volný přímý kop pro West Ham, u míče je Noble a Payet.
     
    70
    Na lavičku si šel odpočinout také Mbokani, místo kterého si zahraje Diomandé.
     
    70
    Dohrál Livermore, místo kterého přišel na trávník Henriksen.
     
    69
    Snodgrass si navedl míč na pravačku a poté z ní vyslal parádní technickou ránu, která však skončila kousíček nad brankou.
     
    65
    Na druhé straně zasahoval na brankové čáře Fernandes, který také zabránil inkasovanému gólu. Nebezpečně pálil totiž Maguire.
     
    63
    Payet centroval do vápna a Ogbonna měl gól na hlavě, ale jeho ránu na brankové čáře zastavil Robertson.
     
    62
    Payet dobře přenesl hru na levé křídlo, kde se mu nabídl Cresswell, jemuž pak o přihrávku řekl Noble a odcentroval míč do vápna. Tam se k balonu dostal Carroll, který nestřílel, ale sklepával, avšak Antonio se do zakončení neprodral.
     
    60
    Noble zahrál velmi nebezpečně a byl potrestán žlutou kartou.
     
    60
    Do pokutového území se s míčem dostal Robertson, jenž ze své kopačky vyslal jedovatou ránu, ale trefil pouze vzdálenější tyč! West Ham má dnes strašně velké štěstí, protože tyče branky Randolpha zvoní velmi často.
     
    58
    West Ham teď měl obrovské štěstí! Z levé strany přilétl do pokutového území nebezpečný centr, ke kterému se jako první dostal Noble a snažil se míč odehrát na rohový kop, ale trefil tyčku vlastní branky! Odražený míč se naštěstí dostal k jednomu z obránců a ten ho raději odkopl na rohový kop.
     
    46
    Kouč Bilić udělal do druhého poločasu dvě změny v sestavě: na trávník už se nevrátil Lanzini s Obiangem, místo kterých přišel Ayew s Fernandesem.
     
    44
    Payet obdržel přihrávku od spoluhráče, ale nedokázal přejít přes dva obránce a o balon přišel. Hull okamžitě vyrazil do protiútoku, no a bylo z toho nebezpečí pro West Ham. Maguire se dostal velmí blízko k Randolphově bráně, kde k němu však na poslední chvíli přistoupil Obiang a odehrál míč na rohový kop, jenže málem z toho byl vlastní gól, balon branku těsně minul.
     
    36
    Obiang vyfasoval žlutou kartu a bude chybět v příšštím utkání, které West Ham odehraje proti Swansea.
     
    32
    Livermore fauloval Carrolla a od sudího okamžitě vyfasoval žlutou kartu. Následovat bude volný přímý kop.
     
    24
    K centrovanému míči se dostal Maguire, který se prezentoval jedovatou ránou do pravého horního rohu, ale Randolph si připsal skvělý zákrok a tuto střelu úspěšně zneškodnil.
    21. Mbokani v obrovské šanci selhal.
     
    21
    Hull mohl jít do vedení, ale Mbokani v obrovské šanci selhal, a tak se stav skóre ve 21. minutě nemění. Cresswell se dopustil obrovské chyby, když poslal Randolphovi malou domů, ale přihrávku načasoval velmi špatně, protože přihrál pouze svému protihráči, který měl před sebou jen gólmana West Hamu, jehož sice překonal, ale trefil jen brankovou konstrukci.
     
    19
    Hosté si teď dokázali vytvořit zajímavou šanci, ale proměnit ji nedokázali. Finální přihrávku obdržel Mbokani, který na hranici pokutového území obehrál bránícího protihráče a poté vystřelil, avšak jeho přízemní pokus branku o kousíček minul.
     
    15
    Payet zahrával další roh, kdy našel Carrolla, kterému se do kombinace nabídl Noble a ten vrátil míč Payetovi, jenž ze své kopačky vyslal jedovatou ránu, která byla zablokována a máme tu další roh ve prospěch West Hamu.

    Lucie Rapantová

    Branky: 76. Noble (pen.)

    Karty:   36. Obiang (WHU), 60. Noble (WHU) – 32. Livermore (HLL), 74. M. Dawson (HLL), 84. Henriksen (HLL), 90+5. Maguire (HLL)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:8. Rohy: 10:6. Ofsajdy: 1:7. Fauly: 13:9.
    West Ham United: Randolph – Kouyaté, Reid, Ogbonna – Antonio, Noble (C), Obiang (46. E. Fernandes), Cresswell – Lanzini (46. A. Ayew), Payet (90+3. Nordtveit) – Carroll.
    Náhradníci: Adrián – Feghouli, Quina, Nordtveit, A. Ayew, A. Fletcher, E. Fernandes.

    Hull City AFC: Marshall – Maguire, M. Dawson (C), Davies – Elmohamady, Livermore (70. Henriksen), Huddlestone (86. Bowen), Clucas, Robertson – Snodgrass – Mbokani (70. Diomandé).
    Náhradníci: Jakupović – Maloney, Weir, Meyler, Henriksen, Diomandé, Bowen.

    Rozhodčí: Mason – Back, McDonough
    bahis siteleri