Sassuolo – Inter 0:1 (kon.) | Chievo – Sampdoria 2:1 (kon.) | Neapol – Turín 5:3 (kon.)
Pescara – Bologna 0:3 (kon.) | Udinese – Crotone 2:0 (kon.) | Janov – Palermo 3:4 (kon.)
Lazio – Fiorentina 3:1 (kon.)
konec
Delfino Pescara 1936
0:3 (0:2)
Bologna FC
Neděle 18.12.2016, 15:00 • Stadio Adriatico, Pescara • Italská Serie A • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, přeji Vám příjemný zbytek víkendu. (17:11:03)
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 4:7. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 13:16.
     
    Je dobojováno! Bologna se už v první půli dostala do dvougólového vedení a to si po změně stran v pohodě uhlídala. V sedmapadesáté minutě navíc přišel třetí úder, o který se z penalty postaral premiérový střelec Ladislav Krejčí. Pescara hrála téměř celý zápas v oslabení a k ohrožení Miranteho se dostala až v samotném závěru, na výsledku 3:0 pro Bolognu se už ale nic nezměnilo.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Cristiano Biraghi ještě stihl odcentrovat do vnitra šestnáctky k Zampanovi, který se pokusil o střelu z voleje, ale ta mu vůbec nesedla a Mirante zasahovat nemusel.
     
    90+1
    Duel mezi Pescarou a Bolognou je prodloužen o dvě minuty nastaveného času.
    89. Pettinari Mirantemu čisté konto nesebral
     
    89
    A z něj se vyklubala první a zároveň největší šance Pescary v celém utkání! Pettinari se zleva dostal až k malému vápnu, nerozchytaný Mirante ovšem rukavicemi vyrazil prudkou střelu před nohy Gastaldella, jenž se ihned postaral o odkop do bezpečí.
     
    88
    Cristante si v souboji s Okwonkwoem počínal na hranici pravidel, sudí jeho faul ale neodpískali a domácí tak mohou jít po delší dobře do útoku.
     
    87
    Federico Viviani toho dnes odmakal opravdu hodně, není se tak co divit, že ho v závěru zápasu postihly křeče a na chvíli se musel přesunout mimo hřiště.
     
    86
    Nejčerstvější muž na hřišti, Orji Okwonkwo, zachytil balón na ose hřiště, prosmýkl se mezi několika hráči, jenže na finální pas do vápna nikdo v tmavém dresu už nezareagoval.
     
    85
    Utkání už je ve své závěrečné fázi, Bologna si bez sebemenších problémů hlídá svůj výrazný náskok a poslední minuty si už hlavně užívá.
     
    84
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Ladislav Krejčí, přichází Orji Okwonkwo.
     
    83
    Cristiano Biraghi šel do hodně naivního skluzu zezadu, kterým neměl šanci trefit balón a zaslouženě dostal od hlavního arbitra žlutou kartu.
     
    82
    Také o ten se postaral mnohokrát zmíněný český fotbalista, jeho tým z této rozehrávky ale nic nevytěžil a vrátil se až k půlce hřiště.
     
    81
    Krejčí je ve druhé půli mnohem aktivnější než před přestávkou. Gól mu navíc přidal na sebevědomí, díky čemuž se teď pokusil odcentrovat, nicméně soupeř mu přihrávku vzduchem srazil na roh.
     
    78
    Po faulu a rozehrávce Vasilise Torosidise to zkoušel také Mattia Destro. Muž, který pro Bolognu před chvílí vybojoval pokutový kop, ale rovněž neměl přesně seřízená mířidla.
     
    76
    Následoval rohový kop v podání Krejčího, jenž se velkou měrou zapříčinil o další hostující šanci, při které Mounier branku ale minul.
     
    75
    Hosté to dnes rádi zkoušejí z dálky. A nutno říct, že jim to nepálí vůbec špatně, Viviani rovněž mířil mezi tři tyče a Bizzarri musel opět zasahovat.

    Michal Břuchanský

    Branky: 7. Masina (Viviani), 41. Džemaili (Gastaldello), 57. Krejčí (pen.)

    Karty:   83. Biraghi (PES) – 23. Á. Nagy (BLG), 68. Gastaldello (BLG)   16. Verre (PES)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 4:7. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 13:16.
    Delfino Pescara 1936: Bizzarri – A. Crescenzi, Campagnaro, Gyömbér, Biraghi – Memushaj (C), Brugman (46. Cristante), Verre – Benali (65. Pettinari), Caprari – Manaj (36. Zampano).
    Náhradníci: Fiorillo, Pigliacelli – Bruno, Cristante, Zampano, Župarić, Vitturini, Coda, Fornasier, Pettinari.

    Bologna FC: Mirante – Torosidis, Gastaldello (C), Maietta (36. Krafth), Masina – Á. Nagy, Viviani, Džemaili (72. Donsah) – Mounier, Destro, Krejčí (84. Okwonkwo).
    Náhradníci: A. Da Costa, Sarr – Oikonomou, Krafth, Pulgar, Taïder, Di Francisco, M'Baye, Donsah, Ferrari, Floccari, Okwonkwo.

    Rozhodčí: Rocchi – Meli, Liberti
    bahis siteleri