Sassuolo – Inter 0:1 (kon.) | Chievo – Sampdoria 2:1 (kon.) | Neapol – Turín 5:3 (kon.)
Pescara – Bologna 0:3 (kon.) | Udinese – Crotone 2:0 (kon.) | Janov – Palermo 3:4 (kon.)
Lazio – Fiorentina 3:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
0:1 (0:0)
Inter Milán
Neděle 18.12.2016, 12:30Italská Serie A • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Inter tak vítězí podruhé za sebou s čistým kontem. Pro dnešek je to z mé strany všechno, děkuji za pozornost u dalších textových přenosů se opět budu těšit! Na počtenou! (14:30:10)
     
    Inter vítězí na půdě Calcia 1:0! Zápas zrovna dvakrát nenabídl moc fotbalové krásy a zábavy. Utkání rozhodl Antonio Candreva důrazem v pokutovém území a dobrou orientací ve vápně, kdy si jediný střelec duelu našel míč po střele hostujícího kapitána Icardiho a napálil jej do pravé šibenice branky Consigliho

    Ten se dnes moc nedostal do hry, to Chorvat Perišič tvořil hru, byl aktivní. Rozhodně patřil k tahounům celku ze San Sira. Závěr utkání byl hodně nervózní. Sudí Di Bello sáhl pro druhou žlutou kartu pro Felipe Mela, který byl trošku více agresivní v souboji se soupeřem.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Inter Milán ustál nátlakovou hru Sassuola Calcio, kdy ve vápně hostujícího mužstva bylo hodně horko. Následně se do diskuse pustili hostující Murrilo a domácí Matri.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Gabriel (Inter Milán).
     
    90+2
    Felipe Melo tleská, ale on není vůbec za co. Protože italský sudí Di Bello vytahuje druhou žlutou kartu pro pětku hostujícího celku, takže hurá do šatny! Trošku zbytečný faul na polovině hřiště, kdy si Melo pomohl rukama v souboji s domácím hráčem.
     
    90+1
    Inter ještě střídá, odchází Candreva, přichází Gabriel, nastavovat se budou čtyři minuty.
     
    90
    A zase Perišič a zase skvělý Consigli. Tentokráte už stál Chorvat ve službách Interu Milán úplně sám před brankářem Calcia, ale Consigli předvedl skvělý zákrok. Následný rohový kop z levé strany neskončil brankou.
     
    89
    Chorvat Perišič mohl definitivně pojistit tři body pro hostující Inter, ale to nestalo. Hráč hostujícího mužstva byl u míče pozdě, brankář Consigli dobře načasoval svůj výběh z branky a drží naděje domácích hráčů alespoň na bod.
     
    88
    Ragusa dnes nebyl moc vidět, ale klidně mohl vstřelit branku. Útočník Calcia si našel míč na hranici vápna, ale se svojí šancí naložil bídně. Míč přistál uprostřed branky hostujícího celku, kde stál Handanovič.
     
    87
    Hostující Felipe Melo úplně zbytečně odkopl míč do zámezí v době, kdy hráč Interu Milán stál na polovině hřiště. Domácí hráči jdou do útoku, ale už je tlačí čas. Každopádně není vyloučené, že tento zápas nemůže skončit remízou.
     
    86
    Sassuolo asi musí začít riskovat, nyní domácí obrana měla trošku problémy s hostující akcí po levé straně, ale jeden z hostů nestihl míč na hrací ploše.
     
    85
    Tohle byla obrovská šance! Calcio mohlo necelých pět minut před koncem normální hrací doby srovnat skóre duelu. Dell´Orco centroval hodně nebezpečně do ohně z levé strany, tam si hosté nepokryli domácího hráče na bližší tyči, ale ten nezakončil mezi tři tyče branky Handanoviče.
     
    84
    Následně si hostující fotbalisté vybojovali rohový kop z pravé strany. Všechno to na sebe vzal střídající Banega, jenže míč pouze prolétl šestnáctkou Calcia.
     
    83
    Hostující Antonio Candreva udělal přesně to, co Inter Milán potřeboval. Tedy vytěžil z pozice, kdy byl v těžkém úhlu, alespoň autové vhazování.
     
    81
    Domácí mužstvo kontrovalo rychlou akcí po pravé straně, na jejím konci stál střídající Matri, ten ale zakončil hodně nepřesně. Brankář Handanovič nemusel zasahovat. A to už se ozývá pískot z tribun stadionu Sassuola.
     
    81
    Antonio Candreva byl podle sudího na lajně s míčem ještě na hrací ploše, a tak mohl hostující celek nadále tvořit hru, vše ale vyvrcholilo centrem z levé strany, který patří do kategorie přetažených.
     
    79
    Icardo moc chce, aby se i dnes prosadil, aby přidal další branku v italské lize, chce strhnout své spoluhráče svým nasazením, nyní byl ale útočník a kapitán Interu Milán v jedné osobě v ofsajdu.
     
    78
    Hráči Interu se neustále nabízejí, neustále chtějí míč, hra hostujícího mužstva je plynulá. Nyní ale Icardi neprošel přes stopera Calcia, následně si Dell´Orco vypomohl přihrávkou až na Consigliho.

    Vít Muzikář

    Branky: 48. Candreva (Icardi)

    Karty:   61. Missiroli (SAS) – 68. Mário (INM), 72. Brozović (INM), 75. Melo (INM), 90+4. Gabriel (INM)   90+2. Melo (INM)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 2:8. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:18.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Lirola, Antei, Acerbi (C), Dell'Orco – Pellegrini (60. Missiroli), Sensi, L. Mazzitelli (77. Iemmello) – Ricci (60. Matri), Defrel, Ragusa.
    Náhradníci: Pegolo, Pomini – Missiroli, Iemmello, Matri, Pierini, Terranova, Erlić, Adjapong, Franchini.

    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Miranda, Murillo – Candreva (90+1. Gabriel), Brozović, Melo, Ansaldi – Mário (69. Banega), Icardi (C), Perišić.
    Náhradníci: Carrizo – Andreolli, Kondogbia, Palacio, Biabiany, Ranocchia, Banega, Santon, Éder, Nagatomo, Gabriel.

    Rozhodčí: Di Bello – Marzaloni, Vivenzi (všichni Itálie)
    bahis siteleri