NY Islanders – Buffalo 5:1 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 4:1 (kon.) | Washington – Tampa 4:0 (kon.)
Columbus – Montreal 2:1 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 4:7 (kon.) | Florida – Detroit 3:4 (1:2 po s.n.)
Carolina – Boston 3:2 (po pr.) | Chicago – Colorado 1:2 (po pr.) | Dallas – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Calgary – Vancouver 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 1:4 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:2 (po pr.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Boston Bruins
Sobota 24.12.2016, 01:30 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina vítězí v tomto duelu. David Backes jako kdyby neměl sílu při forčekinku, a tak TEUVO TERAVAINEN to vzal na sebe, nabral ve středu hřiště rychlost, Ryan Spooner mu nesebral kotouč, a tak finský útočník domácího mužstva rozhodl tento zápas střelou nad pravý beton Antona Chudobina! Krásná individuální akce finské naděje Canes! Asistence: Elias Lindholm, Justin Faulk.
    46:48 Justin FAULK - 2:2
     
    46:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to byla obrovská rychlost! Poté, co David Krejčí vyhrál buly nad Jordanem Staalem následovala přihrávka na pravou stranu na JUSTINA FAULKA. Anton Chudobin zmenšil střelecký úhel americkému obránci Caroliny, ale ten poslal puk krásně do levého horního rohu hostující branky! 2:2! Asistence: Elias Lindholm, Jordan Staal.
     
    44:42
    Druhá přesilovka Caroliny je tady. Brandon Carlo (BOS) dostává dvě minuty za faul loktem v souboji s Jeffem Skinnerem.
     
    40:35
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Adam McQuaid – 2 min., sekání).
     
    32:54
    Teuvo Teravainen (CAR) je vyloučen za vysokou hůl v obličeji Davida Backese. Uvidíme další branku Canes v oslabení?
    30:12 Jordan STAAL - 1:2
     
    30:12
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Je tady branka v oslabení, obrovská chyba Austina Czarnika na modré čáře, které využil JORDAN STAAL. Bývalý útočník Pittsburghu šel sám na Antona Chudobina a volil to nejlepší, co mohl, to znamená rychlou střelu s příklepem nad pravý beton ruského brankáře Bostonu! Tohle může Carolinu nakopnout! 1:2! Bez asistence.
     
    29:11
    Jaccob Slavin (CAR) dostává dvě minuty za vysokou hůl. Hokejka domácího beka se objevila v obličeji hostujícího útočníka Davida Pastrňáka.
    23:17 Brad MARCHAND - 0:2
     
    23:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston využívá svojí první přesilovou hru večera a jde do dvoubrankového vedení. Jestli se nepletu tak David Pastrňák přihrál z levého kruhu na modrou čáru Toreymu Krugovi, ten našel na pravém kruhu Ryana Spoonera. Střelec úvodní branky zápasu střílel z jedničky, načež puk tečoval před Camem Wardem clonící BRAD MARCHAND, a sice tečoval puk mezi nohy brankáře Hurricanes! 0:2! Asistence: Ryan Spooner, Torey Krug.
     
    22:33
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Brett Pesce – 2 min., držení protihráče).
    09:13 Ryan SPOONER - 0:1
     
    09:13
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston jde na ledě Caroliny do vedení. Druhá lajna Medvědů se nakonec prosazuje a nutnou podotknout, že na tom má lví podíl aktivita Davida Krejčího. Vítěz Stanley Cupu 2011 dostal puk do útočného pásma po pravém křídle, napoprvé nenašel před brankou Cama Warda nikoho v bílém, takže objel domácí svatyni, přihrál Toreymu Krugovi, který střílel do ohně zápěstím z levého kruhu, respektive do brankoviště domácího gólmana. Před Camem Wardem ještě puk šikovně tečoval RYAN SPOONER. Na tohle strážce domácí svatyně nemohl adekvátně reagovat! 0:1! Asistence: Torey Krug, David Krejčí.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 31. J. Staal, 47. Faulk (E. Lindholm, J. Staal), 64. Teräväinen (E. Lindholm, Faulk) – 10. Spooner (Krug, Krejčí), 24. Marchand (Spooner, Krug)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Hainsey, Faulk (A), Slavin, Pesce, Hanifin, Tennyson – Skinner, V. Rask (A), D. Ryan – B. McGinn, J. Staal (A), E. Lindholm – Aho, Teräväinen, Stempniak – Nordström, McClement, Stålberg.
    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, K. Miller, C. Miller – Marchand, Bergeron (A), Pastrňák – Spooner, Krejčí (A), Backes – Vatrano, Czarnik, Riley Nash – Blidh, D. Moore, J. Hayes.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, St. Laurent – Nagy, Gibbs
    bahis siteleri