Carolina – Chicago 3:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 0:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:2 (po pr.)
San Jose – Philadelphia 2:0 (kon.) | New Jersey – Washington 2:6 (kon.) | Boston – Buffalo 3:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:6 (0:2, 1:3, 1:1)
Washington Capitals
Sobota 31.12.2016, 19:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše. Za sebe i celé onlajny vám přeji příjemný vstup do nového roku. Hodně štěstí, zdraví a úspěchů. Nashledanou. (21:55:12)
     
    Do utkání nenastoupil ani jeden český hráč. Pavel Zacha i Jakub Vrána byli dnes jen zdravými náhradníky.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Alexandr Ovečkin (WSH) 1+1
    2. T.J. Oshie (WSH) 1+1
    3. Matt Niskanen (WSH) 0+2
     
    Je konec! Washington jasně přejel New Jersey a vrátil mu porážku z minulého utkání, a to i s úroky!

    Hosté ovládli první třetinu. Nejdříve se ve třetí minutě prosadil Brett Conolly, kterého v poslední minutě třetiny napodobil Jay Beagle.

    Druhá třetina byla taktéž velice gólová. Nejdříve snížil Kyle Palmieri, jeho spoluhráči ale vyrovnat nedokázali. Prosadil se totiž Oshie, Ovečkin a Williams. Všechny tři branky padly v rozmezí pěti minut.

    Třetí třetina se spíše dohrávala, i tak jsme ale viděly branky. Nejdříve snížil Beau Bennett, hned na to ale přišla šestá branka Caps – prosadil se Marcus Johansson.

    Střely na branku: 23:26
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Za brankou Grubauera byl ještě povalen Miles Wood. Hra se přerušuje a vhazovat se tak bude v útočném pásmu.
     
    59:05
    Poslední minuty hry se právě rozeběhla. Jon Merrill byl s pukem za brankou a nikam se nehnal. Utkání se už jen dohraje.
     
    58:35
    P.A. Parenteau postupoval po levé straně a byl faulován. Následně se strhla šarvátka mezi ním a Danielem Winnikem. Oba hráči dnes dohráli. Domácí hráč ještě inkasuje dvě minuty za sekání, hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    58:17
    Philipp Grubauer tak předvedl zákrok až nyní. Z mezikruží zakončoval Michael Cammalleri, pokus zkušeného hráče ale nebyl vůbec nebezpečný.
     
    57:52
    Kyle Palmieri se hodně naivně prodíral před branku. Možná byl lehce faulován, ale rozhodčí se na odpískání toho zákroku vykašlal.
     
    57:29
    Tom Wilson nabízí domácím ještě jednu přesilovou hru. Útočník Caps byl příliš agresivní proti Kyleu Palmierimu.
     
    57:19
    Následně se domácí dostali do útočného pásma, ale jejich snažení je opravdu bídné. Žádné střely a přihrávky do vyložených šancí.
     
    56:39
    Devils bojovali o kotouč v útočném pásmu. K tomu se ale nedostali a do útoku míří hokejisté z hlavního města USA.
     
    56:06
    Kinkaidovi se v další akci povedlo zastavit střelecký pokus Bretta Conollyho. Vhazovat se tak bude před americkým brankářem, to až po pauze.
    55:27 Marcus JOHANSSON - 2:6
     
    55:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Hned vzápětí ale přichází šestá trefa hostujícího celku! Krásná kombinace byla zakončena přihrávkou z pravé strany před branku, kde se nacházel MARCUS JOHANSSON – tomu nedělalo problém přehodit beton Keitha Kinkaida. Asistence: Justin Williams a Jevgenij Kuzněcov.
    54:52 Beau BENNETT - 2:5
     
    54:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak nakonec se domácí celek ještě dočká jedné branky. Jon Merrill přihrál na modrou čáru, odkud pálil Ben Lovejoy. Jeho pokus těsně před brankou tečoval BEAU BENNETT, který tak skóroval podruhé v letošním ročníku! Asistence: Ben Lovejoy a Jon Merrill.
     
    54:20
    Capitals nejsou tak aktivní a ani to nějak nehrotí. Klidně kombinují, směrem dopředu neriskují a utkání dohrávají v takovém poklidném tempu.
     
    53:41
    Michael Cammalleri vjel do pásma a hned hledal najíždějícího spoluhráče. Ten ale přihrávku na levé straně nedokázal zpracovat, zakročil bránící hráč.
     
    53:14
    Následovalo další vyhození za branku Philippa Grubauera. Píská se icing a bude se vhazovat před Keitha Kinkaidem.
     
    52:24
    Hra je taková ušmudlaná. Ani jeden celek se nikam nežene, ačkoliv domácí by to měli nějakým způsobem zkusit. Takhle vypadá výsledek jednoznačně.
     
    51:41
    Zkoušel to střelecky nyní Jon Merrill. Domácí obránce si najel do pásma, kde byla jeho přízemní střela zablokována bránícím hráčem.
     
    50:49
    Devils to zkouší, to jim nelze upřít. Jejich snažení ovšem nikam nevedou, kvalita na straně domácího celku je prostě nízká.
     
    50:09
    Domácí hned ztratili pásmo a pokouší se tam dostat zpět. U puku je za brankou Andy Greene, který se pokouší něco vymyslet.
     
    49:36
    Adam Henrique přihrával zpoza branky na Damona Seversona, jenž byl v dobré pozici. Svým pokusem ale mířil jen do betonů německého brankáře.
     
    49:00
    To je opravdu bída z pohledu domácích. Miles Wood dostával puk na levou stranu, krátká přihrávka ovšem nebyla zachycena, a tak se píská icing.
     
    48:24
    Aktivně projel do pásma Jevgenij Kuzněcov, jenž nahazoval za branku. Jeho spoluhráči se k puku nedostali, a tak mohou hrát domácí.
     
    47:31
    Nick Lappin byl poprvé v utkání vidět. Na pravé straně se dostal do zakončení po své stahovačce, následná střela ale skončila v lapačce brankáře.
     
    47:10
    Hned po vhazování hosté vyhodili kotouč až za branku Kinkaida. Vhazovat se bude po pravici Grubauera.
     
    46:51
    V brance Capitals skončil útočník Sergej Kalinin. Hra se přerušuje, probíhá komerční přestávka a pokračovat se bude až po ní.
     
    46:24
    Kombinační hra Caps trvala delší dobu a zakončena byla nakonec nahozením do brankoviště. Tam se ale nikdo neprosadil.
     
    45:34
    Marcus Johansson dostával přihrávku mezi kruhy, kde ale puk nezpracoval. Následně se tak k černé gumě dostali domácí hokejisté.
     
    44:54
    Domácí se opravdu těžce dostávají do zakončení. Nyní jejich přihrávka směrem dopředu skončila jen na zakázaném uvolnění.
     
    44:11
    Alexandr Ovečkin se pokoušel projít po levé straně do zakončení, tvrdě jej ale k zemi poslal obránce Kyle Quincey. Povedený hit.
     
    43:38
    Capitals nyní nevyšel útok a směrem dopředu se ženou hokejisté domácího celku. Ti budou chtít dát co nejvíce branek, aby ten stav nevypadal tak jednoznačně.
     
    42:55
    Hraje se bez přerušení a nevidíme nějaké střelecké pozice. Aktivnější na puku jsou ale hokejisté Washingtonu, jenž hrají v pohodě.
     
    42:17
    Dobrá střelecká pozice pro Jacoba Josefsona. Ten se z otočky dostával ke střele, ale nakonec nepřekonal připraveného Grubauera.
     
    41:48
    Celé snažení bylo zakončováno přihrávkou na modrou čáru, puk se ovšem dostal až do středního pásma. Hosté se tak musejí vrátit.
     
    41:05
    Následně se Capitals dostali za branku Kinkaida, kde chtěli něco vymyslet. Zatím se jim to nedaří, ale u puku i tak nadále zůstávají.
     
    40:19
    Devils začínají od své branky. V tomto utkání asi již moc nepřevedou, spíš půjde o to, nedostat v posledním utkání roku moc branek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Matt Niskanen po asistenci na gól Alexandera Ovečkina dosáhl v utkání proti New Jersey Devils zajímavého milníku.

     
    Hrůzostrašný třetina pro domácí celek končí. Devils se sice dočkali snížení v sedmadvacáté minutě po brance Kylea Palmieriho. Poté ale během pěti minut dostali tři branky, o vítězi je tedy na 99% rozhodnuto. Za Capitals se prosadili Oshie, Ovečkin a Williams.

    Střely na branku: 16:21
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:23 Luke Gazdic pomstil Moorea a řádně srovnal Wilsona.
     
    39:23
    Oba kohouti inkasují pětiminutový trest za bitku. Například Luke Gazdic zamířil rovnou do kabin. Třetina je u konce.
     
    39:23
    Hned po vhazování se do sebe pustili Luke Gazdic a Tom Wilson, jenž ve čtvrté minutě poslal do nemocnice Johna Moorea. Kvalitní bitka skončila spíše remízou.
     
    39:21
    Vylučovat se nebude, ale hra byla vykázaná do středního pásma. Uvidíme, zda Devils ještě něco vymyslí.
     
    39:21
    Po nahození před branku Capitals se pokoušel zakončit Miles Wood. Ten byl ale před brankou moc agresivní a strhla se menší mela.
     
    38:46
    Travis Zajac zachytil kotouč a jen jej nahodil za branku Grubauera. Tam se k němu v pohodě dostali bránící hráči Caps.
     
    38:06
    Domácí se ještě snaží něco vymyslet, ale utkání je již dávno prohrané. Nevím, co by se s domácím celek muselo stát, aby vyhrál.
     
    37:24
    Capitals to zkoušeli nadále. Po levé straně pronikal André Burakovsky, zakončit se mu ovšem nepovedlo. Pokus skončil jen nad brankou.
    36:34 Justin WILLIAMS - 1:5
     
    36:34
    Washington právě vstřelil branku!
    Následně padá pátá branka do sítě Keitha Kinkaida! Matt Niskanen nahazoval puk před amerického brankáře, kde se skvělou tečí prosadil hostující JUSTIN WILLIAMS! Asistence: Matt Niskanen a Dmitrij Orlov.
     
    36:24
    Následně se domácí pokoušeli dostat do útoku, ale přihrávku nikdo nezachytil a puk skončil za brankou Grubauera. Píská se zakázané uvolnění.
     
    36:10
    Matt Niskanen to zkoušel od levého mantinelu, na Kinkaida si ale nyní nepřišel. Mrzet ho to ale nemusí, hosté vedou o tři branky a vítězství jim nejspíše neunikne.
     
    35:38
    Stále se ale celek z hlavního města Ameriky snaží vymyslet další gólovou akci. Vidíme jejich kombinační hru před brankou Kinkaida.
     
    34:55
    Alexandr Ovečkin zavezl kotouč do pásma a přihrával na modrou čáru. Následný střelecký pokus ale nebyl zakončen pátou brankou Caps.
     
    34:15
    Hosté v plném počtu.
     
    34:03
    Adam Henrique dostal kotouč před branku, kde se ještě pokoušel prosadit Beau Bennett. Tomu se ale nepovedlo překonat německého brankáře nadvakrát.
     
    33:18
    A Capitals hrají v pohodě. Kombinují a vůbec to nevypadá, že hrají oslabení. Domácí hrají opravdu špatně a právem jsou na dně NHL.
     
    32:49
    Devils sice udrželi pásmo, ale v něm si naprosto nelogicky přihrávali. Puk se tak dostal mimo útočnou třetinu.
     
    32:18
    Hned po vhazování zakončoval Kyle Palmieri. Jeho pokus byl ale sražen bránícím hráčem do ochranné sítě nad brankou.
     
    32:15
    Hra se přerušuje poté, co se na ledě objevil Adam Henrique. Domácí celek čeká tedy osmá přesilovka – neskórovali ani v jedné. Potrestán je za držení hole Jevgenij Kuzněcov.
    31:38 Alexandr OVEČKIN - 1:4
     
    31:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Následně padá další branka – během jedné minuty je nejspíše o vítězi utkání rozhodnuto! Střela Matta Niskanena se odrazila od zadního mantinelu před ALEXANDRA OVEČKINA, který se následně trefil za záda dezorientovaného brankáře. Asistence: Matt Niskanen a T. J. Oshie
    31:05 T. J. OSHIE - 1:3
     
    31:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí nevyužili přesilovou hru a inkasují třetí branku! Nicklas Bäckström přihrával před branku, kde trefil beton Kinkaid. Od betonu se puk odrazil před branku, kde stál T.J. OSHIE. Americký útočník následně jen trefoval odkrytou branku. Asistence: Nicklas Bäckström a Alexandr Ovečkin.
     
    30:31
    Damon Severson to zkoušel od modré čáry, ale puk skončil jen vysoko nad brankou. Snažení domácího celku v útočné třetině pokračuje.
     
    30:21
    Hosté v plném počtu.
     
    29:27
    Přesilovky Devils jsou hodně špatné. Capitals několikrát poslali kotouč za branku amerického brankáře, nevidíme moc dobrou přesilovku.
     
    29:06
    P.A. Parenteau tečoval nahození od modré čáry jen do připraveného německého brankáře. Ten byl prostě dobře postaven.
     
    28:21
    Tak ne. Nakonec se vylučuje. Capitals hráli v šesti hráči na ledové ploše, a tak uvidíme další přesilovou hru domácího celku.
     
    28:13
    Devils snížili po krásné brance Kylea Palmieriho. Při tomto přerušení proběhne komerční přestávka. Po ní se bude pokračovat již v plném počtu.
     
    27:58
    Domácí v plném počtu.
     
    27:54
    Hosté v plném počtu.
     
    27:16
    Vidíme tedy hru čtyř hráčů proti čtyřem. Poté budou hrát krátkou přesilovku hokejisté Capitals. U
    26:53 Kyle PALMIERI - 1:2
     
    26:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Ve hře tři na tři byli mnohem aktivnější Devils a následně také vstřelili branku. KYLE PALMIERI se dostal před Grubauera, kterého následně překonal střelou nad rameno – puk skončil přímo pod víkem! Bez asistence.
     
    26:28
    Andy Greene postupoval po pravé straně a zakončoval nebezpečnou akci. Philipp Grubauer byl ale připraven a jeho pokus chytil!
     
    25:58
    To není možné. Čtyři sekundy se hrálo, P.A. Parenteau hned po buly sekl Johna Carlsona, bude se hrát tři na tři. Toto ale nebyl nějaký faul.
    25:54 Kyle Palmieri oplácel, vyloučen ovšem nebyl.
     
    25:54
    A další vyloučení... Dmitrij Orlov za brankou fauloval hodně nebezpečně Kylea Palmieriho. Devils si tak tu přesilovku nakonec zahrají.
     
    25:38
    Slušně projel do útoku Kyle Palmieri. Ten střílel z levého kruhu na přední tyčku, jeho pokus ale nakonec skončil právě na brankové konstrukci!
     
    25:07
    Přesilovka domácích trvala pět sekund. Travis Zajac si na vhazování počínal nedovoleně a inkasuje tak dvouminutový trest.
     
    25:02
    Justin Williams zakončoval před brankou. Když se mu nepovedlo vstřelit branku, podrazil projíždějícího Henriquea. Přesilovka pro Devils.
     
    24:45
    Jevgenij Kuzněcov vjel po levé straně do pásma a čekal na nájezd spoluhráčů. Čekal ovšem dlouho, a kotouč mu nakonec odebral bránící hráč Devils.
     
    24:18
    Když už se domácí dostali do pásma, byl jim odpískán ofsajd. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, domácí hrají opravdu špatně.
     
    23:36
    Po pravé straně pronikal Alexandr Ovečkin. Ruský snajpr byl ale nakonec dvojicí hráčů Devils o puk obrán. Caps ale u puku zůstali.
     
    23:13
    Po přerušení hry se bude vhazovat po levici Keitha Kinkada. Devils nezačali třetinu vůbec dobře a Caps jsou opět hodně aktivní.
     
    22:47
    Blízko byl Dmitrij Orlov. Ten z pravého kruhu pálil opravdu tvrdě, zakončoval ale jen do ramena připraveného Kinkaida. Ten si dnes ještě zachytá.
     
    22:11
    Devils se pokoušeli něco vymyslet, ale to se jim prostě nepovedlo. Capitals se vydali s kotoučem dopředu, kde budou chtít vstřelit třetí branku.
     
    21:47
    Hosté v plném počtu.
     
    20:49
    Domácímu celku se stále nedaří projít do nějakého zakončení, které by mohlo skončit brankou na 1:2. Devils a jejich čtvrtá přesilovka, stále ta stejná písnička.
     
    20:14
    Devils začali třetinu přesilovkou, Capitals se ale hned osvobodili a domácí musí začít ze středního pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
    Fanoušci Capitals jsou po úvodní třetině spokojeni a hráče svého týmu před druhou částí přivítali ve stoje potleskem.

     
    První třetina je u konce! Hosté se dostali již ve třetí minutě do vedení, kdy dostal ideální přihrávku před branku Brett Conolly, jenž zakončoval do levé šibenice. Druhou branku přidal na začátku poslední minuty Jay Beagle, jenž parádně tečoval střelu Brookse Orpika. Devils odehráli již tři přesilovky, ale nevymysleli v nich téměř nic.

    Střely na branku: 5:7
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:47
    Na ledě se následně objevil Keith Kinkaid. Toho k zemi neúmyslně poslal Lars Eller, který tak putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění brankáři.
     
    19:33
    Hosté mohli jít do vedení o tři branky! Dmitrij Orlov dostal puk na pravou stranu, kde byl naprosto osamocen. Kinkaida nyní ale nepřekonal!
    19:01 Jay BEAGLE - 0:2
     
    19:01
    Washington právě vstřelil branku!
    V poslední minutě se hosté dostávají do dvoubrankového vedení! Brooks Orpik se dostal ke kotouči na modré čáře a nahodil jej do brankoviště. Těsně před brankou skvěle tečoval puk JAY BEAGLE, Kinkaid neměl šanci puk chytit. Capitals tak jdou do parádního vedení! Asistence: Brooks Orpik a Daniel Winnik.
     
    18:20
    Domácí hokejisté chtějí nějakým stylem zahrozit. Zatím se jim to ovšem nedaří, bránící hráči Capitals dnes odvádějí výbornou práci.
     
    17:48
    To ale nevyšlo. Devils odpálili kotouč jen na zakázané uvolnění, a tak se bude vhazovat po pravici amerického brankáře.
     
    17:39
    Orlov se pokoušel rozjet akci, ale přihrávka za branku nevyšla. K puku se dostal Josefson, který následně bude chtít rozjet nějakou rychlou protiakci.
     
    16:58
    Další útok domácích je ukončen poté, co se puk odrazil od bránícího hráče do ochranné sítě. Následovat bude vhazování po levici Philippa Grubauera.
     
    16:31
    Ben Lovejoy to zkoušel od modré čáry, ale jeho pokus nebyl ničím nebezpečný, a tak se ke kotouči opět dostávají hokejisté Capitals.
     
    15:57
    Nicklas Bäckström hledal přihrávkou na pravý kruh spoluhráče. Ten ale puk nedostal, a tak se jej ujali domácí hokejisté.
     
    15:19
    Rychle projel do zakončení Beau Bennett. Ten to zkoušel střelou z levé strany, ale ta nebyla přesná a skončila jen vedle. Devils jsou stále u puku.
     
    14:55
    Miles Wood nyní našel u pravé tyčky najíždějícího Adama Henriquea. Domácí hráč zakončoval do pravého růžku, branku ale nedokázal trefit a puk skončil na ochranné síti. Následuje komerční přestávka.
     
    14:15
    Severson se pokoušel poslat puk na modrou čáru spoluhráči. Místo toho ale nahrál jen hostujícímu hráči, jenž zakládá útočnou akci.
     
    14:07
    Domácí v plném počtu.
     
    13:34
    Zatím se jim to ovšem nedaří. Devils první atak odrazili, puk totiž vyhodili až za branku německého brankáře.
     
    13:08
    Minutová přesilovka čeká nyní na hosty. Ti jsou zatím v obranné třetině, ale následně se budou chtít prodrat do nějakého zakončení.
     
    13:06
    Hosté v plném počtu.
     
    12:37
    Po levé straně projel do zakončení Jevgenij Kuzněcov, který zakončoval do levé šibenice. Keith Kinkaid ale koncem hokejky předvedl dobrý zákrok.
     
    12:07
    Damon Severson při přechodu do útoku naboural do jednoho z hostů a vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    11:57
    I druhé snažení Devils bylo ukončeno obranným zákrokem. Capitals poslali kotouč až za branku Kinkaida, domácí musí odsud.
     
    11:28
    Dlouho kombinovali domácí bez nějakého efektu, až ztratili kotouč. Hosté jej vyvezli a ušetřili další cenné sekundy.
     
    11:06
    Kdyby Devils byli dobří v přesilovkách, měli by dnes velkou výhodu. Devante Smith-Pelly pronikal do zakončení, ale byl faulován. Dmitrij Orlov putuje na lavici hanby za nedovolené bránění.
     
    10:41
    Hned po návratu z trestné lavice Capitals vyhodili kotouč směrem dopředu. Ovečkin zde ovšem nebyl, píská se tedy icing.
     
    10:34
    Hosté v plném počtu.
     
    10:14
    Po delší době se hosté dokázali osvobodit. Přesilovka domácího celku je u konce. V ani jedné hokejisté New Jersey nic nevymysleli.
     
    09:58
    Následná kombinace byla zakončena střelou Sergeje Kalinina. Ten dostal kotouč od Palmieriho před branku, kde ale zakončoval jen nad.
     
    09:34
    Před brankou se pokoušel prosadit Travis Zajac, kterému se v blízkosti nepovedlo zakončit. Branku svým pokusem jen přestřelil.
     
    09:07
    Tvrdě to zkoušel Severson. Jeho pokus ale branku netrefil, snažení Devils v útočném pásmu trvá i nadále.
     
    08:34
    Další přesilovka Devils. Alexandr Ovečkin nebezpečně atakoval Gazdica a sedne si na trestnou lavici. Prosadí se Devils nyní?
     
    08:22
    Hosté klidní hru v obranném pásmu, kde vidíme kombinaci hráčů Capitals. Ti se budou postupně dostat až do zakončení.
     
    07:39
    Devils ovšem i nadále krouží v útočném pásmu. Střelecké pokusy od nich ovšem nevidíme. Budeme sledovat, jak to nakonec dopadne.
     
    07:13
    Hosté v plném počtu.
     
    06:59
    Travis Zajac dostával puk na pravý kruh, kde jej ale nezpracoval a Capitals se s pukem dostali mimo pásmo. Přesilovka je u konce.
     
    06:30
    Nyní vypadala kombinace Devils slibně. Přihrávka na modrou čáru ovšem byla nepřesná a puk se dostal až ke Kinkaidovi.
     
    05:54
    Snažení domácího celku bylo zakončeno střelou od modré čáry. Andy Greene svou dělovkou ovšem zamířil jen vedle branky německého brankáře.
    05:13 Devante Smith-Pelly rychle zametl s Brettem Connollym.
     
    05:13
    Přesilovku budou hrát Devils. Conolly inkasuje dvouminutový trest za ten předchozí souboj, Smith-Pellyho sekal.
     
    05:13
    První střet utkání. Devante Smith-Pelly si dovolil na střelce první branky, Bretta Conollyho. Domácí útočník povalil hostujícího hráče na led hodně rychle. Bitka to ale nebyla.
     
    04:44
    Zajímavé snažení Caps bylo ukončeno nepřesnou přihrávkou a signalizován byl ofsajd. K puku se tak dostali hokejisté New Jersey.
     
    04:07
    Z pravé strany to následně zkoušel střelecky Niskanen. Jeho dělová rána byla ovšem zblokována pozorným Jonem Merrillem.
     
    03:53
    Opět se objevil kotouč u branky Kinkaida, který i nyní neotálel a hru přerušil. Domácí směrem dopředu ještě nic nevymysleli.
     
    03:39
    Po delší pauze se k puku dostali hosté, jenž kombinovali. Celé snažení musel ukončit až zákrok Kinkaida, jenž ukryl nahazovaný kotouč v lapačce.
     
    03:10
    Hráči i diváci v aréně se zvedli a začali tleskat. Devils tak odehrají utkání bez zkušeného obránce. Všichni hráči Devils pozdravili odjíždějícího kamaráda.
    03:10 Hráči Devils pomohli Johnovi Mooreovi na nosítka.
     
    03:10
    Zrovna nyní opouští ledovou plochu obránce Devils na nosítkách. Hodně dlouho dobu trvalo, než Moorea odvezli z ledové plochy. No, nevypadá to s ním vůbec dobře. Přejeme hodně brzké uzdravení.
     
    03:10
    Stále se nehraje. John Moore, autor pěti branek v letošní sezóně stále leží nehybně za brankou. To není moc hezký pohled, snad bude Moore v pořádku.
    03:10 Tom Wilson nepříjemně narazil na mantinel Johna Moorea

     
    03:10
    Nehybně zůstal ležet za brankou Keitha Kinkaida obránce John Moore. Ten byl Tomem Wilsonem ošklivě naplácnut na mantinel, obránce Devils odvezou nosítka.
    02:36 Brett CONNOLLY - 0:1
     
    02:36
    Washington právě vstřelil branku!
    Následně se hosté již dostávají do vedení! André Burakovsky u pravého mantinelu přijal přihrávku a následně poslal kotouč za obranu. BRETT CONOLLY na zadní tyčce vložil hokejku do přihrávky a puk následně skončil v levém horním růžku! Asistence: André Burakovsky a Brooks Orpik.
     
    02:09
    Jeden z hostů vybojoval kotouč za brankou a posunul jej na Larse Ellera. Dánský útočník z levého kruhu ovšem trefil jen výstroj Kinkaida.
     
    01:52
    Domácí hokejisté kombinovali. Celé snažení bylo zakončeno nahozením Damona Seversona, které ale nikdo netečoval. I tak se bude vhazovat po levici Grubauera.
     
    01:02
    Devils vybojovali vhazování a hned po něm jeden z obránců zakončoval. Střela byla ovšem zblokována a skončila jen vedle branky Grubauera.
     
    00:38
    Alexandr Ovečkin hledal na pravé straně Nicklase Bäckströma, kterému se ale díky obrannému zákroku domácího hráče nepovedlo zakončit.
     
    00:22
    První útok ale založili hokejisté Capitals. Těm se následně povedlo vybojovat vhazování, vhazovat se bude po pravici Kinkaida.
     
    00:05
    Úvodní vhazování vyhráli hokejisté New Jersey, kteří se hned poženou směrem dopředu. Uvidíme, zda se jim povede něco vymyslet.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou na ledové ploše a utkání tak brzy začne. Dnes uvidíme souboj dvojek. Keith Kinkaid versus Philipp Grubauer!
    Připomenutí posledního utkání mezi New Jersey Devils a Washingtonem Capitals, dvou rivalů z Metropolitní divize.

     
    Krásný večer přeji všem fanouškům kvalitního hokeje! Za nějakých deset až patnáct minut startuje utkání mezi Devils a Capitals. Do zápasu dnes nezasáhne ani jeden český hráč.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Kinkaid (Cory Schneider) – Severson, A. Greene, Lovejoy, J. Moore, Quincey, Merrill – Palmieri, Zajac, Cammalleri – Parenteau, Henrique, B. Bennett – Smith-Pelly, Josefson, Wood – Lappin, Kalinin, Gazdic.

    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Schmidt, Orpik – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin – Williams, Bäckström, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.

    Rozhodčí: Joannett, St. Pierre – MacPherson, Sericolo.
    V brance Devils bude noční můra Capitals - Keith Kinkaid

     
    Československá stopa

    Pavel Zacha (NJD) – 30 zápasů, 7 bodů (2+5)
    Jakub Vrána (WSH) – 12 zápasů, 3 body (1+2)
     
    Poslední vzájemné utkání

    Washington Capitals 1:2sn. New Jersey Devils
    44. Winnik (Beagle, Carlson) – 22. Parenteau, rozh. náj. Cammalleri

    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Schmidt – Ovečkin (C), Kuzněcov, Williams – Ma. Johansson, Bäckström (A), Oshie – Connolly, Eller, Burakovsky – Winnik, Beagle, T. Wilson.

    New Jersey Devils: Kinkaid (Cory Schneider) – A. Greene (C), Severson, Auvitu, Lovejoy, J. Moore, Quincey – Cammalleri, Zajac (A), Palmieri – B. Bennett, Henrique (A), Parenteau – Wood, Josefson, Smith-Pelly – Gazdic, Kalinin, Lappin.
     
    WASHINGTON CAPITALS (5.)
    34 zápasů, 45 bodů (P – P – V – P – P)


    Celku z hlavního města se nedaří tak, jako v minulé sezóně, kdy skončili na prvním místě po základní části. Forma Caps v posledních zápasech je navíc hodně špatná, z pěti zápasů porazili pouze Tampu Bay. Naposledy prohráli právě s Devils, které neskutečně podržel Keith Kinkaid – předvedl 43 zákroků a dovedl utkání do nájezdů.

    Nejproduktivnější hráči
    Nicklas Bäckström – 34 zápasů, 29 bodů (9+20)
    Alexandr Ovečkin – 34 zápasů, 26 bodů (16+10)
    Marcus Johansson – 34 zápasů, 24 bodů (13+11)
     
    NEW JERSEY DEVILS (14.)
    36 zápasů, 35 bodů (V – P – P – V – P)


    Celek z Newarku přechází přestavbou, což je vidět na výsledcích i předvedené hře. Devils z posledních dvaceti zápasů vyhráli pouze pětkrát. I proto se banda kolem Andyho Greenea propadla z pozic pro play-off až na dno konference. Naposledy si ovšem hokejisté Devils dokázali poradit s Washingtonem - Caps se budou chtít pomstít v dnešním utkání.

    Nejproduktivnější hráči

    Travis Zajac – 36 zápasů, 24 bodů (8+16)
    Taylor Hall – 27 zápasů, 23 bodů (8+15)
    Adam Henrique – 36 zápasů, 20 bodů (9+11)
     
    Krásný silvestrovský večer přeji všem nadšencům nejlepší hokejové soutěže světa. Od devatenácti hodin se proti sobě postaví hokejisté New Jersey Devils a Washingtonu Capitals.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 27. Palmieri, 55. B. Bennett (Lovejoy, Merrill) – 3. Connolly (Burakovsky, Orpik), 20. Beagle (Orpik, Winnik), 32. Oshie (Bäckström, Ovečkin), 32. Ovečkin (Niskanen, Oshie), 37. Williams (Niskanen, Orlov), 56. Ma. Johansson (Williams, Kuzněcov)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Cory Schneider) – Severson, A. Greene, Lovejoy, J. Moore, Quincey, Merrill – Palmieri, Zajac, Cammalleri – Parenteau, Henrique, B. Bennett – Smith-Pelly, Josefson, Wood – Lappin, Kalinin, Gazdic.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Schmidt, Orpik – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin – Williams, Bäckström, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.

    Rozhodčí: Joannett, St. Pierre – MacPherson, Sericolo
    bahis siteleri