Carolina – Chicago 3:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 0:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:2 (po pr.)
San Jose – Philadelphia 2:0 (kon.) | New Jersey – Washington 2:6 (kon.) | Boston – Buffalo 3:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:6 (0:2, 1:3, 1:1)
Washington Capitals
Sobota 31.12.2016, 19:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    P.A. Parenteau postupoval po levé straně a byl faulován. Následně se strhla šarvátka mezi ním a Danielem Winnikem. Oba hráči dnes dohráli. Domácí hráč ještě inkasuje dvě minuty za sekání, hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    57:29
    Tom Wilson nabízí domácím ještě jednu přesilovou hru. Útočník Caps byl příliš agresivní proti Kyleu Palmierimu.
    39:23 Luke Gazdic pomstil Moorea a řádně srovnal Wilsona.
     
    39:23
    Oba kohouti inkasují pětiminutový trest za bitku. Například Luke Gazdic zamířil rovnou do kabin. Třetina je u konce.
     
    32:15
    Hra se přerušuje poté, co se na ledě objevil Adam Henrique. Domácí celek čeká tedy osmá přesilovka – neskórovali ani v jedné. Potrestán je za držení hole Jevgenij Kuzněcov.
     
    28:21
    Tak ne. Nakonec se vylučuje. Capitals hráli v šesti hráči na ledové ploše, a tak uvidíme další přesilovou hru domácího celku.
     
    25:58
    To není možné. Čtyři sekundy se hrálo, P.A. Parenteau hned po buly sekl Johna Carlsona, bude se hrát tři na tři. Toto ale nebyl nějaký faul.
    25:54 Kyle Palmieri oplácel, vyloučen ovšem nebyl.
     
    25:54
    A další vyloučení... Dmitrij Orlov za brankou fauloval hodně nebezpečně Kylea Palmieriho. Devils si tak tu přesilovku nakonec zahrají.
     
    25:07
    Přesilovka domácích trvala pět sekund. Travis Zajac si na vhazování počínal nedovoleně a inkasuje tak dvouminutový trest.
     
    25:02
    Justin Williams zakončoval před brankou. Když se mu nepovedlo vstřelit branku, podrazil projíždějícího Henriquea. Přesilovka pro Devils.
     
    19:47
    Na ledě se následně objevil Keith Kinkaid. Toho k zemi neúmyslně poslal Lars Eller, který tak putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění brankáři.
     
    12:07
    Damon Severson při přechodu do útoku naboural do jednoho z hostů a vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    11:06
    Kdyby Devils byli dobří v přesilovkách, měli by dnes velkou výhodu. Devante Smith-Pelly pronikal do zakončení, ale byl faulován. Dmitrij Orlov putuje na lavici hanby za nedovolené bránění.
     
    08:34
    Další přesilovka Devils. Alexandr Ovečkin nebezpečně atakoval Gazdica a sedne si na trestnou lavici. Prosadí se Devils nyní?
    05:13 Devante Smith-Pelly rychle zametl s Brettem Connollym.
     
    05:13
    Přesilovku budou hrát Devils. Conolly inkasuje dvouminutový trest za ten předchozí souboj, Smith-Pellyho sekal.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 27. Palmieri, 55. B. Bennett (Lovejoy, Merrill) – 3. Connolly (Burakovsky, Orpik), 20. Beagle (Orpik, Winnik), 32. Oshie (Bäckström, Ovečkin), 32. Ovečkin (Niskanen, Oshie), 37. Williams (Niskanen, Orlov), 56. Ma. Johansson (Williams, Kuzněcov)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Cory Schneider) – Severson, A. Greene, Lovejoy, J. Moore, Quincey, Merrill – Palmieri, Zajac, Cammalleri – Parenteau, Henrique, B. Bennett – Smith-Pelly, Josefson, Wood – Lappin, Kalinin, Gazdic.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Schmidt, Orpik – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin – Williams, Bäckström, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.

    Rozhodčí: Joannett, St. Pierre – MacPherson, Sericolo
    bahis siteleri