Carolina – Chicago 3:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 0:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:2 (po pr.)
San Jose – Philadelphia 2:0 (kon.) | New Jersey – Washington 2:6 (kon.) | Boston – Buffalo 3:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:6 (0:2, 1:3, 1:1)
Washington Capitals
Sobota 31.12.2016, 19:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:27 Marcus JOHANSSON - 2:6
     
    55:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Hned vzápětí ale přichází šestá trefa hostujícího celku! Krásná kombinace byla zakončena přihrávkou z pravé strany před branku, kde se nacházel MARCUS JOHANSSON – tomu nedělalo problém přehodit beton Keitha Kinkaida. Asistence: Justin Williams a Jevgenij Kuzněcov.
    54:52 Beau BENNETT - 2:5
     
    54:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak nakonec se domácí celek ještě dočká jedné branky. Jon Merrill přihrál na modrou čáru, odkud pálil Ben Lovejoy. Jeho pokus těsně před brankou tečoval BEAU BENNETT, který tak skóroval podruhé v letošním ročníku! Asistence: Ben Lovejoy a Jon Merrill.
    36:34 Justin WILLIAMS - 1:5
     
    36:34
    Washington právě vstřelil branku!
    Následně padá pátá branka do sítě Keitha Kinkaida! Matt Niskanen nahazoval puk před amerického brankáře, kde se skvělou tečí prosadil hostující JUSTIN WILLIAMS! Asistence: Matt Niskanen a Dmitrij Orlov.
    31:38 Alexandr OVEČKIN - 1:4
     
    31:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Následně padá další branka – během jedné minuty je nejspíše o vítězi utkání rozhodnuto! Střela Matta Niskanena se odrazila od zadního mantinelu před ALEXANDRA OVEČKINA, který se následně trefil za záda dezorientovaného brankáře. Asistence: Matt Niskanen a T. J. Oshie
    31:05 T. J. OSHIE - 1:3
     
    31:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí nevyužili přesilovou hru a inkasují třetí branku! Nicklas Bäckström přihrával před branku, kde trefil beton Kinkaid. Od betonu se puk odrazil před branku, kde stál T.J. OSHIE. Americký útočník následně jen trefoval odkrytou branku. Asistence: Nicklas Bäckström a Alexandr Ovečkin.
    26:53 Kyle PALMIERI - 1:2
     
    26:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Ve hře tři na tři byli mnohem aktivnější Devils a následně také vstřelili branku. KYLE PALMIERI se dostal před Grubauera, kterého následně překonal střelou nad rameno – puk skončil přímo pod víkem! Bez asistence.
    19:01 Jay BEAGLE - 0:2
     
    19:01
    Washington právě vstřelil branku!
    V poslední minutě se hosté dostávají do dvoubrankového vedení! Brooks Orpik se dostal ke kotouči na modré čáře a nahodil jej do brankoviště. Těsně před brankou skvěle tečoval puk JAY BEAGLE, Kinkaid neměl šanci puk chytit. Capitals tak jdou do parádního vedení! Asistence: Brooks Orpik a Daniel Winnik.
    02:36 Brett CONNOLLY - 0:1
     
    02:36
    Washington právě vstřelil branku!
    Následně se hosté již dostávají do vedení! André Burakovsky u pravého mantinelu přijal přihrávku a následně poslal kotouč za obranu. BRETT CONOLLY na zadní tyčce vložil hokejku do přihrávky a puk následně skončil v levém horním růžku! Asistence: André Burakovsky a Brooks Orpik.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 27. Palmieri, 55. B. Bennett (Lovejoy, Merrill) – 3. Connolly (Burakovsky, Orpik), 20. Beagle (Orpik, Winnik), 32. Oshie (Bäckström, Ovečkin), 32. Ovečkin (Niskanen, Oshie), 37. Williams (Niskanen, Orlov), 56. Ma. Johansson (Williams, Kuzněcov)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Cory Schneider) – Severson, A. Greene, Lovejoy, J. Moore, Quincey, Merrill – Palmieri, Zajac, Cammalleri – Parenteau, Henrique, B. Bennett – Smith-Pelly, Josefson, Wood – Lappin, Kalinin, Gazdic.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Schmidt, Orpik – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin – Williams, Bäckström, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.

    Rozhodčí: Joannett, St. Pierre – MacPherson, Sericolo
    bahis siteleri