HC DDM Č. Budějovice – Austrálie U20 6:5 (kon.)
konec
HC DDM České Budějovice
6:5 (1:3, 1:1, 4:1)
Austrálie U20
Pondělí 02.01.2017, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:45
    DDM Č. Budějovice právě vstřelily branku! Naprosto neuvěřitelně mazácky si při trestném střílení počínal PAVEL SAMOHEJL! Vimperský "Lavi" se rozjel k pravému mantinelu, načež párkrát hodil rameny a zakončil jednou rukou do odkryté části klece forsbergovou kličkou! Diváci jsou ve varu!
     
    55:50
    DDM Č. Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí k radosti svých fanoušků skórují a je vyrovnáno! Po střele Romana Hlavici zůstal puk ležet v brankovišti, kde si ho šikovně vyšťoural MATĚJ DVOŘÁK. Kapitán DDM tak v pravý čas pomohl svému týmu důležitou brankou! Asistence: Roman Hlavica.
     
    53:37
    DDM Č. Budějovice právě vstřelily branku!
    Výborná kombinace krajského týmu z Českých Budějovic končí v síti! David Weber se za brankou hostů krásně uvolnil, když oklamal protihráče, a následně poslal puk před branku na osamoceného JANA MICHALCE. Ten se v podobných situacích nemá ve zvyku mýlit. Závěr zápasu bude ještě zajímavý! Asistence: David Weber a Filip Ruprecht.
     
    47:38
    Austrálie U20 právě vstřelila branku!
    Moc dlouho ale stav 3:4 nevydržel. Na modré čáře napřáhl ke střele Bayley Kubara a v klubku hráčů před brankou ještě puk tečoval za záda Prušáka ANTHONY SANTILLI. Hosté jsou tak opět ve dvoubrankovém vedení. Asistence: Bayley Kubara.
     
    47:00
    DDM Č. Budějovice právě vstřelily branku!
    DDM je znovu ve hře! JAKUB NOVÁK si vzal puk na vrcholu pravého kruhu, dlouhým obloukem objel obránce a přesnou střelou nad lapačku překonal brankáře Tetreaulta. Asistence: Martin Tisoň.
     
    32:08
    DDM Č. Budějovice právě vstřelily branku! Hostující zadák Corey Stringer se snažil diagonálně vysunout spoluhráče, který zrovna odjížděl z trestné lavice, na místo toho však trestuhodně namazal českobudějovickému Jelínkovi. Šikovný forvard puk posunul na MATĚJE DVOŘÁKA a hlubocký ostrostřelec už se z takových pozic nemýlí. Puk zasvištěl pod horní tyč! Asistence: Jiří Jelínek.
     
    24:11
    Austrálie U20 právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do tříbrankového trháku. Asi nejnebezpečnější Australan KIERAN WEBSTER nejprve vypálil na Terbera, který puk letící pod horní tyč ještě zvládl vyškrábnout lapačkou, na následnou bekhendovou dorážku útočníka s účesem "Jágr" už ale nestačil. Bez asistence.
     
    18:22
    Austrálie U20 právě vstřelila branku!
    Australská dvacítka vede o dva góly! Obránce BAYLEY KUBARA nevystřelil od modré čáry zrovna pumelici, spíše lehčí střela však skončila v bráně DDM. Asistence: Brendan Kong a Kieren Webster.
     
    16:34
    Austrálie U20 právě vstřelila branku!
    Vedení je opět na straně hostujícího celku. Australané velmi dobře kombinovali v útočné třetině a sklízí za to ovoce. Gól byl navíc hodně podobný prvnímu zásahu hostů. ELLESSE CARINI si vzal puk a rychle vyjel zpoza branky, kde nachytal na švestkách dezorientovaného Vokůrku. Asistence: Jayden Lewis a Ethan Cornford.
     
    11:34
    DDM Č. Budějovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Po vhazování v obranném pásmu DDM si puk vzal JIŘÍ JELÍNEK, který obešel i posledního obránce, a mířil sám na brankáře McCana, jehož překonal přesnou střelou pod lapačku! Bez asistence.
     
    06:39
    Austrálie U20 právě vstřelila branku! Českobudějovičtí už si trochu koledovali, když nechali Australanům ve vlastním pásmu až příliš prostoru. ETHAN CORNFORD pohodlně vybruslil nikým neatakován zpoza branky a hbitě zasunul puk za překvapeného Vokůrku. Bez asistence.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 12. Jelínek, 33. Dvořák (Jelínek), 47. Novák (Tisoň), 54. Michalec (Weber, Ruprecht), 56. Dvořák (Hlavica), 59. Samohejl (TS) – 7. Cornford, 17. Carini (Lewis, Cornford), 19. Kubara (Kong, Webster), 25. Webster, 48. Santilli (Kubara)


    HC DDM České Budějovice: Vokůrka (21. Terber, 41. Prušák) – Stolarik, Trnka, Ruprecht, Bělohlav, Rákosník (A), Musel, Beránek – Hlavica (A), Dvořák (C), Jelínek – Michalec, Šafář, Weber – Kantor, Novák, Tisoň – Samohejl, O. Vaculík, Schuppler. Trenér: Eliáš a P. Vaculík
    Austrálie U20: McCann (41. Tetreault) – Marino, Jaunozols, Kubara, Stringer, Tripp – Webster (A), McGuiness (A), Brunt, Carini, Cornford, Henning (C), Kong, Lewis, Lodge, Ruck, Santilli, Sillato. Trenéři: Luoma a Rezek

    Rozhodčí: Pražák – Jindra, Šesták

    Diváci: 250
    bahis siteleri