Boston – Edmonton 3:4 (kon.) | Washington – Columbus 5:0 (kon.) | Tampa – Nashville 1:6 (kon.)
St. Louis – Carolina 2:4 (kon.) | Chicago – Buffalo 4:3 (po pr.) | San Jose – Minnesota 4:5 (kon.)
Los Angeles – Detroit 0:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Carolina Hurricanes
Pátek 06.01.2017, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:41 Derek RYAN - 2:4
     
    58:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jordan Staal ve středním pásmu získal puk a DEREK RYAN ho poslal bez problému do prázdné brány. Asistence: Jordan Staal a Brock McGinn.
     
    53:52
    Carolina právě vstřelila branku!
    JEFF SKINNER dnes několikrát nebezpečně vypálil a v závěru byl za svou snahu odměněn, když z pravého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem a puk se od stojícího Jaye Bouwmeestera před bránou odrazil po jemné teči nad vyrážečkou Jakea Allena do vzdálenějšího levého horního rohu. Hurricanes bleskově využili přesilovou hru a míří pro 2 body! Asistence: Noah Hanifin a Victor Rask.
    31:02 Jay MCCLEMENT - 2:2
     
    31:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    JAY MCCLEMENT po přihrávce Jaccoba Slavina přes šířku útočného pásma v pravém kruhu pro vhazování vypálil bez přípravy a mezi tělem a lapačkou Jakea Allena puk procedil k přední pravé tyči. Carolina zareagovala na dva inkasované góly v řadě a vyrovnala na 2:2! Asistence: Jaccob Slavin a Brett Pesce.
    27:27 Vladimir TARASENKO - 2:1
     
    27:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Robby Fabbri na pravém křídle zavezl puk do útočného pásma a VLADIMIR TARASENKO po jeho rychlém zabrzdění a následné přihrávce z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování zamířil nádhernou střelou zápěstím pod vyrážečkou Cama Warda o levou tyč do brány. Blues využili přesilovou hru a otočili utkání! Asistence: Robby Fabbri a Jori Lehterä.
    23:04 Joel EDMUNDSON - 1:1
     
    23:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    JOEL EDMUNDSON na levém křídle od modré čáry po pěkné zpětné přihrávce Alexandera Steena nahodil puk na bránu a jeho nahození skončilo přesně v bližším levém horním rohu – 1:1! Asistence: Alexander Steen a Paul Stastny.
    01:09 Derek RYAN - 0:1
     
    01:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    Brock McGinn na levém křídle těsně před útočnou modrou čárou v souboji s dvěma protihráči skončil na ledě, v kleče ale dokázal přihrát do jízdy DEREKOVI RYANOVI, který v levém kruhu pro vhazování naznačoval pohledem přihrávku a nad levým betonem Jakea Allena zamířil ke vzdálenější levé tyči. Carolina velice rychle otevřela skóre a vede 1:0! Asistence: Brock McGinn a Jordan Staal.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 24. Edmundson (Steen, Stastny), 28. Tarasenko (Fabbri, Lehterä) – 2. D. Ryan (B. McGinn, J. Staal), 32. McClement (Slavin, Pesce), 54. Skinner (Hanifin, V. Rask), 59. D. Ryan (J. Staal, B. McGinn)


    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Edmundson, Pietrangelo (C), Hunt, Shattenkirk (A), Bouwmeester, Parayko – Steen (A), Stastny, Perron – Schwartz, Lehterä, Tarasenko – Fabbri, Berglund, Jaškin – Upshall, Brodziak, Reaves. Hlavní trenér: Ken Hitchcock.
    Carolina Hurricanes: C. Ward (Leighton) – Slavin, Pesce, Hainsey, Faulk (A), Hanifin, R. Murphy – Skinner, V. Rask (A), Rattie – Aho, Teräväinen, Stempniak – B. McGinn, J. Staal (A), D. Ryan – Nordström, McClement, Stålberg. Hlavní trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Dean Morton. Čároví: Vaughan Rody, Kiel Murchison

    Diváci: 19090
    bahis siteleri