Jihlava – Třinec 3:2 (kon.) | Kladno – Pardubice 2:5 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 3:4 (kon.)
K. Vary – Liberec 0:7 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 7:4 (kon.) | HC Plzeň – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.)
Olomouc – Zlín 6:7 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 0:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:4 (2:1, 0:2, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 21.01.2017, 12:30DHL Extraliga juniorů • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to může domácí hodně mrzet, ačkoli jsou poslední minuty výrazně lepší, tak jdou do vedení hosté. Po přihrávce Spratka se prosazuje střelec první branky, JAKUB KMOŠEK. Asistence: Daniel Spratek.
     
    41:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pěkná akce Komety končí brankou, po vhazování se kotouč ocitl na hokejce RADIMA FERDY, jenž svým nenápadným pokusem poslal kotouč mezi betony Dáňi! Asistence: Marek Škvrně.
     
    23:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté obracejí vývoj duelu! Weintritt poslal kotouč na Hartmanna, jenž zvedl hlavu a křižným pasem poslal kotouč skrz brankoviště na JAROSLAVA MROWIECE, jenž neměl problém s posláním touše do branky! Asistence: Ondřej Hartmann, Jiří Weintritt.
     
    22:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JOSEF BALÁŽ vybojoval puk a prchal sám na brankáře Dostála, v těžké situaci nezaváhala a nekompromisně poslal puk do branky! Bez asistence.
     
    16:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po vyhraném buly se do puku opřel Slabý, jeho ránu zblokoval obránce opět na modrou, kde se do odraženého kotouče opřel Michal Furch a jeho střelu tečoval DANIEL HROUDNÝ a touš zaplul za záda brankáře Dáňi. Asistence: Michal Furch, Petr Slabý.
     
    13:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byla nádherná akce domácího forvarda! ROBERT HAVLÁT přebral kotouč ve středním pásmu, dostal se přes jednoho hráče a dokázal vystřelit přes dalšího z bránících, jeho střela zapadla o břevno do branky! Asistence: Luboš Horký, Aleš Trnka.
     
    00:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to bylo rychlé! Nenápadná střela JAKUBA KMOŠKA si našla cestu až za záda brankáře Dostál, kterému prolétla nad lapačkou až do brány! Asistence: Daniel Spratek, Jiří Weintritt.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 14. Havlát (Horký, Trnka), 17. Hroudný (Furch, Slabý), 42. Ferda (Škrvně) – 1. Kmošek (Spratek, Weintritt), 23. Baláž, 24. Mrowiec (Hartmann, Weintritt), 58. Kmošek (Spratek)


    HC Kometa Brno: Dostál (Krček) – Trnka, Slabý, Furch, Sedláček, Zábranský, Kowalczyk – Havlát, Svoboda, Hasoň, Střondala, Škvrně, Čejka, Horký "C", Mlynář, Hroudný, Ferda, Jajcay, Dymáček
    HC Vítkovice Ridera: Dáňa (Juránek) – Vermířovský, Weintritt, Mrowiec, Štěpánek, Gabrhelík, Malík – Hartmann, Spratek "C", Blaško, Raška, Malina, Toman, Žiak, Baláž, Kmošek, Kosina

    Rozhodčí: Honza – Měkýš, Otáhal
    bahis siteleri