Columbus – Pittsburgh 2:1 (po pr.) | Carolina – Colorado 1:2 (po pr.) | Anaheim – Florida 1:4 (kon.)
Buffalo – St. Louis 3:2 (kon.) | Montreal – Winnipeg 1:3 (kon.) | Detroit – Washington 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Buffalo Sabres
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
St. Louis Blues
Sobota 18.02.2017, 19:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Alexander Steen projížděl kolem brankoviště bez puku a Robin Lehner mu zbytečně vložil hůl do jízdy! Následovaly dvě minuty za nedovolené bránění, které odpyká Kyle Okposo! To je drama, to je drama.
     
    54:26
    Jack Eichel se snažil na pravém křídle protáhnout před bránu, což se mu sice nepodařilo, byl ale faulován! Kevin Shattenkirk se rozčiluje poté, co za svého spoluhráče uhasil požár a dostal dvě minuty za držení.
     
    51:08
    Matt Moulson dostal dvě minuty za nedovolené bránění a St. Louis se může vrátit do zápasu v početní převaze.
     
    39:02
    Ryan O'Rielly se na levém křídle krásně protáhl mezi dvěma protihráči a Scottie Upshall dostal dvě minuty za hákování. Sabres si v závěru druhé třetiny zahrají přesilovou hru 5 na 3! dokáží ji v závěru využít?
     
    37:47
    Jack Eichel si na pravém křídle zpracoval puk v blízkosti kruhu pro vhazování a u mantinelu byl zezadu tvrdě sražen k ledu Kennym Agostinem, který dostal dvě minuty za krosček. Vzápětí přišel ještě jeden faul, ten už se ale rozhodčí po vzájemné dohodě rozhodli nepotrestat.
     
    24:06
    Jori Lehterä dostal menší trest za podražení a Sabres si zahrají v dnešním utkání třetí přesilovou hru.
     
    13:12
    Vladimir Tarasenko si z levého křídla sjížděl za bránu a těsně ,než tak učinil, ho zezadu fauloval Jake McCabe, který dostal menší trest za držení.
     
    11:12
    Jake Allen dostal menší trest za zdržování hry poté, co puk vyhodil přes ochranné sklo. Trest odpyká Vladimir Tarasenko.
     
    06:19
    Magnus Pääjärvi fauloval unikajícího Nicka Foligna a dostal menší trest. Dvě minuty hákování. Buffalo prohrává těsně 1:0 a nyní má k dispozici přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 10. Baptiste (Eichel, E. Kane), 32. E. Kane (Bogosian, Baptiste), 40. R. O'Reilly (Ristolainen, Okposo) – 2. Tarasenko (Schwartz, Edmundson), 56. Upshall


    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, Gorges (A), D. Kulikov, Bogosian, Franson – Ju. Bailey, R. O'Reilly (A), Okposo – E. Kane, Eichel, Baptiste – M. Foligno, Rodrigues, B. Gionta (C) – Moulson, Deslauriers, Ennis. Hlavní trenér: Dan Bylsma.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Steen (A), Lehterä, Tarasenko (A) – Schwartz, Berglund, Perron – Agostino, Barbašev, Pääjärvi – Upshall, Brodziak, Reaves. Hlavní trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Dean Morton, Garrett Rank. Čároví: Tony Sericolo, Devin Berg

    Diváci: 19070
    bahis siteleri