Columbus – Pittsburgh 2:1 (po pr.) | Carolina – Colorado 1:2 (po pr.) | Anaheim – Florida 1:4 (kon.)
Buffalo – St. Louis 3:2 (kon.) | Montreal – Winnipeg 1:3 (kon.) | Detroit – Washington 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Buffalo Sabres
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
St. Louis Blues
Sobota 18.02.2017, 19:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:03 Scottie UPSHALL - 3:2
     
    55:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    SCOTTIE UPSHALL dokázal vystihnout rozehrávku Sabres a v oslabení se řítil po levé straně do samostatného úniku, který po sjetí před bránu zakončil krásným bekhendovým blafákem mezi betony ležícího Robina Lehnera! Sabres už vedou pouze o gól! Bez asistence.
    39:28 Ryan O'REILLY - 3:1
     
    39:28
    Sabres právě vstřelili branku!
    RYAN O'REILLY si v pravém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a nádhernou střelou zápěstím mezi pravým betonem a vyrážečkou Jakea Allena zamířil ke vzdálenější levé tyči. Sabres využili přesilovou hru 5 na 3 a vedou 3:1! St. Louis doplatilo na nepřesnou koncovku. Asistence: Rasmus Ristolainen a Kyle Okposo.
    31:58 Evander KANE - 2:1
     
    31:58
    Sabres právě vstřelili branku!
    Zach Bogosian krásnou střelou od modré čáry mířil pod horní tyč a Jake Allen by zřejmě puk měl, jenže EVANDER KANE ho před ním skvěle tečoval ve vzduchu čepelí hole a usměrnil ho do levého horního rohu brány. Fantastická teč, po které Sabres otáčí skóre a rázem vedou 2:1! Asistence: Zach Bogosian a Nicholas Baptiste.
    09:34 Nicholas BAPTISTE - 1:1
     
    09:34
    Sabres právě vstřelili branku!
    NICHOLAS BAPTISTE si v rychlosti zpracoval kolmou přihrávku Jacka Eichela a nádherným bekhendovým blafákem zamířil mezi betony Jakea Allena. Buffalo vyrovnalo na 1:1! Asistence: Jack Eichel a Evander Kane.
    01:32 Vladimir TARASENKO - 0:1
     
    01:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR TARASENKO v blízkosti pravé tyče zamíchal s pukem a nádhernou střelou zápěstím zamířil v poskytnuté výhodě nad levým ramenem Robina Lehnera do bližšího horního rohu brány. St. Louis vede na ledě Buffala 1:0! Asistence: Jaden Schwartz a Joel Edmundson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 10. Baptiste (Eichel, E. Kane), 32. E. Kane (Bogosian, Baptiste), 40. R. O'Reilly (Ristolainen, Okposo) – 2. Tarasenko (Schwartz, Edmundson), 56. Upshall


    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, Gorges (A), D. Kulikov, Bogosian, Franson – Ju. Bailey, R. O'Reilly (A), Okposo – E. Kane, Eichel, Baptiste – M. Foligno, Rodrigues, B. Gionta (C) – Moulson, Deslauriers, Ennis. Hlavní trenér: Dan Bylsma.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Steen (A), Lehterä, Tarasenko (A) – Schwartz, Berglund, Perron – Agostino, Barbašev, Pääjärvi – Upshall, Brodziak, Reaves. Hlavní trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Dean Morton, Garrett Rank. Čároví: Tony Sericolo, Devin Berg

    Diváci: 19070
    bahis siteleri