Columbus – Pittsburgh 2:1 (po pr.) | Carolina – Colorado 1:2 (po pr.) | Anaheim – Florida 1:4 (kon.)
Buffalo – St. Louis 3:2 (kon.) | Montreal – Winnipeg 1:3 (kon.) | Detroit – Washington 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Buffalo Sabres
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
St. Louis Blues
Sobota 18.02.2017, 19:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Blues vytvořili před bránou Robina Lehnera obrovský závar, ležícího brankáře ale propálit nedokázali! To je zřejmě konec utkání!
     
    59:13
    Jake Allen je na střídačce a St. Louis to zkouší v přesilové hře bez brankáře, tedy v šesti proti čtyřem!
     
    58:48
    Alexander Steen projížděl kolem brankoviště bez puku a Robin Lehner mu zbytečně vložil hůl do jízdy! Následovaly dvě minuty za nedovolené bránění, které odpyká Kyle Okposo! To je drama, to je drama.
     
    58:42
    Robin Lehner skvěle zasáhl proti střele Blues od modré čáry vyrážečkou a v blízkosti levé tyče se dostal k dorážce Patrik Berglund, brankář Sabres ale ukryl puk v náručí! Timeout Buffalo.
     
    58:19
    St. Louis prohrává o jeden gól a Jake Allen právě naskočil na střídačku! Blues to zkouší při hře bez brankáře!
     
    56:26
    Kevin Shattenkirk naskočil zpět na led a nejen, že St. Louis přečkalo oslabení, navíc se ale během něj vrátilo zpět do zápasu!
     
    55:32
    Rasmus Ristolainen se o předchozím zákroku Jakea Allena proti střele z pravého křídla ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže jeho střela těsně minula bližší horní roh brány!
    55:03 Scottie UPSHALL - 3:2
     
    55:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    SCOTTIE UPSHALL dokázal vystihnout rozehrávku Sabres a v oslabení se řítil po levé straně do samostatného úniku, který po sjetí před bránu zakončil krásným bekhendovým blafákem mezi betony ležícího Robina Lehnera! Sabres už vedou pouze o gól! Bez asistence.
     
    54:55
    Jack Eichel ze středového kruhu nahodil puk vedle levé tyče a po jeho odrazu od mantinelu za bránou se dostal do brankoviště, kde měl Jake Allen co dělat, aby si ho nesrazil do brány!
     
    54:26
    Jack Eichel se snažil na pravém křídle protáhnout před bránu, což se mu sice nepodařilo, byl ale faulován! Kevin Shattenkirk se rozčiluje poté, co za svého spoluhráče uhasil požár a dostal dvě minuty za držení.
     
    54:01
    St. Louis se v dnešním utkání dostalo celkem k 52 střelám, z nichž 35 zamířilo mezi tři tyče a jen jedna skončila v síti! Produktivita – 1 gól.
     
    51:08
    Matt Moulson dostal dvě minuty za nedovolené bránění a St. Louis se může vrátit do zápasu v početní převaze.
     
    51:05
    Jake Allen při poskytnuté výhodě vystartoval z brány na střídačku a Blues hrají v šesti proti pěti! Zřejmě se ale bude vylučovat.
     
    49:52
    Jay Bouwmeester krásně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho střela zápěstím po ledě mířila ke vzdálenější pravé tyči, Robin Lehner ale předvedl další skvělý zákrok, když puk levým betonem vyrazil!
     
    47:45
    Jaden Schwartz na vrcholu mezikruží zamíchal s pukem a napřáhl ke krásné střele zápěstím, která mířila do levého horního rohu brány, Robin Lehner ji ale vyrážečkou vyrazil do vzduchu a Blues se v blízkosti pravé tyče k dorážce nedostali!
     
    44:34
    Robin Lehner ústřední postavou! Brankář Buffala nejprve rychle vystartoval proti volnému puku a krásnou přihrávkou o mantinel chtě nechtě založil rychlý protiútok, po kterém jeden z jeho spoluhráčů z pravého křídla pálil těsně nad ledem vedle vzdálenější levé tyče. Vzápětí mohli udeřit Blues střelou z mezikruží, brankář Sabres ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    43:20
    Blues nebezpečně vypálili z levého kruhu pro vhazování a Robin Lehner měl co dělat, aby puk vyrazil mimo tři tyče své brány, nakonec se mu to ale podařilo!
     
    41:15
    Vladimir Tarasenko bez zřejmě hráčem, který na pravém křídle vypálil od modré čáry, a Robin Lehner jeho pokus skvěle pravým ramenem vyrazil do ochranné sítě!
     
    39:59
    Sabres v závěrečných sekundách druhé části zasypali Jakea Allena sprchnou střel, podruhé ale hosté v rychlém sledu neinkasovali!
    39:28 Ryan O'REILLY - 3:1
     
    39:28
    Sabres právě vstřelili branku!
    RYAN O'REILLY si v pravém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a nádhernou střelou zápěstím mezi pravým betonem a vyrážečkou Jakea Allena zamířil ke vzdálenější levé tyči. Sabres využili přesilovou hru 5 na 3 a vedou 3:1! St. Louis doplatilo na nepřesnou koncovku. Asistence: Rasmus Ristolainen a Kyle Okposo.
     
    39:02
    Ryan O'Rielly se na levém křídle krásně protáhl mezi dvěma protihráči a Scottie Upshall dostal dvě minuty za hákování. Sabres si v závěru druhé třetiny zahrají přesilovou hru 5 na 3! dokáží ji v závěru využít?
     
    37:47
    Jack Eichel si na pravém křídle zpracoval puk v blízkosti kruhu pro vhazování a u mantinelu byl zezadu tvrdě sražen k ledu Kennym Agostinem, který dostal dvě minuty za krosček. Vzápětí přišel ještě jeden faul, ten už se ale rozhodčí po vzájemné dohodě rozhodli nepotrestat.
     
    36:48
    Magnus Pääjärvi na levém křídle dobře vypálil z kruhu pro vhazování a Robin Lehner ukryl puk v lapačce! Hra byla přerušena.
    31:58 Evander KANE - 2:1
     
    31:58
    Sabres právě vstřelili branku!
    Zach Bogosian krásnou střelou od modré čáry mířil pod horní tyč a Jake Allen by zřejmě puk měl, jenže EVANDER KANE ho před ním skvěle tečoval ve vzduchu čepelí hole a usměrnil ho do levého horního rohu brány. Fantastická teč, po které Sabres otáčí skóre a rázem vedou 2:1! Asistence: Zach Bogosian a Nicholas Baptiste.
     
    31:07
    Bluesmani na pravém křídle vypálili krásně od modré čáry a Robin Lehner puk letící těsně nad ledem vyrazil pravým betonem! Blues jsou jasně aktivnější.
     
    27:56
    Magnus Pääjärvi nádherně vypálil na vrcholu mezikruží po zpětné přihrávce z pravého křídla bez přípravy a jeho nepříjemná střela s příklepem těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Robin Lehner ji ale pravým betonem vyrazil a připsal si fantastický zákrok!
     
    24:06
    Jori Lehterä dostal menší trest za podražení a Sabres si zahrají v dnešním utkání třetí přesilovou hru.
     
    22:13
    David Perron se řítil sám na bránu a Robin Lehner ho skvěle vychytal! Na opačné straně vzápětí mohl udeřit Jake McCabe, který se rozhodl v levém kruhu pro vhazování sám zakončit přečíslení 2 na 1 a jeho krásná střela se od vzdálenější pravé tyče odrazila zpět do hry!
     
    20:19
    Jori Lehterä se ocitl v blízkosti levé tyče po nádherné přihrávce napříč brankovištěm v obrovské šanci, jenže jeho první střela skončila na pravém betonu Robina Lehnera a druhá o pár sekund později na jeho hrudi!
     
    19:59
    Alex Pietrangelo sedm sekund před přestávkou na levém křídle vypálil z úhlu a jeho pokus orazítkoval bližší levou tyč! Na opačné straně vzápětí pálili v poslední sekundě Sabres, jejichž střela z pravé strany mířila od mantinelu na přední tyč, Jake Allen ale ukryl puk v lapačce!
     
    16:10
    Robin Lehner toho příliš neviděl, Upshallovu střelu z pravého kruhu pro vhazování ale vyrazil pravým betonem!
     
    14:10
    Blues vytvořili před bránou Sabres obrovský zmatek, kterého mohli využít, Robin Lehner ale skvěle zasáhl pravým betonem! Přesilová hra stále pokračuje.
     
    13:12
    Vladimir Tarasenko si z levého křídla sjížděl za bránu a těsně ,než tak učinil, ho zezadu fauloval Jake McCabe, který dostal menší trest za držení.
     
    11:12
    Jake Allen dostal menší trest za zdržování hry poté, co puk vyhodil přes ochranné sklo. Trest odpyká Vladimir Tarasenko.
    09:34 Nicholas BAPTISTE - 1:1
     
    09:34
    Sabres právě vstřelili branku!
    NICHOLAS BAPTISTE si v rychlosti zpracoval kolmou přihrávku Jacka Eichela a nádherným bekhendovým blafákem zamířil mezi betony Jakea Allena. Buffalo vyrovnalo na 1:1! Asistence: Jack Eichel a Evander Kane.
     
    09:08
    Alexander Steen se ocitl před bránou v obrovské šanci, když jeho bekhendová střela skončila na hrudi Robina Lehnera a dorážka na horní tyči, jeden z hráčů Blues se snažil dostat k dorážce, brankář Sabres ale skvěle máchl po puku lapačkou, aby ho do ní po odrazu od brankové konstrukce ze vzduchu stáhl!
     
    07:33
    Matt Moulson se ocitl po nahození z pravého křídla v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jeho střela ale skončila mimo! Nechybělo mnoho a Buffalo vyrovnalo.
     
    06:19
    Magnus Pääjärvi fauloval unikajícího Nicka Foligna a dostal menší trest. Dvě minuty hákování. Buffalo prohrává těsně 1:0 a nyní má k dispozici přesilovou hru.
     
    06:17
    Nick Foligno na pravém křídle nabral rychlost a v kruhu pro vhazování udělal nádhernou otočku, po kterém přišla bekhendová střela, Jake Allen ji ale skvěle vyrazil!
     
    04:57
    Brian Gionta na pravém křídle od mantinelu nahodil puk před bránu, kde do něj skvěle vložil hůl Evan Rodrigues a kotouč se od její čepele odrazil těsně vedle levého horního rohu brány!
     
    04:40
    Colton Parayko se společně se svými spoluhráči snažil prosadit v blízkosti levé tyče, Jake Allen byl ale připraven a po dobrém zákroku puk podržel ve svém náručí!
    01:32 Vladimir TARASENKO - 0:1
     
    01:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR TARASENKO v blízkosti pravé tyče zamíchal s pukem a nádhernou střelou zápěstím zamířil v poskytnuté výhodě nad levým ramenem Robina Lehnera do bližšího horního rohu brány. St. Louis vede na ledě Buffala 1:0! Asistence: Jaden Schwartz a Joel Edmundson.
     
    01:01
    Blues vstoupili do utkání pořádně zostra a nyní přišla na pravém křídle střela do mantinelu, kterou Robin Lehner opět skvěle vyrazil pravým betonem mimo tři tyče své brány!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 10. Baptiste (Eichel, E. Kane), 32. E. Kane (Bogosian, Baptiste), 40. R. O'Reilly (Ristolainen, Okposo) – 2. Tarasenko (Schwartz, Edmundson), 56. Upshall


    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, Gorges (A), D. Kulikov, Bogosian, Franson – Ju. Bailey, R. O'Reilly (A), Okposo – E. Kane, Eichel, Baptiste – M. Foligno, Rodrigues, B. Gionta (C) – Moulson, Deslauriers, Ennis. Hlavní trenér: Dan Bylsma.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Steen (A), Lehterä, Tarasenko (A) – Schwartz, Berglund, Perron – Agostino, Barbašev, Pääjärvi – Upshall, Brodziak, Reaves. Hlavní trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Dean Morton, Garrett Rank. Čároví: Tony Sericolo, Devin Berg

    Diváci: 19070
    bahis siteleri