NY Rangers – Columbus 2:5 (kon.) | Nashville – Edmonton 5:4 (kon.) | Florida – Ottawa 1:2 (kon.)
Chicago – St. Louis 4:2 (kon.) | Arizona – Buffalo 3:2 (kon.)
konec
HC Děčín
5:2 (2:0, 2:0, 1:2) Stav série: 1:1
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Pondělí 27.02.2017, 18:00 • HC Děčín • Play-off 2. ligy, skupina Sever • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Play-off druhé hokejové ligy o víkendu začalo a dnes jsou na programu druhé zápasy. Hokejisté HC Děčín tak přivítají svého soupeře z osmifinálové série, a sice HC Moravské Budějovice 2005.
     
    0:1 na zápasy

    První duel se uskutečnil v sobotu 25. 2. 2017 na ledě lépe postaveného celku v tabulce. Medvědi tak poprvé cestovali do dalekých Moravských Budějovic, aby zde změřili síly s týmem z tabulky Střed. Domácí ukázali svou sílu a dostali se už v osmé minutě do vedení, ale Děčínští dokázali ještě v téže třetině srovnat. Začátek druhého dějství ale patřil znovu Žihadlům, která brzy vedla 3:1. Jenže ani to hráče Děčína nepoložilo a do konce druhé třetiny tak na ukazateli skóre svítil stav 3:3. Nadějný výsledek ovšem vydržel do osmapadesáté minuty, která rozhodla o těsné výhře Žihadel 4:3. Horký využil přesilovou hru a na konto svého celku tak přidal první sériový bod. První zápas ale naznačil, že by celá série mohla být vyrovnaná. Jestli tomu tak bude, nám napoví právě dnešní zápas.
     
    Série se nyní stěhuje na medvědí led

    Už v pondělí mají Medvědi možnost prohru Žihadlům vrátit, na svém ledě se pokusí sérii srovnat, aby ve středu na Moravu cestovali za nerozhodného stavu. Rozhodně to ale nebude nic jednoduchého, očekává se další tuhá bitva o důležitý bod v sérii. Hosté mají možnost se dostat do vedení 2:0, což by pro další jejich domácí zápas znamenalo mnoho. Podaří se hráčům Děčína na vlastním ledě srovnat s Žihadly krok? Medvědi jsou odhodláni nechat na ledě vše, aby se jim to podařilo.
     
    První zápas série

    Mor. Budějovice – Děčín 4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
    Branky a nahrávky: 8. Horký (Kondratěv, Lupač), 22. Mikeš (Šťáva, Havel), 24. Mikeš (Havel), 58. Horký (Šťáva, Havel) – 16. Vacek (Faigl, Málek), 31. Zika (Kaltenböck), 36. Volráb (Hříbal)
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Michajlov) – Hříbal, Molnár, Zdvořáček, Vaněk, Chmel, Michajličenko, Kaltenböck – Hašek, Volráb, Zajan – Faigl, Oliverius, Zika – Vacek, Kopta, Rubeš F. – Chovanec, Šetka

    HC Moravské Budějovice 2005: Dusík (Dudáček) – Šťáva, Kovář, Sobotka, Peroutka, Salát, Pelikán, Kliment, Polívka – Havel, Mikeš, Nováček – Rytnauer, Krutiš, Horký – Lupač, Matějka, Hačecký – Šurý, Kondratěv

    Rozhodčí: Hlinka – Gabriel, Zmeškal.
     
    Začátek utkání se blíží. Za malý okamžik vhodí úvodní buly tohoto zápasu děčínský odchovanec a současný kapitán Vervy Litvínov Michal Trávníček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Hned po úvodním vhazování se po levé straně dostal do útočného pásma Tomáš Faigl a svou střelou švihem málem ohrozil Dusíka v brance hostů.
     
    00:47
    Nyní už mají kotouč na svých hokejkách Žihadla a míří s ním na opačnou stranu. Mezi kruhy se pak napřahoval Lukáš Havel, ale Vaněk mu puk sebral přímo z čepele.
     
    01:28
    Do rychlého brejku se poté dostali Medvědi, z prostoru pravého kruhu pálil Filip Rubeš, ale Bílek byl připraven. Hru ale nepřerušil a nechal ji tak plynout. Hosté míří do děčínského teritoria.
     
    01:55
    Jevgenij Kondratěv nyní provětral lapačku Lukáše Lavingera, který lapil jeho střelu z prostoru mezi kruhy. Vhazovat se bud po jeho pravé ruce.
     
    02:12
    Medvědi jeli dva na jednoho. Daniel Volráb hledal svou přihrávkou lépe postaveného Lukáše Ziku, ale do jeho přihrávky vložil svoji hůl jeden z hostů a zabránil tak velké děčínské šanci!
     
    03:05
    A další výpad hráčů v bílém. Ti se znovu lehce dostali do pásma Žihadel, kde Bílek musel krotit další neposedný puk. Ale opět nechává hru pokračovat.
     
    03:17
    Na druhé straně pak měl dobrou příležitost ke střele Roman Mikeš, ale také Lavinger se mezi třemi tyčemi prezentoval přesným zákrokem.
     
    03:35
    Od úvodních minut se hraje útočný hokej z obou stran, nyní akce střídala akci a z pravé strany vyslal jedovku Pavel Zajan, po jehož projektilu kotouč mířil jen těsně vedle hostující brány.
     
    04:41
    Od modré čáry vyslal tvrdou ránu Radomír Vaněk, Bílek ale včas sklapl betony a podržel svůj tým.
     
    04:58
    Máme tu první vyloučení tohoto zápasu. Na trestnou lavici míří na dvě minuty za hákování Petr Krutiš.
     
    05:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    A Medvědi hned svou přesilovou hru využívají. Po špatném střídání hostů se sám na pravém kruhu zjevil TOMÁŠ FAIGL, který svou prudkou střelou zavěsil kotouč do pravého horního rohu Bílkovy svatyně – 1:0. Děčín se tak ujímá vedení. Asistence: Michal Oliverius a Martin Zdvořáček.
     
    06:37
    A znovu se domácí dostali před branku Žihadel, kde Jaromír Chmel střílel z první, ale kotouč letěl jen vedle hostující branky. Na druhé straně se ke střele dostal Rytnauer, ale Lavinger byl pozorný.
     
    07:35
    Po střele Klimenta ukázal Lavinger efektní semafor a před dotírajícím Lupačem raději přerušil hru a vhazovat se za malou chvíli bude po jeho pravé ruce.
     
    08:12
    Buly vyhráli domácí hráči a s kotoučem už míří opět do útočného pásma Žihadel. Pavel Zajan se snažil dojet odražený puk před Dusíkem, ale brankář hostů byl rychlejší a má ho ve své moci.
     
    08:48
    Ve středním pásmu sebrali hokejisté Děčína puk hostům, kterým tak byla zastavena slibně se rozvíjející akce.
     
    09:07
    Radim Vacek inkasuje dvě minuty za vysokou hůl a přesilovku si vyzkoušejí také hosté. Vhazuje se po levici Lukáše Lavingera.
     
    09:30
    Horký se dostal ke střele z levého kruhu, ale hned po tom, co vystřelil, zachytil touš Michal Oliverius a kapitán Děčína ho pak hned vyhodil do bezpečí.
     
    10:08
    Medvědi znovu v obranném pásmu získali puk a ten letí opět až před brankáře Dusíka. Zatím se hosté do šance před Lavingerem nedostali.
     
    10:44
    Domácí hrají své oslabení zatím velmi dobře a opět se jim podařilo vyhodit puk až před hostující branku. Žihadla tak musí zakládat svou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    11:07
    Radim Vacek je už na ledové ploše a Medvědi jsou tedy v plném počtu.
     
    11:45
    Jevgenij Kondratěv se nadvakrát dostal ke střele z mezikruží, ale nechal jen vyniknout lapačku Lukáše Lavingera. Hosty úvodní branka zaskočila a zatím nenašli recept, jak na rozjetý Děčín hrát.
     
    12:21
    Medvědi se dopustili zakázaného uvolnění, hra se stěhuje před Lavingera, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    13:07
    Matějka vystřelil z levého kruhu a jeho dělovka jen těsně minula domácí klec. Byla to zatím největší šance hostů v první periodě.
     
    13:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned na druhé straně z další pohledné akce skórují Medvědi. LUKÁŠ ZIKA dostal přesnou přihrávku do mezikruží, odkud vyslal nechytatelnou střelu na hostující branku a kotouč tak skončil za zády Dusíka. Brankář hostů nemohl vůbec nic dělat – 2:0. Asistence: Michal Oliverius a Tomáš Faigl.
     
    14:26
    Hosté ale nic nevzdávají. Hned po inkasované brance se před Lavingera rozjel Matějka, který na něho vyslal další jedovatou střelu. Lavinger však zachoval čistou hlavu a připsal si další veledůležitý zákrok na své konto.
     
    15:28
    Mohlo to být o tři branky. Ondřej Šťáva dvakrát chyboval těsně před domácí brankou, toho využil Oliverius, který z otočky vypálil na Dusíka, ale ten jeho ránu vykryl a nyní hodně svůj tým podržel.
     
    16:27
    Hosté inkasují další trest. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Sobotka a Medvědi mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    17:06
    Jan Molnár si nabruslil na levý kruh, odkud vyslal vzdušnou střelu na Lukáše Dusíka, ale ten ji dokázal zachytit. Následně pak se hosté osvobozují.
     
    17:53
    Matějka chvíli podržel kotouč v útočném pásmu a pak ho poslal až před Lavingera. Pošetřil tak cenné vteřiny z oslabení svého týmu.
     
    18:27
    Hosté se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:06
    Trma-vrma před Lavingerem. Nejlépe se zorientoval Matějka, který zblízka vystřelil, ale na poslední chvíli kotouč vyrazil svou vyrážečkou Lukáš Lavinger.
     
    19:16
    Za napadení putuje na trestnou lavici Radomír Vaněk. Žihadla si tak zahrají přesilovou hru.
     
    19:46
    Hosté se dlouho drží v pásmu Děčína, na Lavingera šly dvě střely, ale s oběma si dokázal domácí brankář poradit. Následně pak se kotouč ocitl ve středním pásmu a už se nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina tohoto utkání je za námi. Domácí zaskočili favorita této série a po úvodní části hry vedou rozdílem dvou branek. Skóre otevřel v šesté minutě Tomáš Faigl, který využil přesilovou hru. Ve čtrnácté minutě pak přidal druhý gól Medvědů Lukáš Zika a dal tak svému celku vyšší náskok. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Lukáš Zika přelstil obranu hostů a hned z levého kruhu vystřelil. Kotouč ale zamířil jen do lapačky Lukáše Dusíka.
     
    20:36
    Na druhé straně měl před sebou odkrytou pravou část domácí branky Ondřej Šťáva, ale jeho následná střela zamířila jen vysoko nad. Žihadla tak nebyla daleko od kontaktní branky.
     
    21:16
    Vaněk skáče na ledovou plochu a Medvědi jsou kompletní.
     
    21:46
    Pavel Zajan si nabruslil do blízkosti branky hostů, ale kotouč nakonec nedostihl. Píská se tak zakázané uvolnění Medvědů a hra se tak stěhuje před Lavingera.
     
    22:31
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Lupač – 2 min., faul loktem).
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Kovář – 2 min., faul loktem).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Rubeš – 2 min., hrubost).
     
    23:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    Další přesilová hra domácích je využita. Před brankou hostů dostal přesnou přihrávku na svoji hůl MARTIN ZDVOŘÁČEK, který pak prostřelil Dusíka z pravé strany ke vzdálenější tyči – 3:0. Medvědi tak mají už velmi slušný náskok. Asistence: Lukáš Zika.
     
    23:27
    Hned po třetím inkasovaném gólu opustil brankoviště Lukáš Dusík, kterého nahradil Milan Dudáček.
     
    24:09
    V obrovské šanci byl nyní Ondřej Kopta, který v těsné blízkosti novice v brance hostů vystřelil po zemi, ale kotouč jen těsně minul jeho klec.
     
    24:36
    Lupač nyní zbytečně oslabuje svůj tým, když se dopustil hru vysokou holí. Medvědi tak budou mít další přesilovou hru.
     
    25:03
    Hosté poslali kotouč až před Lavingera a Medvědi musejí zakládat svou přesilovkovou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    26:13
    Ladislav Rytnauer se uvolnil ve vlastním oslabení a dostal se do samostatného nájezdu. Ale Lukáš Lavinger dokázal jeho střelu vyrazit mimo tři tyče a zachránil tak svůj tým!
     
    27:02
    Hosté nyní neunáší hru. Do Vaňka tvrdě najel Lupač a domácí hráč leží bezvládně na ledové ploše. V jeho obličeji se objevila krev a Lupač tak dostává pět minut a do konce utkání za zásah do oblasti hlavy nebo krku.
     
    27:34
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Horký – 2 min., držení hole).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Kaltenböck – 2 min., hrubost).
     
    28:08
    Hosté zachytili kotouč v obranném pásmu a hned ho posílají až před Lavingera.
     
    28:44
    Medvědi se nedostali před Dudáčkem ke střele a kotouč tak znovu míří až před domácí branku. Je tu další osvobození hostů.
     
    29:04
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Vacek – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Nováček – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Šťáva – 2 min., hrubost).
     
    29:46
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi využívají přesilovou hru pět na tři. Daniel Volráb našel úplně volného JAROSLAVA HAŠKA, který poprvé překonává Dudáčka v hostující brance – 4:0. Asistence: Daniel Volráb.
     
    30:49
    Žihadla po tom, co prohrávala o tři branky, začala produkovat tvrdou hru a zbytečně tak hráči hostů faulovali. Medvědi ale jejich tvrdou hru trestají a vedou tak už o čtyři góly.
     
    32:02
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    32:14
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdvořáček – 2 min., napadení).
     
    32:45
    Hosté dobře kombinovali před domácí brankou, od modré čáry pak střílel Havel, ale Lavinger nastavil svůj levý beton a kotouč tak chytil. Následně pak se domácí osvobozují.
     
    33:24
    Ve vlastním oslabení se ke střele z prostoru mezi kruhy dostal Vaněk, ale Dudáček jeho akci zlikvidoval. A následně pak opět ve vlastním oslabení zastavil osamoceného rozjetého Michala Oliveriuse.
     
    34:14
    Medvědi jsou kompletní.
     
    34:40
    David Horký se šikovně uvolnil a dostal se až do těsné blízkosti Lukáše Lavingera, ale jeho střelu dokázal brankář Děčína zlikvidovat.
     
    34:58
    Hra se přiostřuje, znovu byla k vidění bitka a oba hříšníci už putují na trestnou lavici.
     
    34:58
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Hříbal – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Hašek – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Horký – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    34:58
    Navíc byl vyloučen Jaroslav Hašek za krosček a hosté tak budou hrát přesilovou hru.
     
    36:00
    Hosté se uhnízdili v pásmu Děčína a roztáčejí kolotoč. Ale po střele Kondratěva se znovu zaskvěl Lavinger, který pak sám vyhodil kotouč až před Dudáčka.
     
    36:48
    Lukáš Zika ujel ve vlastním oslabení a nyní se ukázal Dudáček, který proti jeho nájezdu vytasil přesný zákrok a další branku tak Medvědi nepřidali.
     
    36:58
    Děčín je v plném počtu.
     
    37:03
    Frederik Šurý pálil z pravého kruhu, Lavinger vytasil efektní semafor. Hosté sympaticky bojují, nic nevzdávají a v posledních chvílích tak zvyšují svůj tlak před Lavingerem. Zatím se jim ale skórovat nepodařilo.
     
    38:32
    Po další nebezpečné akci Žihadel před domácí brankou se musel vyznamenat brankář Děčína, který chytil střelu Havla. Následně pak se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:22
    Za brankou hostů zbytečně přidržel svého soupeře Jan Molnár a dostává tak dvě minuty za držení protihráče. Hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    39:50
    Ještě střela hostů, která musela být zastavena znovu domácím brankářem a už to vypadá, že se nic nestane. Druhé dějství je tak u samého konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina je minulostí. Martin Zdvořáček a Jaroslav Hašek přidali každý po jedné brance a před třetí částí hry tak Medvědi vedou rozdílem čtyř branek. V prostřední periodě se hra přiostřila. Hostující hráč Lupač oslabil svůj tým, když dostal pět minut a do konce utkání a poté se několikrát strhla mela. Poté se ale hra uklidnila a byl k vidění opět oboustranně pěkný hokej. Hosté i za tohoto stavu sympaticky útočí a snaží se s utkáním ještě něco udělat. Mají na to ještě dvacet minut. Čeká nás tak jistě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně 19:48.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:36
    Hosté se usadili v pásmu Medvědů a na Lavingera mířily další střely. Rytnauer vyslal z levého kruhu pořádnou ránu, ale kotouč mezi tři tyče nedostal.
     
    41:13
    Matějka střelou švihem poslal puk do pravého betonu Lavingera a hned na to se domácí hráči osvobozují.
     
    41:22
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    41:49
    Daniel Volráb se dostal do samostatného úniku, před Dudáčkem pak vytasil bekhendovou střelu, ale brankář hostů svým betonem vyrazil kotouč do bezpečí.
     
    42:30
    Na druhé straně vyslal prudkou střelu na Lavingera David Horký, ovšem znovu si vylámal zuby na dnes zatím bezchybném Lavingerovi.
     
    43:36
    A znovu David Horký, který se šikovně dostal před domácí klec a snažil se puk sklepnout do volné skulinky v levé části branky Medvědů, ale Lavinger koncem své hole dostal puk do bezpečí.
     
    44:50
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se přeci jenom dočkali a dávají svou první branku v utkání. FILIP MATĚJKA se dobře postavil do prostoru mezi kruhy, kam poté mířila přihrávka a svou střelou švihem připravil Lukáše Lavingera o jeho čisté konto – 4:1. Nyní se dá očekávat hostující tlak, Žihadla se budou chtít dostat Medvědům na dostřel. Asistence: Ladislav Rytnauer.
     
    45:40
    Na druhé straně se do slibně se rozvíjející akce dostali domácí hráči, ale zastavilo je postavení mimo hru, která se stěhuje do středního pásma.
     
    45:42
    David Horký, který je dnes hodně vidět, se dostal do další akce. Před Lavingerem si sklepl kotouč na svoji hůl a poté bez přípravy vystřelil a ten pak zamířil jen těsně nad břevno domácí klece
     
    46:42
    Michal Oliverius našel svou přihrávkou před brankou hostů volného Tomáše Faigla, který ale svou přízemní střelou poslal jen do levého betonu Milana Dudáčka.
     
    47:36
    Hned na to pak v útočném pásmu úřadovala děčínská první formace, Daniel Volráb našel znovu Jaroslava Haška, ale jeho projektil pak zamířil jen do lapačky Milana Dudáčka.
     
    48:15
    Po nepřesné střele Ondřeje Kopty se do rychlého protiútoku dostala Žihadla, před Lavingerem se napřáhl k mohutné střele Kondratěv, ale brankář domácího celku ukryl puk do své lapačky.
     
    48:45
    Děčín právě vstřelil branku!
    Z následné akce Medvědů se znovu domácí prosazují. Po skvělé souhře druhého útoku vlétl LUKÁŠ ZIKA do útočného pásma, nabruslil si na pravý kruh a odtud nechytatelnou střelou nedal Dudáčkovi žádnou šanci. Kotouč tak zavěsil přímo pod vingl a dal tak Děčínu zpátky čtyřbrankový rozdíl – 5:1. Asistence: Michal Oliverius a Jan Kaltenböck.
     
    49:46
    Radim Vacek se zjevil zcela osamocen před Dudáčkem, ale prostrčit kotouč za jeho záda se mu nepodařilo.
     
    49:48
    Kovář dostává dvě minuty za držení protihráče a nabízí tak Medvědům další přesilovou hru.
     
    50:02
    Tomáš Faigl se snažil doklepnout puk u pravé tyčky Dudáčkovy svatyně, ale brankář hostů vytasil dobrý zákrok a neinkasoval. Hned na to se Žihadla osvobozují.
     
    51:03
    Hosté se opět dokázali osvobodit a kotouč letí až před domácí branku. Medvědi tak musí zakládat útočnou akci znovu ze svého obranného pásma.
     
    51:48
    Kovář skáče na ledovou plochu a hosté jsou už v plném počtu.
     
    52:00
    Zakázané uvolnění hostů a hra se tak stěhuje znovu před Dudáčka, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    52:36
    Jaromír Chmel vybojoval kotouč za vlastní brankou a hned ho poslal svým spoluhráčům. Poté se před brankou dostával k teči Marek Šetka, ale Dudáček příložníkem jeho pokus překazil.
     
    53:46
    Prudká střela Davida Horkého zamířila přímo před Lavingera. Domácí brankář ale kotouč vyrazil svojí vyrážečkou a znovu podržel svůj tým.
     
    53:55
    Medvědi nahodili kotouč do útočného pásma, ale tam ho zachytila obrana hostů, která ho posílá na opačnou stranu.
     
    54:41
    Ondřej Kopta v nájezdu dva na jednoho zvolil místo přihrávky střelu z levého kruhu a orazítkoval pravou tyčku hostující branky!
     
    55:32
    Nyní předvedl fantastický zákrok Milan Dudáček, který zlikvidoval ránu Tomáše Faigla a na druhé straně se hned prezentoval také Lukáš Lavinger, jenž zlikvidoval samostatný únik Nováčka.
     
    56:58
    Úplně zbytečný zákrok nyní předvedl Peroutka. Bez možnosti získat kotouč narazil na mantinel Ondřeje Koptu a dostává za to dvě minuty za krosček.
     
    57:13
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    LADISLAV RYTNAUER se prosazuje ve vlastním oslabení. Hosté potrestali chybnou rozehrávku domácích a pro Rytnauera pak nebyl problém poslat kotouč do domácí branky – 5:2. Asistence: Petr Krutiš.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:12
    David Horký měl další velkou šanci ve vlastním oslabení, ale jeho střelu vyrazil Lavinger do bezpečí. Následně je signalizováno další vyloučení hostů.
     
    58:36
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Matějka – 2 min., krosček).
     
    59:09
    Zápas se už jenom dohrává, hosté už vědí, že s utkáním nic neudělají a už se nikam neženou. Puk mají domácí hráči a ještě se vydávají do útočného pásma.
     
    59:47
    Vacek pálil na Dudáčka, ale ten jeho ránu chytá. Už se ale nic nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi srovnávají stav této série, když měli prakticky po celou dobu zápas pod kontrolou. Do Moravských Budějovic se jim bude cestovat za srovnaného stavu mnohem lépe.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše, přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:30:04)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Faigl (Oliverius, Zdvořáček), 14. Zika (Oliverius, Faigl), 24. Zdvořáček (Zika), 30. Hašek (Volráb), 49. Zika (Oliverius, Kaltenböck) – 45. Matějka (Rytnauer), 58. Rytnauer (Krutiš)


    HC Děčín: Lavinger (Michajlov) – Hříbal, Molnár, Zdvořáček, Vaněk, Chmel, Michajličenko, Kaltenböck – Hašek, Volráb, Zajan – Faigl, Oliverius, Zika – Vacek, Kopta, Rubeš F. – Chovanec, Šetka
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Dusík (Dudáček) – Šťáva, Kovář, Sobotka, Peroutka, Salát, Pelikán, Kliment, Polívka – Havel, Mikeš, Nováček – Rytnauer, Krutiš, Horký – Lupač, Matějka, Hačecký – Šurý, Kondratěv

    Rozhodčí: Hlinka – Gabriel, Zmeškal
    Děčín 3 4 Mor. Budějovice
    #1 Sobota 25.02.2017 • 17:00
    Mor. Budějovice - Děčín 4:3
    #2 Pondělí 27.02.2017 • 18:00
    Děčín - Mor. Budějovice 5:2
    #3 Středa 01.03.2017 • 18:00
    Mor. Budějovice - Děčín 5:6 po s.n. (2:3)
    #4 Pátek 03.03.2017 • 18:00
    Děčín - Mor. Budějovice 1:2
    #5 Neděle 05.03.2017 • 17:00
    Mor. Budějovice - Děčín 6:3
    #6 Úterý 07.03.2017 • 18:00
    Děčín - Mor. Budějovice 3:2 po s.n. (2:1)
    #7 Čtvrtek 09.03.2017 • 18:00
    Mor. Budějovice - Děčín 4:1
    bahis siteleri