Columbus – New Jersey 2:0 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 3:6 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.)
Toronto – Detroit 3:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 1:2 (kon.) | Colorado – Carolina 3:1 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:2 (po pr.) | Anaheim – Nashville 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Buffalo Sabres
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
Philadelphia Flyers
Středa 08.03.2017, 01:30 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:50 Jack EICHEL - 3:6
     
    54:50
    Sabres právě vstřelili branku!
    JACK EICHEL se dostal v levém kruhu pro vhazování k odraženému puku a po nádherném zpětném oblouku a zamíchání s pukem mezi dvěma protihráči napřáhl k táhlé střele zápěstím, která nad pravým betonem Stevea Masona zamířila k bližší levé tyči! Jack Eichel dnes vstřelil svůj druhý gól a celkem zaznamenal tři kanadské body. Poslední branku ovšem příliš neoslavoval a při pohledu na skóre se není třeba divit proč. Asistence: Cody Franson a Evander Kane.
    45:21 Travis KONECNY - 2:6
     
    45:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    TRAVIS KONECNY společně se spoluhráči přešel z defenzivy rychle do ofenzivy a v pravém kruhu pro vhazování z úhlu krásně vypálil přes jednoho ze clonících hráčů Sabres, který mu nezabránil ve střele, a puk zřejmě mezi levou rukou a tělem Robina Lehnera zamířil pod horní tyč. Flyers už vedou v Buffalu 6:2! Asistence: Radko Gudas.
    42:45 Michael Del Zotto - 2:5
     
    42:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    MICHAEL DEL ZOTTO byl během dnešního utkání střelecky hodně aktivní a nyní byl za svou snahu odměněn, když od v blízkosti vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdá střele s příklepem, která nad pravým ramenem Robina Lehnera zamířila do bližšího levého horního rohu brány. Flyers vedou 5:2 a udělali výrazný krok k dnešnímu vítězství! Asistence: Travis Konecny a Pierre-Édouard Bellemare.
    38:02 Claude GIROUX - 2:4
     
    38:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Michael Del Zotto napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke střele zápěstím, kterou na přední tyči Robin Lehner vyrazil pouze před sebe, a v blízkosti pravé tyče puk dorazil do odkryté brány CLAUDE GIROUX. Flyers poprvé v zápase vedou o dvě branky. Skóre 4:2! Asistence: Michael Del Zotto a Jordan Weal.
    33:48 Jordan WEAL - 2:3
     
    33:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    JORDAN WEAL předvedl úžasnou akci, když na levé straně obranného pásma nejprve vypíchl puk hráčům Sabres a podél střídaček nabral obrovskou rychlost. Následoval průnik středem ledové plochy do útočného pásma a přihrávka na Seana Couturiera, který z vrcholu pravého kruhu pro vhazování přenesl hru doleva, a Jakub Voráček nádhernou diagonální přihrávkou nahodil puk z levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč, kde ho z blízkosti první jmenovaný hráč levou bruslí usměrnil k pravé tyči! Asistence: Jakub Voráček a Sean Couturier.
    27:14 Jack EICHEL - 2:2
     
    27:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    JACK EICHEL na pravém křídle napřáhl mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou ke krásné střele, která nad levým ramenem Stevea Masona zaplula do bližšího pravého horního rohu brány! Sabres využili druhou přesilovou hru v zápase a znovu vyrovnali – 2:2! Asistence: Ryan O'Rielly.
    24:58 Radko GUDAS - 1:2
     
    24:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    RADKO GUDAS vstřelil spektakulární gól, když si v pravém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a z úhlu nad levým ramenem Robina Lehnera zamířil do bližšího pravého horního rohu brány! Český útočník předvedl laserově přesnou střelu, po které zaznamenal svůj druhý bod v dnešním utkání a Flyers podruhé v zápase vedou! Asistence: Sean Couturier.
    15:25 Evander KANE - 1:1
     
    15:25
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jack Eichel z levého křídla přihrál na modrou čáru Rasmusovi Ristolainenovi, který ze středu útočného pásma rozdal puk rychle doprava, a EVANDER KANE v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, která těsně nad ledem prošla mezi betony Stevea Masona do sítě! Skvěle clonil před bránou Ryan O'Rielly a brankář Flyers vůbec nic neviděl. Jack Eichel bodoval v jedenáctém utkání v řadě a Sabres po využití první přesilové hry vyrovnali na 1:1! Asistence: Rasmus Ristolainen a Jack Eichel.
    04:34 Matt READ - 0:1
     
    04:34
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Radko Gudas na pravém křídle nádhernou zpětnou přihrávkou našel MATTA READA, který od modré čáry napřáhl ke krásné táhlé střele a bez přípravy puk poslal mezi betony Robina Lehnera. Flyers vedou na ledě Sabres 1:0! Asistence: Radko Gudas a Nick Cousins.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. E. Kane (Ristolainen, Eichel), 28. Eichel (R. O'Reilly), 55. Eichel (Franson, E. Kane) – 5. Read (Gudas, Cousins), 25. Gudas (Couturier), 34. Weal (Voráček, Couturier), 39. Giroux (Del Zotto, Weal), 43. Del Zotto (Konecny, Bellemare), 46. Konecny (Gudas)


    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, Falk, Bogosian, Gorges (A), Franson – E. Kane, R. O'Reilly (A), B. Gionta (C) – M. Foligno, Eichel, Reinhart – Deslauriers, Girgensons, Ennis – Moulson, Rodrigues, Ju. Bailey. Hlavní trenér: Dan Bylsma.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Manning, Gostisbehere, Del Zotto, Gudas – Weal, Giroux (C), Simmonds (A) – B. Schenn, Filppula, Voráček – Cousins, Couturier, Read – VandeVelde, Bellemare (A), Konecny. Hlavní trenér: Dave Hakstol.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Kendrick Nicholson. Čároví: Shandor Alphonso, Scott Driscoll

    Diváci: 18233
    bahis siteleri