Jihlava – Vsetín 5:1 (kon.) | Vítkovice – Žďár n/S 1:3 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Třinec – Havířov 2:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (2:1, 2:0, 1:0) Stav série: 1:0
VHK ROBE Vsetín
Středa 08.03.2017, 15:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu sk. "B" • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:45.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u jednoho z vrcholů letošní sezony. ELIOD extraliga mladšího dorostu totiž skončila svojí dlouhodobou část (základní část a nadstavbu) a po 38 kolech začíná play-off. Ve středu 8. března startuje čtvrtfinále a to míří i na Vysočinu. HC Dukla Jihlava se v něm utká s týmem VHK Robe Vsetín a první zápas série, která se hraje na dvě vítězství, začne od 15:45 na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě.
     
    HC Dukla Jihlava:
    Jihlavští hokejisté zažívají skvostnou sezonu. Základní část – tedy skupinu Střed – po osmnácti kolech vyhráli a do "Východní" nadstavby šli ze čtvrtého místa se ztrátou čtyř bodů na první Třinec. Jaká je situace za dalších dvacet kol, tedy po konci nadstavby? Jihlava jí suverénně zvítězila s náskokem 9 bodů nad Zlínem, když vyhrála sedmnáct utkání. Červenožlutí se tak právem mohou považovat za favorita série.

    Poslední zápasy Dukly:
    Třinec – Dukla 2:4
    Dukla Žďár 4:1
    Dukla – Havířov 3:1
    Zlín – Dukla 2:3 pr.
    Vítkovice – Dukla 1:5.
    Ohlasy z jihlavské kabiny před startem čtvrtfinále
     
    VHK Robe Vsetín:
    Vsetínští to měli s postupem o něco těžší, dle výsledků základní části totiž šli do tří nadstaveb o udržení, ze kterých si jen vítězové a nejlepší druhý tým zajistili cestu do play-off. Vsetínu stačilo jediné – udržet se po 38. kole před Přerovem, a to buď bodovým náskokem nebo stejným bodovým ziskem, neboť měli se Zubry lepší vzájemné zápasy, jelikož soupeře čtyři kola před koncem porazili 4:2. To se jim povedlo, vsetínští mladší dorostenci v závěrečných třech kolech neztratili ani bod a proto se jako vítěz E-nadstavby mohou těšit na čtvrtfinále s Duklou.

    Poslední výsledky Vsetína:
    Vsetín – Šumperk 6:2
    Warrior Brno – Vsetín 2:4
    Poruba – Vsetín 0:4
    Vsetín – Přerov 4:2
    Olomouc – Vsetín 3:4 sn.
     
    Oba dva týmy se letos ani jednou nepotkali, půjde tak o vůbec první vzájemné měření sil v ročníku 2016/207. „Vsetín je pro nás velká neznámá. Vůbec nevíme, co od něj máme čekat. Musíme se ale soustředit sami na sebe a snažit se v těch zápasech podat co nejlepší výkon. Budeme věřit, že to prostě zvládneme,“ sděluje před prvním utkáním vyřazovací části trenér Dukly Petr Svoboda.
    Grafika k utkání
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – P. Brož, Rašín, Winkler, Smolko, Křišta, Piskač, Barák – Chlubna, Juda, Pigl – V. Brož, Najman, Menšík – Svoboda, Čermák, Zadražil – Mihulka, Krajíček. Trenér: Petr Svoboda

    VHK ROBE Vsetín: Lidák (Ševců) – Kunst, Kuboš, Mikulík, Navrátil, Houser, Vávra, Sviták – Adámek, Jenáček, Lobodowski – Lukačka, Půček, Šánek – Pochylý, Mlýnková, Dohnal – Calaba, Hradil. Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Pilný – Klouda, Pechánek.
    Mít radost z hokeje je to nejdůležitější!

    Hlavní je mít z hokeje radost a to mladší dorostenci @hc_ocelari splňují dokonale???????????????? #MadeOfHockey

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly první třetiny a celé série vyhráli hosté. To je ale statistická berlička, která vůbec nic nerozhodne.
     
    00:35
    První maličká nepřesnost v domácím útoku – ofsajd.
     
    01:02
    Domácí Winkler a hostující Šánek použili základní hrací nástroj i jako meč, předvedli totiž u střídaček lehkou šavlovanou. Po které se ale oba dva skáceli na zem.
     
    01:21
    Vítězslav Brož byl v první velké šanci zápasu, z kruhů mu ale kotouč nesedl ideálně na hůl a mezi tři tyče nešel.
     
    01:41
    Jihlavští se ženou za pukem jako supi, což nyní ukázali měrou více než vrchovatou. Jenže rozhodčí pro to neměl příliš pochopení, pískáno je postavení útočících hráčů v brankovišti.
     
    02:21
    Sympatické rozhodně je, že na utkání čtvrtfinále mladšího dorostu nechybí buben. Jeden z domácích fanoušků se od první vteřiny rozhodl povzbuzovat svůj tým.
     
    03:06
    Šimon Jenáček zkusil od modré nahodit kotouč na branku a docela by mě zajímalo, jak se neposedná černá pryž dostala přes hradbu těl až k Chaloupkovi. Gólman Dukly kotouč dal daleko od své svatyně, když zasáhl holí.
     
    03:50
    Jedna klička, druhá klička, a vzápětí vystavila technickým kouskům Filipa Křišty za brankou stopku obrana hostí.
     
    04:05
    Další domácí ofsajd znamená přerušení hry, ta je od začátku hodně kouskovaná.
     
    04:42
    Co bych tedy z pozice komentátora hostům trošku vyčetl, je barevný podklad jejich čísel. Lehce bílá barva orámovaná žlutou není na dálku zrovna dvakrát rozeznatelná.
     
    04:59
    Matěj Mikulík získal touš na modré a jeho nápad vystřelit, když nevíš co s pukem, byl slušný. Jenže Ondřej Chaloupek je prakticky po celou sezonu spolehlivým mužem v jihlavské brance a ukazuje to i nyní, když vytasil svůj levý beton.
     
    05:48
    Puk na útočné modré se snažila udržet útočnice Vsetína Natálie Mlýnková. Tímto bych jí rád popřál vše nejlepší k dnešnímu Mezinárodnímu dni žen.
     
    06:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tenhle gól si jihlavská defenzíva asi za rámeček nedá. PETER LOBODOWSKI dostal přihrávku do jízdy od Jenáčka a namířil si to na branku. Jednoduše a napřímo, neboť byl zaprvé v rychlosti a zadruhé nevykazovali domácí přílišnou snahu jej zastavit. Projel brankovým prostorem k levé tyči a zavěsil kolem vyrážečky gólmana. Hosté se tak ujímají vedení. Asistence: Šimon Jenáček.
     
    06:51
    Zakázané uvolnění hostí.
     
    07:05
    Další poměrně kolmá akce hostí. Navrátil předal kotouč křižnou přihrávkou na levou stranu pro Pochylého. Nyní už ale jihlavští věděli, že k soupeři je třeba přistupovat rychleji, a forvarda Vsetína zbavili kotouče.
     
    07:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jestli si Vsetín dělal nějaké ambice na delší udržení jednobrankového náskoku, tak se jim tento cíl rozplynul jak pára nad hrncem. FILIP KŘIŠTA si našel mezi kruhy odražený puk a v levém horním rohu způsobil nemalou újmu všem jeho obyvatelům z řádu pavoukovců. Přesná střela a je srovnáno. Bez asistence.
     
    08:39
    Na zakázané uvolnění Vsetín po osmi a půl minutách hry jasně vede. Snad již čtvrtá chybka v rozehrávce hostí.
     
    08:58
    Je mi až s podivem, jakou volnost nyní dostal na středu pásma Lukáš Adámek. Nejenže se snadno dostal ke střele, ale vzápětí i k dorážce. Ovšem domácí po vzoru Radka Hubáčka oba pokusy zblokovali, stejně tak jako další střelu z hole Šimona Jenáčka.
     
    09:30
    Jihlavští se snaží získat puk ve středním pásmu a přejít přes útočnou modrou, což se jim nyní zatím nedaří.
     
    10:05
    Jenže když si vezme kotouč Vítězslav Brož s Adamem Najmanem, tak obrana soupeře musí spustit hodně výrazné poplašné znamení. Stejně jako nyní. Nechybělo moc, aby první jmenovaný získal puk před brankou po spoluhráčově přistrčení.
     
    10:55
    Hodně ostrá byla rána Tomáše Chlubny, jenž šla na Lidáka z levého kruhu. Mířila však vedle vzdálenější tyčky.
     
    11:45
    Na neposednou pryž si nyní může zaklít i Lukáš Adámek. Už už se v mlýnici poblíž jihlavské střídačky dostával k puku a chtěl upalovat z levé strany sám na branku, jenže kotouč před ním uskočil na domácí hokejky.
     
    12:32
    Zatím vidíme hodně bojovné utkání. Zakázaná uvolnění, ofsajdy. Oba týmy zatím jakoby nevěděly, co od soupeře očekávat.
     
    12:55
    Menšík dával kotouč střílenou přihrávkou podél brankoviště na pravý kruh, kde cítil spoluhráčův pas Vítězslav Brož. V obtížné pozici ale kotouč minul.
     
    13:55
    Patrik Čermák ukazuje hodně velkou bojovnost. Vsetínští si s jeho napadáním za brankou neví příliš rady, proto raději po prknech vyhodili kotouč. Nikoliv však na zakázané uvolnění.
     
    14:28
    Byť hosté hráli skupinu E o udržení s kvalitativně horšími soupeři, zatím jsou plní elánu a bojovnosti. Půček pálil ze středu pásma, jenže jeho zamíření asi přílišnou radost trenéru Luboši Jenáčkovi neudělalo.
     
    15:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Byť se hosté dostali v sedmé minutě do vedení, nyní se nacházejí v roli přesně opačné. V gólu měl zase prsty Filip Křišta. Na modré dostal kus černé pryže a rozhodl se prudce zamířit na branku. Přesně to čekal nejproduktivnější hráč Dukly VÍTĚZSLAV BROŽ, který tečí jemnou jako pokožka novorozeněte usměrnil touš za bezmocného Lidáka. Asistence: Filip Křišta.
     
    16:59
    Marco Lukačka zkoušel na Miroslava Judu naznačení tělem, klam pohybem, ovšem domácí forvard neměl pro jeho manévry ve středním pásmu vůbec žádné pochopení.
     
    17:47
    Vítězslav Brož a puk jde k sobě jako guláš s pěti knedlíky. Domácí útočník kotouče snad přitahuje, neboť nyní se na pravém kruhu dostal k odraženému puku, byť k němu měl jasně nejdále. Navíc ihned vystřelil k levé tyči a Martin Lidák ukázal svojí pohotovou vyrážečku.
     
    18:15
    Jen nechali domácí u levé tyče Chaloupkovy branky trošku volnosti pro Petera Lobodowského, hned z toho bylo nebezpečno. Střelec prvního gólu hostí neměl jinou šanci než zkusit dorazit puk, který ale nad betou gólmana nezvedl.
     
    19:00
    Posledních šedesát vteřin prvního dějství je tu.
     
    19:03
    Kryštof Šánek pálil hodně tvrdě z levého kruhu. Chaloupek si však vyjel lehce z branky a kotouč svírá ve své moci. Lukačka tak čekal na dorážku marně, navíc nestačil zcela dobrzdit svůj pohyb a svůj nekontrolovatelný pád zastavil právě o domácího gólmana. O nic vážného nešlo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. Valašský hokejový klub vstoupil do zápasu lépe, když se v sedmé minutě ujal vedení po tom, co Peter Lobodowski využil kvanta volného prostoru. Za další minutu a půl bylo srovnáno, Filip Křišta snad nemohl vystřelit do levé šibenice více přesněji. Jihlava navíc otočila průběžný stav zápasu na svojí stranu, v šestnácté minuty ukázal čich na góly tečí Vítězslav Brož – 2:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:28.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:10
    Hned od úvodu druhé třetiny se domácí opět hrnou před branku soupeře. Nyní byl před Lidákem pořádný zástup, hodilo by se říci jako ranní fronta v supermarketu na rohlíky, ovšem Matouš Menšík ani jeho spoluhráči puk za nataženého gólmana nedostali.
     
    21:10
    Hned poté vykazuje sudí hru do středního pásma.
     
    21:43
    Kryštof Šánek se pustil do rychlostního souboje o puk a nakonec k němu měl v levém rohu za brankou domácích vskutku nejblíže. Nicméně udržet ho proti čtyřem domácím hráčům byl úkol vskutku nadlidský.
     
    22:54
    Jihlavští tak mají černou pryž z Gufexu opět na svých holích a drží jí ve středním pásmu.
     
    23:31
    Martin Lidák – velký to příslib vsetínského hokeje, jelikož věkem je ještě starší žák – si po dvou minutách znovu sáhl na puk, který bezpečně lapí a nedovoluje domácím jakýkoliv náznak dorážky.
     
    23:47
    Hokejové myšlení vskutku na úrovni, o tom žádná. Chlubna držel kotouč za brankou a v okamžiku, kdy si před Lidáka najížděl Pigl, mu adresoval přihrávku. Ovšem obranný um ukázal Stanislav Kunst, který přesný pas na poslední chvíli zablokoval.
     
    24:04
    Další to zakázané uvolnění vsetínské pětice, která nyní nebude mít zřejmě moc sil.
     
    24:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak jsem se s těmi silami příliš nemýlil. Hosté kvůli icingu samozřejmě nemohli jít střídat, čehož Jihlava využila prakticky dokonale. Po Menšíkově ťukesu si našel kotouč v předbrankovém prostoru ADAM NAJMAN a pro domácího kanonýra, který sype jeden gól za druhým i o kategorii výše ve starším dorostu, nebyl problém se prosadit. Asistence: Matouš Menšík.
     
    25:11
    Po jihlavském zakázaném uvolnění vyhrál Jenáček buly a dal kotouč dozadu na Stanislava Kunsta. Další hráč žákovské kategorie v dresu Vsetína ukázal na svůj věk řádnou ránu, kterou nadvakrát srazil Chaloupek.
     
    26:01
    Zdá se mi to k nevíře, musel jsem si zkontrolovat statistiky, ale je to vskutku tak. První vyloučení zápasu přichází až na konci sedmadvacáté minuty. Potrestaným hráčem je domácí Miroslav Juda, jenž jde ven za podražení.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    26:41
    Domácí si nedělají žádnou hlavu z toho, že jsou na ledě v deficitu jednoho plejera, a na chvilku drží pásmo před Lidákem.
     
    27:04
    Znovu agilní Jihlava, jen co hosté dostali puk do středního pásma a zkusili zaútočit, vyhlídl si jej Tomáš Chlubna a znovu jej dal přes útočnou modrou.
     
    27:04
    Lukáš Adámek se dnes už nacházel v lepších pozicích, když pálil na Chaloupka dvakrát z kruhů. Tentokrát je to pro něj hodně nepříjemné, neboť při zavezení puku do útočného pásma inkasoval od Valentýna Smolka direkt a z ledu se sbírá až po chvíli.
     
    27:04
    Valentýn Smolko rozhodně není žádný raubíř, tohoto klučinu z Havlíčkobrodska poměrně znám. Faul kolenem to ale byl jasný, proto jde na dvě minuty ven a hosté budou mít téměř minutovou přesilovku pět na tři.

    Na vyloučení: 2-0.
     
    27:14
    Chcete-li se usadit hned po buly v pásmu, navíc při přesilovce pět na tři, musíte vyhrát buly. To se hostům nepodařilo a domácí vyhazují touš přes všechny čáry.
     
    28:01
    Dvojnásobná přesilová hra se Vsetínu vůbec nepodařila, útočné pásmo se pro Valachy stalo tvrzí zhola nedobytnou. Jihlava tak je ve čtyřech.
     
    28:49
    Ani při klasické přesilové hře to Vsetínu příliš nejde a Chaloupek tak nemusel prakticky vůbec zasahovat.
     
    29:04
    Domácí ekipa hraje v plném počtu.
     
    30:30
    Pro Vsetín to není zrovna jednoduché. Většinu posledních minut totiž bruslí co to jde, ovšem bez základního hracího nástroje. Ustavičný pohyb bez puku jim na sebevědomí moc nepřidá.
     
    31:49
    Obrázek hry je nyní asi takový, že Jihlava má kotouč v držení a když se hra přesune k brance Chaloupka, tak zejména po nepřesné rozehrávce Jihlavy. Kterých tedy moc není.
     
    32:36
    Martin Lidák ukázal pohotový zákrok, nepříjemnou střelu od modré v podání Petra Brože schoval do své výstroje.
     
    33:07
    Další velký závar před a následně za brankou. Ondřej Svoboda a Šimon Jenáček se po sobě za Lidákovou klecí povalovali jako milenci v největším rozpuku své lásky, ovšem kotouč projel pod jejich těly a má ho Vsetín.
     
    33:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se již Jihlavští radují, zejména díky tomu, že puk za brankou Lidáka vybojovali oni. MATOUŠ MENŠÍK je na svůj žákovský věk hokejista vzrůstu vysokého, proto natáhl své dlouhé ruce a prakticky zpoza klece zkusil zasunout puk k pravé tyči hostující branky. Byť se jeho věkový soupeř v brance Vsetína snažil, jak mohl, touš na betonu prostě a jednoduše neudržel. Asistence: Vítězslav Brož.
     
    35:01
    Šimon Jenáček obkroužil domácí klec a z otočky na levém kruhu vypálil. Domácí gólman opět ukázal pravdivost rčení, že kdo je připraven, tak nemůže být překvapen. Puk vyrazil a když pálil ze středu pásma Kunst, domácí hráči jeho ránu zblokovali.
     
    35:26
    Nejenže zblokovali, ale ještě vyslali do úniku zřejmě Patrika Čermáka. Kunst s Kubošem ale zabrali, domácího forvarda dostihli a zbavili puku.
     
    35:56
    Jenže co už hosté nedokázali, bylo dostat touš z obranného pásma. Záchranná brzda v podání hákování Matěje Mikulíka tak musela přijít, aby se Vsetínští nedostali ještě do větších potíží.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    36:48
    Dvaapadesát vteřin hráli domácí svojí první přesilovou hru. Poté ale Jihlavští nedobře střídali a rázem jich bylo na ledové ploše šest. To neuniklo pozornosti bystrého oka Luďka Pilného a síly na ledě se srovnají.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    37:56
    Hostující ekipa hraje v plném počtu.
     
    38:27
    V situaci dva na dva zkoušel dát Kuboš puk před Chaloupka na najíždějícího Šánka, pro což ale neměli dva domácí hráči pochopení.
     
    38:48
    Také jihlavští hráči jsou v pěti.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhého dějství.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině přidali domácí další dvě přesné trefy. Pětadvacátá minuta patřila dalšímu domácímu ostrostřelci Adamu Najmanovi, jenž se prosadil v předbrankovém prostoru. Jihlavské vedení navýšil ve 34. minutě Matouš Menšík, jelikož dokázal zpoza klece zasunout puk k pravé tyči branky. Po čtyřiceti minutách je tak stav 4:1 pro Duklu a domácí jsou na nejlepší cestě k prvnímu a důležitému vítězství v sérii.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:15.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:41
    První domácí lajna se na chvíli dostala před Lidáka, ale z tohoto mráčku nezapršelo a hosté již vyváží puk na druhou stranu.
     
    41:52
    Vypadá to, že domácí si zatím jakkoliv nechtějí komplikovat cestu za prvním bodem v sérii. Kotouč drží zase v pásmu před soupeřevou brankou.
     
    42:50
    Vsetín zahrozil. Na modré získal touš Šimon Jenáček, puk si na vedl blíže ke středu a chaloupek musel ukázat svůj levý beton.
     
    43:46
    Tomáš Pigl se prosmýkl na pravém kruhu jako mezi dvěma soupeři a zamířil si to přímo k Lidákovi, nicméně ten se jeho zakončením pod betony nachytat nenechal.
     
    45:08
    Buly po levici Lidáka sice domácí vyhráli, vzápětí však ale pásmo po nepříliš zdařilé střele Zadražila ztratili.
     
    45:50
    Sám jako voják v poli byl Lukáš Adámek za brankou Chaloupka, takže zisk puku se rovnal neřešitelnému rébusu. Útočník hostí bojoval, nicméně vzápětí se jen smutně poohlédl na domácí ekipu, zakládající útok.
     
    46:30
    No pozor, byť si Lidák vyjel daleko z branky a byl u puku dříve, nedokázal ho zcela odvrátit před napadajícím Judou. Štěstí pro gólmana hostí bylo to, že kotouč se svezl za branku a odtud nejde trefit prázdnou klec, to je proti všem zákonům.
     
    47:28
    Natálie Mlýnková jde na dvě minuty ven za hákování. Pane rozhodčí, to není hezký dárek k MDŽ...

    Na vyloučení: 3-2.
     
    48:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Do střely Brože z pravého kruhu zkoušel sáhnout Najman a ztečovat jí, což se mu ale nepodařilo. Nedlouho poté vypálil po Najmanově přihrávce TOMÁŠ CHLUBNA a forvard Dukly ukázal, že je s břevnem kamarád. Napálil totiž horní tyč, od které kotouč zapadl do sítě. Asistence: Adam Najman, Matouš Menšík.
     
    49:29
    Také z hole Valentýna Smolka se jednalo o projektil, jehož charakteristika snese jediné měřítko – dělový. Další přídavné jméno přesný už přidat nemohu, dva metry vedle levé tyče.
     
    49:56
    Hostům se zřejmě na trestné lavici zalíbilo. Stanislav Kunst totiž míří do oněch míst, co před malou chvílí česká hokejová reprezentantka Natálie Mlýnková, a dokonce dostává i stejný trest – hákování.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    50:13
    Přesilovou hru si domácí příliš neužili. Sedmnáct vteřin po jejím začátku nedovoleně bránil soupeře Daniel Piskač a také on putuje na lávku hanby.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    50:45
    Lukáš Adámek na mě dnes z hostů udělal dojem, bojuje a nevypustí jediný souboj. Stejně jako nyní, kdy na pravé straně útočného pásma získal puk, jenže Chaloupek si s jeho zakončením věděl rady a zřejmě si řekl, že gól ze sedmé minuty je pro něj tak akorát, co soupeři povolí.
     
    51:45
    Domácí mají touš za vlastní klecí a přes Petra Brože zakládají útok.
     
    51:56
    To už hrají Vsetínští v plném počtu.
     
    52:13
    A na ledovou plochu se vrací také Daniel Piskač.
     
    53:11
    Marek Houser si řekl, že pobyt Jihlavských před brankou Lidáka byl tak akorát dlouhý. Za branou se ujal puku a uklidňuje své spoluhráče.
     
    53:45
    Rána Kuboše od modré se odrazila od zadního mantinelu k pravé tyči Chaloupka, kde byl všudybyl Adámek. Na jednu stranu je třeba říct, že byl v téměř nulovém úhlu, ovšem geometricky naprosto neomylně poslal puk kolem brankoviště ven.
     
    54:16
    Útočné choutky nejsou cizí ani Patriku Rašínovi. Domácí obránce, jehož zálibou je jízda ve špičkových autobusech, se natahoval jak široký tak dlouhý u tyčky, ovšem střílenou přihrávku spoluhráče do volné části branky neusměrnil.
     
    55:23
    V mládežnickém hokeji je samozřejmě možné cokoliv, nicméně dá se říct, že o osudu zápasu je přesně 277 vteřin před koncem základní hrací doby rozhodnuto.
     
    56:55
    Tím spíše, že Jihlava se jednak nechce vzdát pobytu v útočném pásmu, druhak nyní inkasoval Jan Půček hit a sesunul se k mantinelu. Cestu na střídačku mu tedy ani v nejmenším nezávidím.
     
    57:11
    Zakázané uvolnění hostí směřuje hru po levici Lidáka.
     
    57:18
    Kdo jiný než kapitán by měl jít svému týmu příkladem. Petr Kuboš udělal pár rychlých temp, aby z vlastního pásma vyvezl kotouč k útočné modré, kde mu domácí vystavili důraznou stopku.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny, a zřejmě i celého zápasu, ukazuje časomíra a ohlašuje hlasatel právě nyní.
     
    58:05
    Máme tu další přerušení, domácí akce končí ofsajdem.
     
    58:18
    Po třinácti minutách dává čárový svojí píšťalkou zřetelně najevo, že tohle bude ukázkové zakázané uvolnění hostí a hra je tak opět přerušena.
     
    58:52
    Juda hledal mezi kruhy volného Menšíka a opravdu jej našel. Přihrávka dobrá, zakončení rychlé, zásah hostí rychlejší a puk míří zblokován do plexi nad brankou.
     
    59:27
    Vsetínští se zřejmě naposled podívali do útočného pásma, kde Šimon Jenáček neúspěšně bojoval o puk. Jihlava jej vyváží dopředu.
     
    Konec zápasu.
     
    První čtvrtfinále je minulostí. Jihlava ve třetí třetině přidala ještě jednu branku, když Tomáš Chlubna využil přesilovou hru a stanovil tak vítězství Dukly na konečných 5:1. Série se nyní přesunuje na Valašsko, v pátek 10. března je na programu druhý zápas, ve kterém už mohou jihlavští mladší dorostenci slavit postup do semifinále.
     
    S konstatováním, že první zápas čtvrtfinále mezi vyhrála Dukla Jihlava nad Vsetínem jednoznačně 5:1, se s Vámi loučí a hezký středeční večer přeje Tomáš Lysý. (18:34:51)

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Křišta, 16. V. Brož (Křišta), 25. Najman (Menšík), 34. Menšík (V. Brož), 48. Chlubna (Najman, Menšík) – 7. Lobodowski (Jenáček)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – P. Brož, Rašín, Winkler, Smolko, Křišta, Piskač, Barák – Chlubna, Juda, Pigl – V. Brož, Najman, Menšík – Svoboda, Čermák, Zadražil – Mihulka, Krajíček. Trenér: Petr Svoboda
    VHK ROBE Vsetín: Lidák (Ševců) – Kunst, Kuboš, Mikulík, Navrátil, Houser, Vávra, Sviták – Adámek, Jenáček, Lobodowski – Lukačka, Půček, Šánek – Pochylý, Mlýnková, Dohnal – Calaba, Hradil. Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Pilný – Klouda, Pechánek
    Jihlava 2 0 Vsetín
    #1 Středa 08.03.2017 • 15:45
    Jihlava - Vsetín 5:1
    #2 Pátek 10.03.2017 • 16:40
    Vsetín - Jihlava 1:11
    bahis siteleri