Buffalo – Montreal 2:1 (kon.) | Washington – NY Rangers 2:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:3 (1:1, 0:1, 0:1) Stav série: 2:3
HC Kometa Brno
Čtvrtek 06.04.2017, 17:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Generali play off Tipsport extraligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Tomáš VONDRÁČEK - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští se trefují do odkryté brány a o osudu dnešního mače je tak nejspíše rozhodnuto! Na útočné modré čáře se ke kotouči dostal TOMÁŠ VONDRÁČEK, který i přes bránícího domácího hokejistu neomylně našel prázdnou hradeckou klec – 1:3. Asistence: Jakub Krejčík, Martin Dočekal.
     
    59:29
    Kotouč vyslaný Brněnskými jen těsně minul pravou tyč prázdné hradecké klece!
     
    57:38
    Patrik Rybár zůstává na střídačce a Hradec to zkusí v šesti!
     
    57:38
    Jaroslav Bednář nahrál na střelu z první Romanu Kukumbergovi, tomu ale parádní stopku lapačkou vystavil Marek Čiliak! Ve stejném čase si bere domácí střídačka oddechový čas.
     
    52:02
    První rána Martina Zaťoviče byla zblokována, ta druhá ale už mířila do horního rohu. Tam se ale na poslední chvíli zjevila Rybárova lapačka, jež touš skryla do bezpečí.
     
    50:41
    Richard Jarůšek měl v mezikruží dostatek prostoru, místo poslání puku do sítě ale přestřelil!
     
    48:00
    Ale plný stav hráčů nevydržel dlouho. Po hradecké šanci Brněnští špatně střídali a jdou pykat za hru v šesti, Mountfield bude hrát znovu s jedním mužem v poli navíc.
     
    45:24
    Za vysokou hůl je z týmu Komety vyloučen Jan Hruška, jenž si jde na dvě minuty odpočinout k trestoměřičům. Hradečtí mohou srovnat skóre z přesilovky.
     
    41:22
    Rastislav Dej zkoušel tečovat Bednářovu nahrávku, hůl měl ale na bekhendovou stranu, a tak se mu teč nepovedla dle představ.
     
    38:48
    René Vydarený ujížděl ještě se spoluhráčem do přečíslení a finální střelu vzal na sebe. Puk ale skončil nakonec jen v ochranné síti.
     
    38:24
    Po zákroku Patrika Rybára se do sebe pustili Martin Štajnoch (MHK) a Marcel Haščák (KOM). Hradecký bek jde pykat za krosček, brněnský útočník zase za hrubost. Hrát se bude ve čtyřech.
    35:11 Jakub KREJČÍK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí sice měli v uplynulých minutách trošku navrch, branku ale nyní slaví Brno! Od modré čáry napřáhl JAKUB KREJČÍK a jeho rána zaplula přesně do pravého horního rohu – 1:2. Asistence: Jozef Kováčik.
     
    32:24
    Utkání nabírá na obrátkách, hokej se zrychluje, šance přicházejí jedna za druhou! Jake Newton například od modré čáry těsně minul tyč, na druhé straně zase musel neposedný kotouč krotit Rybár.
     
    31:15
    A další obrovská východočeská příležitost! Střelu Zdeňka Čápa tečoval těsně před gólmanem Alexandre Picard, Marek Čiliak ale bleskurychlou reakcí vystavil lapačkou puku stopku!
     
    31:00
    Jaroslav Bednář a Rastislav Dej se ocitli v přečíslení, první jmenovaný ale netrefil volný prostoru u bližší tyče!
     
    27:53
    Ondřej Němec se z pozice beka protáhl až do zakončení z bezprostřední blízkosti, pokus do horního rohu ale parádním semaforem zlikvidovala Rybárova lapačka!
     
    27:04
    Tečované nahození Jana Hrušky se dostalo až k Martinu Eratovi, který ale svou nataženou holí proti Patriku Rybárovi neuspěl!
     
    22:24
    Ovšem tohle byla obrovská šance Alexandra Malleta! Brněnský forvard ujížděl na Rybára v samostatném nájezdu, hradecký brankář ale dokázal jeho nepříjemnou ránu vyrazit lapačkou.
    17:47 Tomáš KNOTEK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradeckým se sice špatně přecházela modrá čára, nyní se jim ovšem tento počin povedl a využitou přesilovkou vyrovnávají! Jaroslav Bednář objel s pukem na holi polovinu pásma a dostal se až za bránu, odkud poslal přesný pas TOMÁŠI KNOTKOVI. Hradecký forvard měl hokejku připravenou a švihem zamířil na delší tyč – 1:1. Poprvé v sérii tak žádný z gólmanů dnes neudrží čisté konto. Asistence: Jaroslav Bednář.
     
    16:48
    Jaroslava Bednáře fauloval ve vlastním útočném pásmu Leoš Čermák, jenž si odpyká dvě minuty za podražení. Hradec má možnost vyrovnat z přesilové hry.
     
    15:57
    René Vydarený našel u levé tyče dobře postaveného Michala Dragouna, jenž měl nastavenou hůl směrem k bráně, ani on, ani dorážející Bedřich Köhler ale nedokázali najít cestu skrz Čiliakův beton.
     
    15:22
    V přečíslení dva na jednoho ujížděli Radovan Pavlík a Ondřej Kopta, první jmenovaný ale nedokázal ze vzduchu sklepnout a poslat na gólmana plachtící kotouč.
     
    13:44
    Kometa se stále drží v pásmu a kombinuje, Lvi jsou na ledě už dlouho a dochází jim síly!
     
    11:32
    Stále ještě pokračuje klasická brněnská přesilovka a mnoho nechybělo k tomu, aby hosté vedli o dva góly! Martin Erat totiž vyslal dělovku z pravého kruhu a v radosti mu zabránila jen bleskurychle vymrštěná Rybárova lapačka.
    10:16 Jakub KREJČÍK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté dvojnásobnou početní výhodu využívají a ujímají se vedení v dnešním zápase! Proti Martinu Zaťovičovi se ještě Patrik Rybár stihl přemístit, na ránu z voleje v podání JAKUBA KREJČÍKA už byl ale krátký. Brněnský bek totiž z vrcholu pravého kruhu zamířil přesně ke vzdálenější tyči – 0:1. Asistence: Ondřej Němec, Hynek Zohorna.
     
    09:36
    Hradečtí jdou na 76 vteřin do tří, Stanislav Dietz je vyloučen za zdržování hry, jelikož vystřelil puk mimo kluziště!
     
    09:15
    V oslabení mohl skórovat Michal Dragoun, do nahrávky mířící od mantinelu ale stihl sáhnout Čiliak!
     
    08:53
    Podražením soupeřova hráče se dopustil René Vydarený, jenž putuje na trestnou a přesilovku tak bude hrát nyní Brno.
     
    08:29
    Nadvakrát Tomáš Knotek ani následně Blaž Gregorc od modré si na hostujícího gólmana taktéž nepřišli!
     
    06:29
    Po nahození Zdeňka Čápa dorážel z bezprostřední blízkosti na Čiliaka Richard Jarůšek! Trefu do černého sice slavit nemohl, Lvi ale alespoň vybojovali faul. Vojtěch Němec jde pykat za nedovolené bránění a Hradec má přesilovku.
     
    04:01
    Na brankovišti číhal na nahrávku Alexandre Picard, když se mu ale touš dostal na hůl, měl příliš málo místa na překonání Čiliakova betonu!

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 18. T. Knotek (Jaroslav Bednář) – 11. J. Krejčík (O. Němec, H. Zohorna), 36. J. Krejčík (Kováčik), 60. Vondráček (J. Krejčík, Dočekal)


    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Pláněk, Vydarený (A), Gregorc, Dietz, Štajnoch, Newton, Čáp – Köhler, Dragoun, Šimánek (A) – Jaroslav Bednář (C), Kukumberg, Dej – Jarůšek, T. Knotek, Picard – R. Pavlík, Džerinš, Kopta.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – O. Němec (A), J. Krejčík, Kováčik, Gulaši, Bartejs, Malec, Zábranský, Trška – M. Erat, Hruška, M. Kvapil – Vondráček, Čermák (C), Dočekal – Haščák, V. Němec, Zaťovič (A) – H. Zohorna, Nečas, Mallet.

    Rozhodčí: Hodek, Kubičík – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 6739
    Mountfield HK 2 4 Kometa Brno
    #1 Středa 29.03.2017 • 17:20
    Mountfield HK - Kometa Brno 0:2
    #2 Čtvrtek 30.03.2017 • 17:20
    Mountfield HK - Kometa Brno 3:0
    #3 Neděle 02.04.2017 • 17:20
    Kometa Brno - Mountfield HK 8:0
    #4 Pondělí 03.04.2017 • 17:20
    Kometa Brno - Mountfield HK 0:1 po s.n. (1:2)
    #5 Čtvrtek 06.04.2017 • 17:20
    Mountfield HK - Kometa Brno 1:3
    #6 Sobota 08.04.2017 • 17:20
    Kometa Brno - Mountfield HK 2:1 po prodl.
    bahis siteleri