Venlo – Sparta Rotterdam 3:0 (kon.) | Eindhoven – Alkmaar 3:2 (kon.) | Heracles – Ajax 2:1 (kon.)
Arnhem – Breda 4:1 (kon.)
konec
PSV Eindhoven
3:2 (1:1)
AZ Alkmaar
Sobota 12.08.2017, 18:30Nizozemská Eredivisie • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    81. Wout WEGHORST - 3:2
     
    81
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Po faulu Marca van Ginkela byla nařízena penalta pro AZ! Bylo to hodně sporné. Každopádně, k míči se postavil WOUT WEGHORST a pravou nohou poslal přizemním pokusem míč do pravé poloviny domácí branky, Zoet šel na druhou stranu.
    77. Marco van Ginkel - 3:1
     
    77
    PSV právě vstřelilo branku!
    Balon propadl na zadní tyč, kde si balon levou nohu přehodil Hendrix. Následoval další centr na zadní tyč, z levé strany hlavičkoval jeden z domácích hráčů. Posléze se po zásahu Bizota dostal k dorážce z malého vápna po zemi do levé poloviny hostující branky MARCO VAN GINKEL.
    48. Gastón PEREIRO - 2:1
     
    48
    PSV právě vstřelilo branku!
    PSV otáčí vývoj zápasu a jde do vedení. Těžiště hry se přesunulo na levou stranu, kde si GASTÓN PERIERO obhodil bránícího Svenssona, načež chtěl zakončit z levé strany křížem k pravé tyči, ale Bizot si srazil míč do vlastní branky.
    31. Hirving LOZANO - 1:1
     
    31
    PSV právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla krásná akce! Domácí celek se nedostal k míči na polovině hřiště, Hendrix přihrál HIRVINGU LOZANOVI, ten se zbavil bránícího protihráče a střelou z levé strany k levé tyči dostal míč do sítě.
    18. Dabney dos Santos - 0:1
     
    18
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Domácí obrana byla hodně důrazná v souboji s Weghostem na pravé straně, Weghost odcentroval, balon propadl až na levou stranu, kde pravou nohou křížem k pravé tyči zakončil DABNEY DOS SANTOS!

    Vít Muzikář

    Branky: 31. Lozano, 48. Pereiro, 77. van Ginkel – 18. dos Santos, 81. Weghorst (pen.)

    Karty:   40. Vejinović (ALK), 79. Vlaar (ALK), 90+2. M. Seuntjens (ALK)


    PSV Eindhoven: Zoet – Isimat-Mirin, Arias, Schwaab, Pereiro – Hendrix, van Ginkel (C), Lozano (85. De Wijs), Bergwijn (67. Ramselaar) – Locadia, Brenet (31. Paal).
    Náhradníci: van Osch, van de Meulenhof – L. de Jong, S. Lammers, Rigo, Rosario, Ramselaar, Maher, A. Gudmundsson, De Wijs, Paal.

    AZ Alkmaar: Bizot – J. Svensson, Vlaar (C), Ouwejan, Jahanbakhsh – van Overeem, Weghorst, Vejinović (82. Garcia), Til (73. M. Seuntjens) – Stengs (9. dos Santos), S. Wuytens.
    Náhradníci: Coutinho – van Eijden, Hatzidiakos, Helmer, dos Santos, M. Seuntjens, Wijndal, Friday, Garcia, Koopmeiners.

    Rozhodčí: Kuipers – van Roekel, Zeinstra
    bahis siteleri