Novosibirsk – N.Novgorod 2:3 (kon.) | Omsk – Spartak Moskva 4:2 (kon.) | Barys – Čerepovec 4:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Riga 2:3 (po pr.) | Ufa – Kunlun 1:2 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 2:1 (kon.)
Soči – Vladivostok 3:1 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 28.08.2017, 14:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:36 Jegor DUGIN - 2:3
     
    47:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Alexander Salák inkasuje potřetí a Torpedo jde podruhé v utkání do vedení. Michajl Grigorev obkroužil branku Sibiru a poté našel v předbrankového prostoru důrazného JEGORA DUGINA, který nekompromisně zavěsil pod břevno. Asistence: Michajl Grigorev.
     
    40:14
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorodští vstoupili do třetí třetiny nejlepším možným způsobem, 14 sekund po jejím začátku v přesilové hře překonal Saláka DENIS PARŠIN! Bez asistence.
    37:58 Alexander ŠAROV - 2:1
     
    37:58
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí si v závěru druhé třetiny berou ztracený náskok zpět! ALEXANDR ŠAROV se rozjel po pravém křídle, natlačil se až před Galimova a dostrkal puk za záda hostujícího gólmana. Bez asistence.
    30:39 Gennadij STOLJAROV - 1:1
     
    30:39
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl, máme vyrovnáno. GENNADIJ STOLJAROV neskutečným způsobem překonal Saláka, z prakticky nulového úhlu totiž umístil kotouč dokonale do levé šibenice novosibirské branky! Asistence: Michajl Grigorev a Denis Paršin.
    03:03 Jonas ENLUND - 1:0
     
    03:03
    Sibir právě vstřelil branku!
    No a domácí početní výhodu proměnili, a dostávají se tak rychle do vedení! Stěpan Sannikov geniální zadovkou poslal puk do předbrankového prostoru, kde sice Alexej Sopin nejprve promáchl, opodál stojící JONAS ENLUND už ale dokázal uklidit kotouč do sítě! Asistence: Stěpan Sannikov.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 4. Enlund (Sannikov), 38. Šarov – 31. Stoljarov (Grigorev, Paršin), 41. Paršin, 48. Dugin (Grigorev)


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Krasikov) – Ignatovič, Naumov, K. Vorobjov, Vereščagin, Polášek, K. Alexejev, Beljakov – Sopin, Enlund, Sannikov – Zackrisson, Bergström, Sigarjov – Pervušin, Koňkov, Šarov – Tkačenko, Osnovin, Zyrjanov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (Lisutin) – Kundrátek, Barancev, Kurbatov, Grigorev, Mamašev, Baldajev – Daugavinš, Jeglič, Dugin – Paršin, Galuzin, Stoljarov – S. Kosticyn, M. Lazarev, A. Potapov – Gračov, Urakov, Mozer – Verjajev, V. Kuljomin.

    Rozhodčí: Beljajev, Bukin – Šišlo, Šalagin
    bahis siteleri