Pittsburgh – Detroit 6:5 (po pr.) | NY Rangers – New Jersey 4:3 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Carolina – Tampa 3:4 (kon.) | Montreal – Washington 2:4 (kon.) | St. Louis – Columbus 3:2 (po pr.)
Winnipeg – Edmonton 1:4 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:5 (kon.) | Anaheim – Arizona 1:5 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 5:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:4 (0:2, 2:0, 0:2)
Washington Capitals
Čtvrtek 21.09.2017, 01:00 • Bell Centre, Montreal • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:64
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington pečetí svou dnešní výhru! Kuznetsov vypíchl puk ve vlastní třetině, předal ho rozjetému TOMU WILSONOVI, který neměl problém trefit prázdnou branku. Asistence: Kuznetsov.
     
    54:06
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals udeřili z ničeho nic! To je studená sprcha pro dobře hrající tým Montrealu! Hobbs vystřelil od modré čáry a vypadalo to v obyčejný zákrok Lindgrena, ale těsně před domácím gólmanem trefil fuk hokejku DEVANTE SMITH – PELLYHO, která kotouč vymrštila daleko do vzduchu. PO chvilce puk dopadl za záda bezmocného LIndgrena a doskákal za brankovou čáru! Asistence: Hobbs, Connoly.
     
    32:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Johnatan Drouin poslal kotouč na Aleše Hemského, který stál u tyčky a poslal přesnou žabku na volného MAXE PACIORETTYHO, který nabídkou nepohrdl a uklidil puk do prázdné branky! Asistence: Hemský, Drouin.
     
    21:27
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal nakonec využívá přesilovku! Jeřábek poslal puk na modrou na Victora Meteho, který našel na středu postaveného CHARLESE HUDONA, který pěknou ranou zprvní překonává Grubauera! Asistence: Mete, Jeřábek.
     
    09:52
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals znovu využívají přesilovku! Evgeny Kuznetsov našel rozjetého JAKUBA VRÁNU, který od pravého mantinelu backhandem nahrával zpět na Kuztnesova, ale puk trefil hokejku domácího Martinsena, která poslala puk nechytatelně do horního rohu! Asistence: Kuznetsov, Ovechkin.
     
    05:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington využívá přesilovku a ujímá se vedení! Madison Bowey našel ve středním pásmu rozjetého EVGENY KUZNETSOVA, který prokličkoval obranou Habs jako by se nechumelilo a zakončil pod levým betonem Price! Asistence: Bowey, Grubauer.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 22. Hudon (Mete, Jeřábek), 33. Pacioretty (Hemský, Drouin) – 6. Kuznetsov (Bowey, Grubauer), 10. Vrána (Kuznetsov, Ovechkin), 55. Smith-Pelly (Hobbs, Connolly), 60. Wilson (Kuznetsov)


    Montreal Canadiens: Price (Lindgren) – Mete, Weber, Benn, Streit, Jeřábek, Davidson – Pacioretty, Drouin, Hemský – Hudon, Plekanec, Lehkonen – Martinsen, Froese, Scherbak – Carr, Holland, Eisenschmid.
    Washington Capitals: Grubauer (Copley) – Bowey, Jokipakka, Orpik, Hobbs , Siegenthaler, Williams, – Vrana, Ovechkin, Kuztnetsov – Simpson, Smith-Pelly, Stephenson – Connolly, Pilon, Wilson – Peluso, Albert, Sill.

    Rozhodčí: Pierre Lambert, Marc Joannette – Steve Barton , Michel Cormier

    Diváci: 21 288
    bahis siteleri