Neapol – Cagliari 3:0 (kon.) | Benevento – Inter 1:2 (kon.) | Chievo – Fiorentina 2:1 (kon.)
Lazio – Sassuolo 6:1 (kon.) | Spal – Crotone 1:1 (kon.) | Turín – Hellas Verona 2:2 (kon.)
AC Milán – AS Řím 0:2 (kon.) | Atalanta BC – Juventus 2:2 (kon.)
konec
Chievo Verona
2:1 (1:1)
ACF Fiorentina
Neděle 01.10.2017, 15:00 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    47. Lucas CASTRO - 2:1
     
    47
    Chievo právě vstřelilo branku!
    Chievo bleskově po začátku druhé půle jde do vedení! Hetemaj přetáhl svůj centr znovu na zadní tyč a tak byl podobně jako u vyrovnávacího gólu na 1:1 LUCAS CASTRO, který milimetrovou hlavičkou do protipohybu brankáře otáčí stav zápasu. Marco Sportiello se už mohl jen smutně podívat za míčem, který skončil v jeho síti.
    27. Lucas CASTRO - 1:1
     
    27
    Chievo právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to dlouho a je srovnáno. Tlak Chieva končí brankou! Na levém kraji čaroval s balonem u kopačky Birsa. Jeho prudký pas do vápna nezblokoval Astori ani Pezzella a hned toho využil na zadní tyči stojící LUCAS CASTRO, který si ještě stačil zpracovat balon a poté střelou do téměř odkryté branky srovnává stav zápasu.
    7. Giovanni SIMEONE - 0:1
     
    7
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Fiorentina jde z první vážnější šance do vedení! Cyril Théréau se skvěle uvolnil na levé straně přes Tomoviče, poté přidal milimetrový centr, který přistál přesně na hlavě GIOVANNIHO SIMEONEHO. Argentinský útočník umístil balon na zadní tyč a Sorrentino se už jen proletěl vzduchem.

    Vít Schück

    Branky: 27. L. Castro (Birsa), 47. L. Castro (P. Hetemaj) – 7. Simeone (Théréau)

    Karty:   8. Tomović (CHV), 62. Radovanović (CHV) – 83. Veretout (FIO)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:13. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:10.
    Chievo Verona: Sorrentino – Tomović (64. Depaoli), Dainelli, Gamberini (72. Cesar), Cacciatore – L. Castro, Radovanović, P. Hetemaj (C) – Pucciarelli, Birsa (74. Bastien), Inglese.
    Náhradníci: Seculin, Confente – N. Rigoni, Garritano, Stępiński, Gaudino, Léris, Cesar, Bani, Depaoli, Pellissier, Bastien.

    ACF Fiorentina: Sportiello – Gaspar, Ge. Pezzella, Astori (C), Biraghi – Badelj, Veretout – Chiesa (53. Bastiao Dias), Benassi (77. Babacar), Théréau (58. Saponara) – Simeone.
    Náhradníci: Drągowski – Laurini, Milenković, Ca. Sánchez, Saponara, Eysseric, Olivera, Cristóforo, Lo Faso, Bastiao Dias, Babacar, Hugo.

    Rozhodčí: Giacomelli – Schenone, Rocca
    bahis siteleri