Lipt. Mikuláš – Detva 6:2 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:4 (po pr.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 8:3 (kon.)
Žilina – Košice 2:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 1:4 (kon.)
konec
HK Poprad
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HKM Zvolen
sk Neděle 22.10.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Zvolen dal gól!
    A je to už definitívne. Hostia získali puk po chybe domácich v útočnom pásme, na hokejku si ho vzal VIKTOR FEKIAČ a prudkou strelou cez celé ihrisko spečatil výhru svojho tímu.
    Asistencia: Peter Šišovský.
     
    55:49
    Nádeje Popradčanov pomaličky zhasínajú. Peter König odchádza na trestnú lavicu za faul lakťom.
     
    55:20
    Zvolen dal gól!
    Hostia strieľajú pravdepodobne kľúčový gól zápasu. Steén vyhral buly v útočnom pásme, prihral dozadu JÁNOVI ŤAVODOVI a ten svojou delovkou od modrej trafil naozaj presne!
    Asistencia: Oscar Steén.
     
    53:05
    Matej Paločko si spracoval puk na pravom kruhu a perfektnou prihrávkou naservíroval nakorčuľovanému Ježkovi z druhej vlny, no jeho strelu k pravej žrdi skvelo vyrazil!
     
    51:27
    Oddychový čas pre Zvolen.
     
    48:05
    Dvojnásobná presilovka pre Poprad. Kyle Wharton dostáva dve minúty za vyhodenie puku.
     
    47:11
    Vylučuje sa na zvolenskej strane. Ján Ťavoda nebezpečne fauloval Mateja Paločka. Na obranu tam prišiel okamžite Ježek, no už sa to poriešilo veľmi rýchlo. Dve minúty pre Ťavodu za nedovolené bránenie.
     
    44:55
    Presilovka pre Popradčanov. Peter Hraško si odsedí dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    40:24
    Coffman vyštartoval s pukom po pravom krídle, prihral Steénovi medzi kruhy. Ten si absolútne položil Ivanova, no napokon to popradský brankár zvládol po vynikajúcom zákroku!
     
    37:24
    Zvolen dal gól!
    Vidíme prvý gól počas druhej tretiny a strieľajú ho hostia. Coffman prihral puk na modrú čiaru ADAMOVI DRGOŇOVI, ktorého delovka letela k pravej žrdi a perfektne skončila v sieti!
    Asistencie: Tim Coffman, Oscar Steén.
     
    34:32
    Coffman vystrelil spoza ľavého kruhu, jeho pokus ešte dorážal Obdržálek, no Alexej Ivanov sa blysol výbornými zákrokmi. Spadla mu pri tom aj maska z tváre, a tak musela byť hra okamžite prerušená.
     
    34:06
    Tak a kamzíkom to už vôbec nevyšlo. Pochybili v rozohrávke, stratili puk a Dávid Bondra to už riešil faulom. Odsedí si dve minúty za hrubosť.
     
    32:09
    Tak toto bude dvojnásobná presilovka pre domáci Poprad. Za krosček si odsedí dve minúty Nick Ross a zvolenská trestná lavica sa začína pomaličky napĺňať.
     
    31:33
    Po predchádzajúcej akcii už Aleš Ježek mierne stratil nervy a päsťami sa pustil do hosťujúceho Lukáša Dubeňa. Dubeň dostáva 2 minúty za údery a 2 minúty za nešportové správanie. Ježekovi patria 2 minúty za údery.
     
    25:59
    Na trestnej lavici sedí Ján Ťavoda na dve minúty za hrubosť a Lukáš Dubeň takisto za hrubosť. Za domácich dostal dve minúty za hrubosť Jáchym. Presilovka pre Poprad, 5 na 4.
     
    22:50
    Zvolen bude hrať presilovku. Aleš Ježek dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    19:52
    Poprad dal gól!
    Domáci strieľajú súperovi gól do šatne. Mlynarovič naznačil strelu, puk však posunul krížom na pravý kruh Königovi. König poslal pred bránku strieľanú prihrávku, ktorú bekhendom do brány umiestnil ANDREAS ŠTRAUCH!
    Asistencie: Peter König, Samuel Mlynarovič.
     
    19:34
    Steén šikovnou prihrávkou medzi kruhy našiel Coffmana, no jeho strelu z prvej dokázal Ivanov zneškodniť. Vykorčuľoval z brány a betónmi to vyrazil.
     
    14:36
    Matúš Paločko sa ocitol v absolútnej šanci. Prekorčuľoval po ľavom krídle, šiel už iba sám na Šimka, no strelu poslal do plexiskla!
     
    13:01
    Štrauch prekorčuľoval po pravom krídle a následne prihrávkou pekne našiel Heizera v tesnej blízkosti brány. Jeho strela tesne minula bránku!
     
    12:13
    Prvá presilovka pre domácich v tomto zápase. Petr Obdržálek dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    08:49
    Zvolen dal gól!
    Hostia idú do vedenia po šikovnom góle. TIM COFFMAN predviedol svoju šikovnosť, prekorčuľoval po pravej strane, dostal sa až pred Ivanova a v podstate podstrelil jeho betón!
    Asistencia: Petr Obdržálek, Adam Drgoň.
     
    05:28
    Tim Coffman šikovne prekorčuľoval po modrej čiare, prišiel medzi kruhy a odtiaľ vystrelil. Puk skončil na pravej žrdi a pekne zacinkal za Ivanovom!
     
    05:04
    Zvolen získava presilovú hru. Iľja Davydov dostáva dve minúty za vrazenie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 20. Štrauch (König, Mlynarovič) – 9. Coffman (Obdržálek, Drgoň), 38. Drgoň (Coffman, Steén), 56. Ťavoda (Steén), 60. Fekiač (Šišovský)


    HK Poprad: Ivanov (Corbeil) – Fabian (C), Jáchym, Davydov, König, McDowell, Šterbák, Zadražil – Lichanec, Heizer, Bondra – Štrauch, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Martančík, Paločko ml., Paločko – Ježek, Vartovník, Olejník
    HKM Zvolen: Šimko (Bielik) – Drgoň (A), Ross, Hraško, Wharton, Ťavoda, Bokroš, Andersons – Coffman, Steén, Obdržálek – Šišovský, Kytnár (A), Matis – Kelemen, L. Jurík (C), Török – Dubeň, V. Fekiač, Ďaloga

    Rozhodčí: J. Konc, Stano – Jobbágy, Korba

    Diváci: 1 193
    bahis siteleri