Toronto – Carolina 3:6 (kon.) | NY Rangers – Arizona 5:2 (kon.) | Boston – San Jose 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Winnipeg 2:1 (po pr.) | Tampa – Detroit 3:2 (kon.) | Florida – Anaheim 8:3 (kon.)
Montreal – Los Angeles 0:4 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 5:4 (kon.) | Minnesota – NY Islanders 6:4 (kon.)
Edmonton – Dallas 5:4 (kon.) | Vancouver – Washington 6:2 (kon.)
konec
Ottawa Senators
5:4 (3:0, 1:2, 1:2)
Philadelphia Flyers
Pátek 27.10.2017, 01:40 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:14 Sean COUTURIER - 5:4
     
    58:14
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je tady velké drama! Hosté dostali kotouč z rohu kluziště a Gostisbegere ho okamžitě nahodil na bránu. Mezi kruhy skvěle postavený SEAN COUTURIER puk jemně tečoval, na což Anderson nestihl reagovat. Zničehonic je Philadelphia na dostřel. Asistence: Shayne Gostisbehere, Jakub Voráček.
    55:18 Ivan PROVOROV - 5:3
     
    55:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Potvrzeno, že hra ve čtyřech na obou stranách více sedí hostům. Do útoku se znovu zapojil IVAN PROVOROV, který sice prvním pokusem minul, ale poté dostal přihrávku od mantinelu a další tvrdou střelu poslal přesně mezi ruku a tělo Craiga Andersona. Asistence: Travis Konecny, Sean Couturier.
    50:33 Tom PYATT - 5:2
     
    50:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Místo snížení je tady po komerční přestávce pátá trefa domácího celku. Bleskové přečíslení založil Thompson, který puk ve středním pásmu posunul k TOMU PYATTOVI. Obvykle defenzivně laděný útočník se odhodlal k zakončení z pravého kruhu a trefil se naprosto dokonale, když kotouč otřel o vzdálenější tyč. Asistence: Nate Thompson, Jean-Gabriel Pageau.
    37:37 Mark STONE - 4:2
     
    37:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Důležitá branka pro domácí. Erik Karlsson přihrávkou přes celé hřiště našel Dzingla, který puk převzal na modré čáře a poté oslovil MARKA STONEA. Domácí forvard byl zády k bráně, ale dokázal vytáhnout dostatečně rychlý bekhend a z mezikruží překonal Michala Neuvirtha. Asistence: Ryan Dzingel, Erik Karlsson.
    35:23 Travis KONECNY - 3:2
     
    35:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A nyní už je to pouze o jednu branku. Domácí špatně střídali a nechali dost prostoru TRAVISI KONECNEMU. Mladý útočník Philadelphie obdržel výbornou přihrávku od Gudase, zprava šel sám na Andersona a toho překonal svižnou střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Radko Gudas.
    34:30 Jakub VORÁČEK - 3:1
     
    34:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté se konečně dočkali snížení. Rychlé přečíslení čtyř na dva sice nepřineslo kýžený úspěch, ale puk se poté zjevil u zadního mantinelu, kde jej získal JAKUB VORÁČEK. Český útočník na nic nečekal, okamžitě touš vrátil před Andersona a odrazem od Phaneufovy brusle překvapivě skóroval. Asistence: Sean Couturier, Ivan Provorov.
    13:28 Jean-Gabriel PAGEAU - 3:0
     
    13:28
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je to 3:0! Erik Karlsson v oslabení vystihl rozehrávku soupeře a rázem tím vytvořil situaci dva na dva. Domácí kapitán nezakončoval, ale vybídl k tomu JEANA-GABRIELA PAGEAUA, jehož rychlá střela přes obránce skončila přesně v horním rohu Neuvirthovy brány. Tady byl český gólman Flyers bez šance. Asistence: Erik Karlsson.
    09:50 Mark BOROWIECKI - 2:0
     
    09:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nyní to domácí udělali výborně. Pageau zadovkou dostal puk z rohu kluziště a poslal puk přesně na hokejku Mikea Hoffmana. Již ten byl v dobré pozici, ale ještě našel MARKA BOROWIECKÉHO. Řízný bek z levého kruhu přihrával, nicméně hostujícím obráncem tečovaný puk se došoural přímo do brány přesunujícího se Neuvirtha. Asistence: Mike Hoffman, Jean-Gabriel Pageau.
    01:31 Dion PHANEUF - 1:0
     
    01:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Přeci jenom je ale přesilová hra využita. Filip Chlapík byl na ledě při svém prvním utkání NHL jen pár vteřin, ale poté, co byl vykázán z vhazování a DiDomenico buly vyhrál, přisunul Chlapík kotouč k DIONU PHANEUFOVI. Domácí obránce touš rychle nahodil na bránu a jeho pokus doplachtil až za záda Michala Neuvirtha, který toho zřejmě moc neviděl. Každopádně je tady první kanadský bod Filipa Chlapíka v NHL! Asisence: Filip Chlapík, Christopher DiDomenico.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 2. Phaneuf (Chlapík, DiDomenico), 10. Borowiecki (Hoffman, Pageau), 14. Pageau (E. Karlsson), 38. Mark Stone (Dzingel, E. Karlsson), 51. Pyatt (N. Thompson, Pageau) – 35. Voráček (Couturier, Provorov), 36. Konecny (Gudas), 56. Provorov (Konecny, Couturier), 59. Couturier (Gostisbehere, Voráček)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Oduya, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Claesson, Ch. Wideman, Borowiecki – Dzingel, Brassard (A), Mark Stone – Hoffman, Pageau, Pyatt – Burrows, N. Thompson, DiDomenico – M. McCormick, Chlapík.
    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Elliott) – Provorov, Gostisbehere, Sanheim, Hägg, Manning, Gudas – Giroux (C), Couturier, Voráček – Weal, Filppula (A), Simmonds (A) – Read, Lehterä, Konecny – Leier, Laughton, M. Raffl.

    Rozhodčí: Francois St.Laurent, Steve Kozari – Mark Shewchyk, Brian Murphy

    Diváci: 14 926
    bahis siteleri