Toronto – Carolina 3:6 (kon.) | NY Rangers – Arizona 5:2 (kon.) | Boston – San Jose 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Winnipeg 2:1 (po pr.) | Tampa – Detroit 3:2 (kon.) | Florida – Anaheim 8:3 (kon.)
Montreal – Los Angeles 0:4 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 5:4 (kon.) | Minnesota – NY Islanders 6:4 (kon.)
Edmonton – Dallas 5:4 (kon.) | Vancouver – Washington 6:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
8:3 (3:1, 3:0, 2:2)
Anaheim Ducks
Pátek 27.10.2017, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:19 Jevgenij DADONOV - 8:3
     
    57:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Jonathan Huberdeau v blízkosti levé tyče holí přiloženou k ledu skvěle zablokoval rozehrávku Ducks a Aleksander Barkov bekhendovou přihrávkou naslepo našel na vzdálenější pravé tyči JEVGENIJE DADONOVA, který střelou zápěstím vymetl pravý horní roh brány! Jevgenij Dadonov může také vstřelit hattrick. Asistence: Aleksander Barkov a Jonathan Huberdeau.
    50:46 Logan SHAW - 7:3
     
    50:46
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Chris Wagner na pravém křídle napřáhl od hrazení k prudké střele s příklepem, kterou James Reimer hrudí vkleče vyrazil, jenže ze druhé vlny si najel na odražený kotouč LOGAN SHAW a parádní ranou s příklepem z levého kruhu pro vhazování nad lapačkou brankáře Panthers zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Sledujeme fantastický zápas. Asistence: Chris Wagner a Derek Grant.
    48:39 Radim VRBATA - 7:2
     
    48:39
    Florida právě vstřelila branku!
    Keith Yandle napřáhl na levém křídle od modré čáry k táhlé střele s příklepem, kterou Reto Berra nedokázal udržet v lapačce. Puk se vzápětí od levé brusle Vincenta Trochecka příhodně odrazil pro RADIMA VRBATU, který si puk potáhl doprava v blízkosti pravé tyče ho zasunul po ledě do brány, s čímž zkompletovat první hattrick jako Panther a celkově sedmý v kariéře! Asistence: Vincent Trocheck a Keith Yandle.
    42:18 Andrew COGLIANO - 6:2
     
    42:18
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Antoine Vermette nádhernou přihrávkou přes šířku útočného pásma přenesl hru z pravého kruhu pro vhazování do levého, kde si zpracoval puk Jakob Silfverberg a napřáhl ke střele zápěstím, kterou sice James Reimer hrudí vyrazil, jenže pouze do vzduchu, ze kterého ho pod úrovní horní tyče pohotově sklepl do brány ANDREW COGLIANO! Chytrý gól. Asistence: Jakob Silfverberg a Antoine Vermette.
    35:37 Aleksander BARKOV - 6:1
     
    35:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Derek MacKenzie na pravé straně obranného pásma vystihl rozehrávku Ducks a podél boxu časoměřičů vyrazil do přečíslení dva na jednoho, který vyřešil krásnou bekhendovou přihrávkou napříč útočným pásmem a ALEKSANDER BARKOV na vzdálenější levé tyči usměrnil puk bez přípravy pod horní tyč! Panthers skórovali nyní v oslabení! Asistence: Derek MacKenzie.
    28:27 Jevgenij DADONOV - 5:1
     
    28:27
    Florida právě vstřelila branku!
    Aleksander Barkov se na pravém křídle podél hrazení krásně protáhl kolem protihráče a z ostrého úhlu poslal před bránu jednou rukou zpětnou přihrávku, na kterou si najel ze druhé vlny na vzdálenější levé tyči JEVGENIJ DADONOV a krásnou střelou zamířil nad lapačkou přesouvajícího se Johna Gibsona do bližšího horního rohu brány – už je to 5:1! Asistence: Aleksander Barkov a Jonathan Huberdeau.
    24:03 Vincent TROCHECK - 4:1
     
    24:03
    Florida právě vstřelila branku!
    VINCENT TROCHECK vyhrál na levé straně útočného pásma vhazování a po táhlé střele Connora Brickleyho od modré čáry a zákroku Johna Gibsona, který puk vyrazil pouze před sebe, se dostal v blízkosti levé tyče k bekhendové dorážce, po níž kotouč nad pravým betonem sedícího brankáře Ducks zamířil z blízkosti do sítě! Panthers dominují a vedou 4:1. Asistence: Connor Brickley a Alex Petrovic.
    17:24 Radim VRBATA - 3:1
     
    17:24
    Florida právě vstřelila branku!
    RADIM VRBATA si najel mezi kruhy pro vhazování na zpětnou přihrávku Nicka Bjugstada zpoza brány a poté si chytře potáhl puk trochu doprava, aby střelou zápěstím z blízkosti nad levým ramenem Johna Gibsona zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Český útočník skóroval podruhé a má zaděláno na hattrick – 3:1! Asistence: Nick Bjugstad.
    06:24 Kalle KOSSILA - 2:1
     
    06:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Logan Shaw na levé straně útočného pásma nabral rychlost a po objetí brány puk poslal do mezikruží, kam si najel KALLE KOSSILA a přesnou střelou po ledě propálil Jamese Reimera mezi betony! Radim Vrbata, Owen Tippett. a Kalle Kossila v letošní sezóně skórovali poprvé. Asistence: Logan Shaw a Chris Wagner.
    04:23 Owen TIPPETT - 2:0
     
    04:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Jamie McGinn na levém křídle zavezl puk v rychlosti do útočného pásma a poté poslal před bránu z ostrého úhlu parádní přihrávku, na kterou si najel OWEN TIPPETT a z blízkosti o pravou tyč poslal puk po ledě do odkryté brány! John Gibson se nestačil přesunout a Owen Tippett vstřelil svůj první gól v NHL! Skvělá akce. Asistence: Jamie McGinn a Michael Matheson.
    01:04 Radim VRBATA - 1:0
     
    01:04
    Florida právě vstřelila branku!
    John Gibson dělal v bráně vše, co mohl, aby neinkasoval, když si poradil se střelou Marka Pysyka a vzápětí senzačně vsedě i s dorážkou Vicenta Trochecka z blízkosti, v mezikruží se ale po jeho zákroku pravým betonem dostal ke kotouči RADIM VRBATA a poslal ho o brusli jednoho z hráčů Ducks pod horní tyč – 1:0! Asistence: Vincent Trocheck a Mark Pysyk.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. Vrbata (Trocheck, Pysyk), 5. Tippett (J. McGinn, Matheson), 18. Vrbata (Bjugstad), 25. Trocheck (Brickley, Petrovic), 29. Dadonov (Barkov, Huberdeau), 36. Barkov (MacKenzie), 49. Vrbata (Trocheck, Yandle), 58. Dadonov (Barkov, Huberdeau) – 7. Kossila (L. Shaw, Wagner), 43. Cogliano (Silfverberg, Vermette), 51. L. Shaw (Wagner, D. Grant)


    Florida Panthers: Reimer (Niemi) – Yandle (A), Ekblad, Matheson, Pysyk, McCoshen, Petrovic – Huberdeau, Barkov (A), Dadonov – J. McGinn, Trocheck, Vrbata – Brickley, Malgin, Bjugstad – Tippett, MacKenzie (C), Haley. Hlavní trenér: Bob Boughner.
    Anaheim Ducks: Gibson (41. Berra) – H. Lindholm, Manson, Beauchemin, Montour, Jaycob Megna, Holzer – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano (A), Vermette, Silfverberg – N. Ritchie, D. Grant, O. Kaše – Wagner, Kossila, L. Shaw. Hlavní trenér: Randy Carlyle.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Tom Chmielewski. Čároví: Jonny Murray, Michel Cormier

    Diváci: 10545
    bahis siteleri