Chabarovsk – Nižněkamsk 5:4 (po pr.) | Vladivostok – Kazaň 0:2 (kon.) | Čeljabinsk – Toljatti 3:2 (kon.)
Čerepovec – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Riga – Minsk 1:2 (po pr.)
po prodl.
Amur Chabarovsk
5:4 (1:1, 2:2, 1:1 - 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Neděle 29.10.2017, 08:00 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:00 Vitalij AŤUŠOV - 5:4
     
    61:00
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a dommácí tým vstřelil branku a posléze rozhodl dnešní utkání. Domácí tým se dostal do kombinace a utkání rozhodl VLADISLAV UŠENIN, který se prezentoval prudkou ránou pod horní tyč. Brankář neměl šanci. Hráč posléze gól oslavil rybičkou a zápas tímto končí.
     
    58:55
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Robin Hanzl – 2 min., hákování).
    44:40 Vitalij AŤUŠOV - 4:4
     
    44:40
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A jak jsem předpokládal, tak opět přišlo vyrovnání ani ne po jedné minutě. VITALY ARŤUŠOV se dokázal prosadit po svém individuální průniku. Natáhl ke střele zápěstím pár metrů od brankáře a svou ránu umístil přesně do levého dolního rohu.
    43:45 Andrej SERGEJEV - 3:4
     
    43:45
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté už po třetí v utkání ujímají vedení a jsem zvědavý, jestli opět v zápětí příjde vyrovnání. Robin Hanzl našel přesně přihrávkou hokejku ANDREJE SERGEJEVA a ten už si dokázal prosadit a propálil puk mezi betony brankáře. Asistence: Emil Galimov, Robin Hanzl.
     
    42:24
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Dmitrij Klopov – 2 min., hákování).
    36:00 Jan KOLÁŘ - 3:3
     
    36:00
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A vyrovnání opět přišlo velice rychle. Prosadil se český reprezentant. JAN KOLÁŘ se ocitl na hraně modré čáry a vyslal střelu na branku. Jeho rána proletěla kolem všech hráčů a skončila až v brance. Brankář Makarov určitě nemůže být bez viny, neboť mu střela prolětěla skrz výstroj. Asistence: Litovčenko, Jan Zohorna.
     
    35:45
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Žiga Jeglič – 2 min., držení protihráče).
    34:30 Bogdan JAKIMOV - 2:3
     
    34:30
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A hosté se opět dostávají do vedení. BOGDAN JAKIMOV se v dnešním utkání prosadil už podruhé. Ildar Šiksatdarov svou přihrávkou našel přesně hokejku Bogdana Jakimova. Dokázal si zpracovat puk a přešel do rychlého protiútoku. Asistence: Šiksatdarov.
    31:55 Vitalij AŤUŠOV - 2:2
     
    31:55
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno. Domácí tým se dostal do kombinace v útočném pásmu. Alexandr Gorškov si zpracoval puk a rozhlédl se komu by poslal přihrávku. Ta nakonec letěla na VITALIJA AŤUŠOVA, který číhal u pravé strany branky. Svou střelu poslal přesně do levé šibenice. Brankář se nedokázal včas přemístit a inkasoval. Asistence: Alexandr Gorškov,
     
    30:16
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Damir Šaripzjanov – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
    29:32 Dmitrij OGURCOV - 1:2
     
    29:32
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Nižněkamsk se dostal do útočného pásma a po důkladné kombinaci puk skončil u DMITRIA OGURTSOVA, který svou rychlou střelou zápěstím překonal brankáře Šviděnka, ten měl špatný výhled a už nedokázal reagovat. Asistence: Emil Galimov, Dan Sexton.
    17:19 Bogdan JAKIMOV - 1:1
     
    17:19
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Přišli zmatky před domácím brankáře a jeden z útočníku nejspíš puk procpal až do branky. Sudí tuhle situaci momentálně řeší s videorozhodčím. Branka nakonec je uznáná a je vyrovnáno. Autorem branky je BOGDAN JAKIMOV. Asistence: Šiksatdarov.
     
    17:19
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Zohorna – 2 min., nedovolené bránění).
    16:11 Vitalij AŤUŠOV - 1:0
     
    16:11
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí tým se ujímá vedení. Ve hře čtyři na čtyři byli domácí aktivnější a tuhle branku mají za odměnu. VITALY AŤUSOV si našel místo ke střele od pravého kruhu a svou ránou vymetl pravou šibenice. Brankář Andrej Makarov se za střelou sotva ohlédl. Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    13:47
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Robin Hanzl – 2 min.).
     
    13:44
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Alexandr Frolov – 2 min.).

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 17. Aťušov (T. Zohorna), 32. Aťušov (Gorškov), 36. J. Kolář (Litovčenko, T. Zohorna), 45. Aťušov, 61. Aťušov – 18. Jakimov (Šiksatdarov), 30. Ogurcov (E. Galimov, Sexton), 35. Jakimov (Šiksatdarov), 44. An. Sergejev (E. Galimov, R. Hanzl)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Kiselev, Metsola) – Aťušov, Averin, Berďukov, Jordán, J. Kolář, Kondratěv, Kuzmin, Šviděnko, Turbin, Jančevskij – Byvalcev, Frolov, Gorškov – Gubin, Kacuba, Kirillov – Klopov, O. Li, Litovčenko – Potěchin, Rasskazov, T. Zohorna.
    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (An. Makarov) – Bryncev, Fazylzjanov, Ogurcov, Piganovič, An. Sergejev, Šaripzjanov, A. Sorokin, Volgin – Arkalov, Avcin, Bikmullin – E. Galimov, R. Hanzl, Jeglič – P. Kulikov, Nestrašil, Porjadin – Rau, Sexton, Šafigullin – Šiksatdarov, Jakimov, Zdunov.
    bahis siteleri