Chabarovsk – Nižněkamsk 5:4 (po pr.) | Vladivostok – Kazaň 0:2 (kon.) | Čeljabinsk – Toljatti 3:2 (kon.)
Čerepovec – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Riga – Minsk 1:2 (po pr.)
po prodl.
Dinamo Riga
1:2 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)
HC Dinamo Minsk
Neděle 29.10.2017, 16:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:18
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to dlouho a o vítězi je rozhodnuto. JUSTIN FONTAINE z mezikruží plácl do kotouče a ten propadl Kalninšovi za záda. Bez asistence.
    31:54 Maris BIČEVSKIS - 1:1
     
    31:54
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo vyrovnat a stav je opět vyrovnaný. Anssi Salmela si sjel na pravý kruh, odkud střílenou přihrávkou nastřelil čepel hole MARISE BIČEVSKISE, od níž se puk vymrštil přesně k pravé tyči a rozvlnil tak síť za zády Jhonase Enrotha. Asistence: Anssi Salmela a Mikelis Redlihs.
    24:02 Dmitrij KOROBOV - 0:1
     
    24:02
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen jsme se dočkali první branky! Charles Linglet se kličkou snažil položit Janise Kalninše, ale domácí brankář dokázal vykopnout puk pravým betonem. Bohužel pro Rigu se kotouč odrazil zpět na čepel prvně jmenovaného, jehož pohotovou přihrávku na pravý kruh proměnil DMITRIJ KOROBOV v první branku tohoto zápasu. Asistence: Charles Linglet a Alexandr Kitarov.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 32. Bičevskis (Salmela, M. Redlihs) – 25. Korobov (Linglet, Kitarov), 61. Fontaine


    Dinamo Riga: Kalninš (Armalis) – Salmela, Galvinš, Stollery, K. Redlihs, Ališauskas, Zile, Balinskis – Kristo, Indrašis, McMillan – Čistov, Žerděv, Meija – M. Redlihs, Bičevskis, Lipsbergs – Skvorcovs, Gegeris, Pavlovs – E. Kulda.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Gragnani, Děnisov, Korobov, Šinkevič, Znacharenko, Chenkel, Ďukov – Howden, Skille, Fontaine – Pavlovič, Linglet, Kitarov – Matěruchin, Drozd, A. Volkov – An. Stěpanov, Kulakov, Bujnickij – Šarangovič.
    bahis siteleri