Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Florida – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Tampa – Anaheim 1:4 (kon.)
Boston – Los Angeles 1:2 (po pr.) | New Jersey – Arizona 4:3 (kon.) | Toronto – Philadelphia 2:4 (kon.)
Nashville – NY Islanders 2:6 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 2:1 (kon.) | St. Louis – Columbus 4:1 (kon.)
Colorado – Chicago 6:3 (kon.) | Edmonton – Washington 2:5 (kon.) | Carolina – Anaheim 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
New Jersey Devils
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Arizona Coyotes
Neděle 29.10.2017, 01:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Obrovský zákrok Coryho Schneidera proti Claytonu Kellerovi. Ten totiž dostal rychlou přihrávku a zakončoval. Domácí brankář se ovšem rychle přesunul.
     
    58:18
    Domácí hned zachytili rozehrávku a dostali se do útoku. Drew Stafford zakončoval z pravého kruhu, ale bránící obránce udržel hratelný stav!
     
    57:59
    Louis Domingue zůstává na střídačce, hostů je šest!
    55:47 Jesper BRATT - 4:3
     
    55:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Druhá přesilovka Devils – druhá branka! A opět to bylo po parádní kombinaci. Will Butcher našel na levém křídle Taylora Halla, jenž promptně přesunul hru na JESPERA BRATTA. Ten zakončoval pod víko do protipohybu a byl úspěšný! Asistence: Taylor Hall a Will Butcher.
     
    55:26
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Christian Fischer – 2 min., hrubost).
     
    53:50
    Velkou šanci nyní spálili hosté. Ti se po dobré akci dostali do zakončení z pravého kruhu, Brendan Perlini ovšem střílel pouze do brankové konstrukce!
    51:38
     
    51:38
    Následně se do úniku dostal Clayton Keller, jenž to zkoušel opět mezi betony. Nyní se mu to ovšem bekhendovým pokusem nepovedlo!
     
    50:54
    Za zákrok za brankou hostujícího celku inkasuje dvouminutový trest Brian Gibbons. Dle sudích za brankou šlo o hákování.
     
    46:05
    Volný puk před brankou dostával na branku Alex Goligoski, který zblízka trestuhodně neskóroval! Svým pokusem trefil jen připraveného Schneidera v brance.
    44:30 Taylor HALL - 3:3
     
    44:30
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla parádně využitá přesilová hra domácího celku! Adam Henrique luxusní zadovkou našel volného TAYLORA HALLA, jenž mířil přímo do přední šibenice – Domingue neměl nárok. Asistence: Adam Henrique a Jesper Bratt.
     
    44:19
    První přesilovka pro Devils. Max Domi dohrál bez puku Bena Lovejoye a inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
    35:13 Clayton KELLER - 2:3
     
    35:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    CLAYTON KELLER parádně zachytil rozehrávku domácího celku, kterou pokazil Nico Hischier. Hostující mladík se následně dostal před Schneidera a střelou mezi jeho betony vrátil svému celku vedení! Bez asistence.
     
    34:20
    A Devils mohli opět vést! Drew Stafford se dostal ke kotouči u levé tyčky a před sebou měl jen položeného Dominguea, jeho beton ale nakonec nepřehodil!
    31:57 Brendan PERLINI - 2:2
     
    31:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Skóre ovšem nevydrželo dlouho a také Yotes se prosazují! Alex Goligoski našel mezi kruhy najíždějícího BRENDANA PERLINIHO, jenž přesnou střelou do šibenice nedal Schneiderovi jedinou reálnou šanci zasáhnout. Asistence: Alex Goligoski a Mario Kempe.
    31:09 Taylor HALL - 2:1
     
    31:09
    Devils právě vstřelili branku!
    Cory Schneider si připsal zákrok proti střeleckému pokusu a přišel protiútok domácích! Jesper Bratt nahodil kotouč do pásma a následně jej za brankou po nepřesnostech zachytil. Švédský útočník následně nezpanikařil, počkal si na TAYLORA HALLA, jemuž předal kotouč. Před brankou Hall již zakončoval a dal druhou branku v sezoně. Asistence: Jesper Bratt.
     
    29:06
    Brian Gibbons dnes mohl vstřelit již hattrick! Nyní dostával přihrávku do odkryté branky, puk ovšem nezasáhl ideálně a zakončoval jen vedle prostoru tří tyčí.
    27:32
     
    27:32
    Snažení domácích zakončoval Hayes od levého mantinelu, ale neuspěl. Následoval protiútok zakončený Stepanem zblízka, Schneider jej ovšem famózně vymazal!
     
    26:03
    Pavel Zacha se po sérií odrazů dostal do zakončení a na hokejce měl vedoucí branku. Zblízka ale pozorného Dominguea nepřekonal!
     
    21:12
    Obrovská šance pro Jordana Martinooka, jenž dostal kotouč mezi kruhy, odkud hned zakončoval. Hostující útočník mířil mezi betony, Schneidera ovšem nepřekonal!
     
    19:00
    Derek Stepan dostal přihrávku mezi kruhy a na hokejce měl vedoucí trefu. Svižným zakončením ale připraveného Coryho Schneidera nepřekonal!
     
    18:33
    Čtvrtá přesilovka pro Yotes! Drew Stafford si počínal mimo hru nedovoleně a inkasuje dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    15:49
    Domácí se dostali opět do luxusní akce v oslabení! Adam Henrique připravil další gólovku pro Gibbonse, jenž šel před brankou do bekhendu. Tu ovšem těsně minul!
     
    15:28
    Další vyloučení pro Pavla Zachu. Ten si počínal za brankou lehce nešikovně, hokejka zůstala mezi nohy bránícího hráče. Sudí trestají za podražení.
     
    14:19
    Blake Coleman to následně udělal opravdu parádně. Převzal těžkou přihrávkou a rukavicí si puk přihrál. Před brankou zakončoval hokejkou mezi nohy, Domingueho ale zblízka nepřekonal!
    11:55 Brian GIBBONS - 1:1
     
    11:55
    Devils právě vstřelili branku!
    Poněkud překvapivý nejlepší střelec New Jersey BRIAN GIBBONS se rozjel a naznačoval střelu. Místo toho ale udělal efektivní kličku a překonal v oslabení Louise Dominguea! Bez asistence.
     
    11:51
    Brian Gibbons unikal a zakončoval. Domingue se sice překonat nenechal, Gibbons nicméně pojede trestné střílení!
     
    11:44
    Schneider musel následně vytáhnout zákrok proti Fischerovi, hned poté ale přišlo další sekání. Pavel Zacha míří na lavici hanby a Arizona bude hrát další přesilovku.
    10:37 Christian FISCHER - 0:1
     
    10:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Z první zajímavější akce ovšem branka padá a Arizona jde v Prudential Center do vedení! Cory Schneider sice střelu z levého kruhu vyrazil, na dorážku z opačné strany ovšem neměl. Autorem branky je nakonec CHRISTIAN FISCHER! Asistence: Christian Dvorak a Jason Demers.
     
    09:04
    Max Domi již zakončoval do odkryté branky, přišla ovšem sekyra od Jespera Bratta. Uvidíme tak první přesilovku, kterou bude mít aktivněji hrající Arizona.
     
    05:38
    Následně se do šance dostával Miles Wood, který zakončoval od pravého mantinelu. Neuspěl ovšem on ani dorážející Blake Coleman u pravé tyčky!
     
    03:58
    Následně se do rychlého útoku dostali hosté, kteří byli v největší šanci první třetiny. Brad Richardson dostal přihrávku před branku, kde zakončoval bekhendem. Ten ovšem skončil jen na prsou Schneidera!
     
    01:19
    Do první velké šance utkání se dostal Jimmy Hayes. Ten dostal přihrávku od Gibbonse a po pravé straně unikal sám na Domingueho. Toho ovšem nakonec nepřekonal!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 12. Gibbons (TS), 32. Hall (Bratt), 45. Hall (Henrique, Bratt), 56. Bratt (Hall, Butcher) – 11. Fischer (Dvorak, Demers), 32. Perlini (Goligoski, Kempe), 36. Keller


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – J. Moore, Severson, Butcher, Santini, Müller, Lovejoy, Prout – Hall, Hischier, Stafford – Henrique, Bratt, Gibbons – Zacha, J. Hayes, Wood – Coleman, Noesen.
    Arizona Coyotes: Domingue (Wedgewood) – Ekman-Larsson, Demers, Goligoski, L. Schenn, Hjalmarsson, Connauton – Domi, Stepan, Keller – Rieder, Dvorak, Perlini – Duclair, Richardson, Martinook – Kempe, Fischer, Rinaldo.
    bahis siteleri