Pardubice – Vítkovice 3:4 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 0:3 (kon.) | Olomouc – Litvínov 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 3:1 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Mountfield HK
Neděle 29.10.2017, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200) • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Ještě jedno vyloučení, na trestnou lavici putuje Aron Chmielewski, který se provinil sekáním.
    58:56 Rudolf ČERVENÝ - 0:3
     
    58:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    RUDOLFU ČERVENÉMU vůbec nevadilo, že proti sobě má třineckého brankáře! Hostující útočník se po Rákosově chybě dostal do samostatného nájezdu, ten proměnil střelou mezi Strmeňovy betony! Bez asistence.
     
    58:07
    Strmeň je na střídačce, Oceláři to zkoušejí v šesti.
     
    55:47
    Hradečtí mohli definitivně rozhodnout o své výhře, Richard Jarůšek ale v přečíslení dvou proti jednomu trefil jen boční síť Strmeňovy branky!
     
    54:12
    Pro Oceláře mohly být ještě hůř, za obranou domácího celku totiž zůstal zcela zapomenut Martin Látal! Hostující útočník zkusil kličku na pravou stranu, Strmeně ale nepřekonal. Neujala se ale následná střela Bednáře.
    52:45 Petr KOUKAL - 0:2
     
    52:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Chyba domácího celku v rozehrávce znamená druhou branku Mountfieldu! Hosté zastavili nápor domácích, chvíli kombinovali v útočném pásmu, nakonec se do střely opřel PETR KOUKAL, který trefil horní roh Strmeňovy branky! Asistence: Rudolf Červený.
     
    38:04
    Oceláři mohli srovnat krok, pokus Vladimíra Svačiny ale pouze projel kolem brankové čáry, následná střela Linharta z mezikruží skončila v Rybárově lapačce!
     
    34:50
    Druhá přesilovka pro Mountfield, pronikajícího Dragouna nedovoleně zastavil Marian Adámek.
    33:56 Richard JARŮŠEK - 0:1
     
    33:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí přeci jen využívají svou početní výhodu a otevírají skóre dnešního utkání! Už už se zdálo, že Marcinko dokáže vytlačit Graňáka do střední třetiny, hostující obránce ale přesným pasem našel nehlídaného Romana Kukumberga. Jeho pokus ještě Strmeň dokázal vyrazit, na dorážku RICHARDA JARŮŠKA z bezprostřední blízkosti však již byl krátký! Asistence: Roman Kukumberg, Dominik Graňák.
     
    32:11
    První početní výhoda pro Mountfield. Tomáš Linhart musel zatáhnout za ruční brzdu, když se do velké šance dral Cingel. Třinecký bek si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    24:15
    Hostujícího Romana Kukumberga zastavil hvizd sudích pro ofsajd, útočník Hradce si pak ale nepohlídal svou hůl a zasáhl Krajíčkův obličej. Čtyřminutová přesilovka pro Třinec.
     
    17:33
    Přesilovka domácích bude dvojnásobná! Michal Dragoun nedovoleně zastavil pronikajícího Svačinu, Oceláři budou hrát minutu a dvě vteřiny v pěti proti třem.
     
    16:35
    Druhá přesilovka pro Oceláře. Martin Adamský měl vyšší rychlost, než Roman Kukumberg, hostujícímu útočníkovi tak nezbylo nic jiného, než Adamského podrazit.
     
    12:51
    Musilova střílená přihrávka nenašla svého adresáta, na druhé straně se hosté dostali do přečíslení tří proti dvěma! Hradečtí vykombinovali situaci pro Richarda Jarůška, ten ale z bezprostřední blízkosti trefil jen tyč Strmeňovy branky!
     
    10:19
    Polanský s Hrňou připravili dobrou pozici pro Vladimíra Svačinu, domácí útočník mohl jít sám na Rybára! Svačina ale zachytil kotouč v těsné blízkosti od hostující branky, nedokázal proto přesně zakončit. Neujala se ani následná Polanského dorážka.
     
    05:42
    Oceláři se trochu podivným způsobem dostali do útočné třetiny, nakonec ale z toho mohla být úvodní branka utkání! Zbyněk Irgl dostal pas k pravé tyči Rybárovi branky, jeho teč ale pouze orazítkovala konstrukci hostující klece!
     
    03:53
    První formace Ocelářů přesunula hru před Rybárovu branku, tam si vybojovala první početní výhodu. Martina Růžičku za brankou podrazil Mislav Rosandič.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 34. Jarůšek (Kukumberg, Graňák), 53. Koukal (Červený), 59. Červený


    HC Oceláři Třinec: Strmeň (Hrubec) – M. Doudera, Krajíček (C), D. Musil, Roth, Linhart, Adámek – Dravecký, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Rákos, Cienciala, Irgl – Hrňa, M. Kovařčík, Chmielewski.
    Mountfield HK: Rybár (J. Sedláček) – Gregorc, Cibulskis, Graňák, Rosandić, Vydarený, Pláněk, Čáp – Vopelka, Dragoun, Köhler (A) – Látal, Kukumberg, Jaroslav Bednář (C) – Červený, Koukal (A), Cingel – R. Pavlík, Berger, Jarůšek.

    Rozhodčí: René Hradil, Oldřich Hejduk – Milan Kis, Lukáš Rampír
    bahis siteleri