Besiktas – Monaco 1:1 (kon.) | Tottenham – Real Madrid 3:1 (kon.) | Dortmund – APOEL 1:1 (kon.)
Porto – RB Lipsko 3:1 (kon.) | Šachtar – Feyenoord 3:1 (kon.) | Neapol – Manchester City 2:4 (kon.)
Liverpool – Maribor 3:0 (kon.) | Sevilla – Spartak 2:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
2:4 (1:1)
Manchester City
Středa 01.11.2017, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou. Loučí se s vámi Daniel Kinc. (22:49:34)

     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 8:12.
     
    Utkání je u konce! Dnešní duel v rámci šlágru skupiny F se změnil v menší přestřelku, nicméně domácí nakonec tahali za kratší konec a s favorizovaným Manchesterem City padli 2:4.

    Do druhé půli vstoupili hosté naprosto skvěle a už po třech minutách hry se dostali poprvé v zápase do vedení, a to když si na centr Saného naskočil John Stones a jeho hlavička se po odrazu od břevna odrazila těsně za čáru. Domácí se však dočkali rychle vyrovnání, a to když po faulu právě Saného na Albiola ve vápně zahrávali penaltu, kterou bezpečně proměnil záložník Jorginho. Citizens si vzali náskok zpět dvacet minut před koncem, kdy do otevřené obrany vlétl Sergio Aguero a přesnou ranou k tyči vsítil vítěznou branku celého duelu. Definitivní pojistka hostů a jistota postupu přišla ve druhé minutě nastavení, kdy po De Bruyenho pasu pálil na zadní tyč přesně Raheem Sterling. Hosté tak zvládli duel na výbornou a stále kráčejí skupinou F bez ztráty kytičky.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    A svého kolegu ještě následoval obránce Koulibaly, který dostal žlutou kartu za protesty.
     
    90+4
    Na závěr zápasu ještě frustrovaný Mertens hodně ostře zajel do Sterlinga a mohl být hodně rád, že za svůj zákrok uviděl jen žlutou kartu.
    90+2. Raheem STERLING - 2:4
     
    90+2
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, hosté přidávají definitivní razítko na svou dnešní výhru! Po chybě Roga šli Citizens do akce 5 na 3, kterou táhl ze středu De Bruyne a právě belgický tvůrce hry hostů našel na pravé straně v příhodné chvíli RAHEEMA STERLINGA, který si míč zpracoval a z druhého doteku prudkou přízemní ranou zamířil mimo dosah Reiny na zadní tyč – 2:4!
     
    90+2
    Až ve druhé minutě nastavení registrujeme žlutou kartu a jejím autorem je obránce hostů Otamendi, který u pravé postranní čáry nabral nedovoleně faulem Ounase!
     
    90+1
    David Silva se jako štírek protáhl do vápna z pravé strany kolem tří soupeřů jeho centr našel v šestnáctce Bernarda Silvu, ale ten z první branku Neapole přestřelil.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty nad rámec prvního poločasu!
     
    90
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Leroy Sané, přichází Gabriel Jesus.
     
    89
    Citizens si navíc připravili ještě jedno střídání, do hry se chystá Brazilec Jesus.
     
    88
    Nakonec rozkmital kupředu své rychlé nohy Bernardo Silva, který v plném běhu posunul balón na svého jmenovce Davida, a ten si zkušeně došel pro faul.
     
    87
    Manchester City si závěr duelu užívá plnými doušky a stále kombinuje s míčem na noze. Momentálně kombinují u levé lajny Sané s Davidem Slivou.
     
    86
    D. Silva z levé strany vyslal kupředu Saného, který vrátil míč pod sebe do druhé vlny na Bernarda Silvu a jeho pokus musel Reina u své tyče reflexivně vyrážet!
     
    85
    Hosté mají závěr duelu jasně ve svých rukou a na domácích je vidět, jak jsem již zmínil, že jim nezbývá příliš mnoho sil. Citizens stále kombinují a šetří cenné vteřinky.
     
    84
    S ním si sice obrana domácích poradila a míč ohlavičkovala, nicméně lídr anglické nejvyšší fotbalové soutěže pokračuje ve své kombinaci.

    Daniel Kinc

    Branky: 21. L. Insigne (D. Mertens), 62. Jorginho (pen.) – 34. Otamendi (Gündoğan), 48. Stones (Sané), 69. Agüero, 90+2. Sterling (De Bruyne)

    Karty:   90+4. D. Mertens (NEA), 90+4. Koulibaly (NEA) – 90+2. Otamendi (MAC)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 8:12.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam (31. Ch. Maggio) – Allan (75. Rog), Jorginho (82. Ounas), Hamšík (C) – Callejón, D. Mertens, L. Insigne.
    Náhradníci: Sepe – Rog, Ounas, P. Zieliński, Chiricheş, Ch. Maggio, Diawara.

    Manchester City: Ederson – Danilo, Stones, Otamendi, Delph – Fernandinho (C), Gündoğan (71. Silva), Sterling, De Bruyne – Sané (90. Jesus), Agüero (76. B. Silva).
    Náhradníci: Bravo – Walker, Mangala, B. Silva, Silva, Y. Touré, Jesus.

    Rozhodčí: Brych – Borsch, Lupp (vš. Německo)
    bahis siteleri