Mountfield HK – K. Vary 4:3 (2:0 po s.n.) | Kometa Brno – Chomutov 9:4 (kon.) | Zlín – Sparta 5:6 (po pr.)
Vítkovice – Liberec 3:1 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 5:8 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
9:4 (2:0, 4:4, 3:0)
Piráti Chomutov
Pátek 24.11.2017, 15:00 • DRFG Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se v samotném závěru utkání prosazují podeváté! Střela od modré čáry skončila ve skrumáži hráčů, kde si jej našel RADIM FERDA a poslal jej za bezmocného Běhulu. Asistence: Jakub Čejka, Petr Slabý.
     
    53:10
    Ovšem nyní byl při rozehrávce laxní domácí obránce a toho využil Navrátil, jenž okamžitě směřoval přihrávku na volného Bajera, ten si však s Holíkem v tváří v tvář nedokázal poradit, Holík zlikvidoval i následně dorážky Pirátů!
     
    51:23
    A s Chomutovem mohlo být ještě hůř, do samostatného úniku se řítil Mlynář, zkusil kličku do bekhendu, ale Běhula jej vychytal!
     
    50:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým potvrzuje své vedení a ve třetí třetině odskakuje do pohodlného čtyřbrankového náskoku! Snížení chomutovských nadějí má na svědomí MATĚJ SVOBODA, jenž se prosadil v předbrankovém prostoru. V dnešním utkání jde už o druhou branku, kterou Kometa vsítila ve signalizované výhodě. Asistence: Jan Mlčák.
     
    40:40
    Chomutov se bude opět bránit, neboť Adámek se provinil podražením.
     
    40:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané v samotném úvodu třetí třetiny využívají přesilovou hru! Přesnou střelou se prezentoval MATĚJ NOVÁK a vrací Kometu do tříbrankového náskoku. Bez asistence.
     
    39:05
    Chomutovská snaha se však komplikuje, dvě minuty za držení pro Šilara.
     
    37:18
    Už se zdálo, že Piráti znovu najdou rychlou odpověď. Osamocen na Holíka se řítil Šilař, Holík však tentokrát ucpal otvory ve své bráně a Kometu podržel!
     
    37:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané nedisciplinovanost hostů trestají! Po přihrávce Kowalczyka pálil z voleje TOMÁŠ MLYNÁŘ a nekompromisní střelou z pravého kruhu navyšuje náskok Komety. Asistence: Daniel Kowalczyk, Matěj Novák.
     
    36:33
    Krušné chvíle pro Piráty, po dobu jedné minuty a čtyř vteřin budou čelit dvojnásobné početní výhodě Komety, viníkem je Šišolák, dvě minuty podražení.
     
    35:37
    Kometa si zahraje přesilovou hru, dvě minuty za nedovolené bránění fasuje Bajer.
     
    34:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Divoká přestřelka ve druhé třetině nebere konce! Chomutov opět nachází rychlou odpověď a dostává se zpět na kontakt. Zásluhu na čtvrté brance hostů má Hřebíček, jenž dokázal přihrávkou najít JAKUBA KÖVERA, jenž prostřelil přemísťujícího se Holíka. Asistence: Martin Hřebíček, Ondrej Šišolák.
     
    32:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí opět odskakují ve skóre! Nejprve se na Běhulu řítil Süss se svou kličkou do bekhendu neuspěl, ale k dorážce přispěchal TOMÁŠ MLYNÁŘ a kotouč dorazil do odkryté branky. Asistence: Jan Süss.
     
    29:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ve druhé třetině se opravdu s brankami roztrhl pytel! Piráti okamžitě odpovídají, když se před Holíkem prosadil TOM POLÁK. Asistence: Petr Chlán.
     
    29:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané odskakují zpět do dvoubrankového náskoku! JAN HASOŇ se s kotoučem dostal zpoza branky do střelecké pozice a jeho střela Běhulovi propadla skrz výstroj. Asistence: Lukáš Frydrych.
     
    27:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru! Navrátil zpoza branky našel ideálně postaveného JAKUBA KÖVERA a ten střelou z voleje dokázal zavěsit pod horní tyč brněnské brány. Asistence: Jakub Navrátil, Tomáš Hajič.
     
    26:36
    Hostům se dokonce podařilo i zaútočit, na Holíka se hnal Chlán, ale byl faulován Slabým a přesilová hra domácích končí. Bude se hrát 4 na 4.
     
    25:55
    Brňané si zahrají první přesilovou hru v dnešním utkání, viníkem je hostující útočník Veselý, jenž si půjde na dvě minuty odpočinout za držení.
     
    24:05
    Nepřesnou rozehrávku Chomutova zachytil ve středním pásmu Süss a rozjel se do střelecké pozice, z mezikruží trefil tyč!
     
    22:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov snižuje! Pirátům se nyní povedlo uzamknout Kometu v jejím obranném pásmu. Kulich od modré čáry propasíroval přihrávku na JAKUBA NAVRÁTILA, jenž tentokrát Holíkovi nedal v tváří v tvář šanci. Asistence: Jaroslav Kulich.
     
    21:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se ovšem dostala do útočného pásma a odskakuje do tříbrankového trháku! Havlát poslal kotouč na modrou čáru RADIMU FERDOVI, jenž dokázal prostřelit Běhulu. Asistence: Robert Havlát.
     
    18:36
    Kometa je při chuti! To nyní dokázal také svým sólem přes celé hřiště Slabý, jenž už měl téměř překonaného i Běhulu, ale ten se dokázal ještě roztáhnout a betonem zabránit třetímu puku ve své síti!
     
    17:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Brňané využívají zmatku v obranném pásmu Pirátů! Čejka dokázal chomutovského rozehrávače obrat o kotouče a přes Hasoně doputoval na modrou čáru, odkud vše propálil JAN MLČÁK. Asistence: Jan Hasoň, Jakub Čejka.
     
    10:08
    Slibná akce Chomutova, Köver vedl kotouč podél mantinelu, poté zamířil k brance a servíroval svému spoluhráči Šišolákovi, ten však v tutové příležitosti nedokázal Holíka prostřelit a brněnský brankář kontroluje puk.
     
    09:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou po skvěle sehrané kombinaci do vedení! Hasoň si velmi dobře všiml dobře najetého LUKÁŠE FRYDRYCHA, jenž obdržel přihrávku a z první dokázal propálit Běhulu. Asistence: Jan Hasoň, Petr Krejčí.
     
    08:48
    Hřebíček nyní zůstal osamocen v útočném pásmu a z levého kruhu nastřelil horní tyč Holíkovy svatyně!
     
    04:03
    První přesilovou hru si v dnešním utkání zahrají Piráti, s útočnou snahou to přehnal Ferda a odchází na trestnou lavici za podražení.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 10. Frydrych (Hasoň, P.), 18. Mlčák (Hasoň, Čejka), 22. Ferda (Havlát), 30. Hasoň (Frydrych), 33. Mlynář (Süss), 37. Mlynář (Kowalczyk, Novák), 41. Novák, 51. Svoboda (Mlčák), 60. Ferda (Čejka, Slabý) – 23. Navrátil (Kulich), 28. Köver (Navrátil, Hajič), 30. Polák (Chlán), 35. Köver (Hřebíček, Šišolák)


    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Slabý, Kučeřík, Krejčí P., Rafaj, Jeřábek Kowalczyk, Mlčák – Novák, Süss, Havlát, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Střondala, Čejka, Matula, Mlynář, Ferda, Frydrych, Krejčí P.
    Piráti Chomutov: Běhula (Khün) – Kopic, Seemann, Kleiner, Novák, Studený, Procházka, Vícha, Hajič – Köver, Bajer, Navrátil, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Veselý, Šeliga, Šišolák, Šilar, Adámek.

    Rozhodčí: Slavka – Maloušek, Maťašovský.
    bahis siteleri