Liberec – Mountfield HK 5:4 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 5:0 (kon.)
Plzeň – Litvínov 5:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:4 (kon.)
po s.n. (2:1)
Bílí Tygři Liberec
5:4 (3:1, 1:2, 0:1 - 0:0)
Mountfield HK
Pátek 01.12.2017, 17:00 • Home Credit Arena • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tyler REDENBACH - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Bílí Tygři Liberec.
    Autorem vítězné branky je TYLER REDENBACH.
    42:52 Oskars CIBULSKIS - 4:4
     
    42:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to tady, Hradec vyrovnává! Po pěkné kombinaci se kotouč dostal na hůl mezi kruhy číhajícího OSKARSE CIBULSKISE, jenž rychlou střelou bez přípravy poslal puk k tyčce Willovy branky. Asistence: Rudolf Červený, Lukáš Cingel.
    38:13 Rudolf ČERVENÝ - 4:3
     
    38:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    To jsou věci! Hradec se evidentně odmítl vzdát a je zpět ve hře. Bednářova přihrávka proklouzla mezi zkoprnělými Tygry až k volnému RUDLOFOVI ČERVENÉMU, jenž postoupil mezi kruhy a přízemní ranou našel skulinku v Janusově postavení. Asistence: Jaroslav Bednář, Petr Koukal.
    36:27 Lukáš CINGEL - 4:2
     
    36:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    O sporné góly v liberecké síti není v posledních kolech nouze. Hosté brzy po obdržené brance korigují! LUKÁŠ CINGEL se s pukem na holi protlačil až před Januse, a přestože gólmana srazil k ledu, sudí situaci uznávají jako platnou. Mohutný pískot tribun není Tygrům nic platný. Bez asistence.
    35:20 Adam JÁNOŠÍK - 4:1
     
    35:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přestože Tygři ve druhé třetině rozhodně nejsou lepším týmem, odskakují o další gól. Svého soupeře po delší době zamkli před bránou a po sérii nevyzpytatelných odrazů se puk odrazil na modrou čáru k ADAMU JÁNOŠÍKOVI. Slovenský obránce zhodnotil situaci, napřáhl a parádní ránou nedal Pavelkovi šanci! Gólman toho přes clonící hráče nemohl ani moc vidět. Bez asistence.
    16:02 Lukáš CINGEL - 3:1
     
    16:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jako slepý k houslím přichází Mountfield ke snížení! Po Janusově zákroku získal puk LUKÁŠ CINGEL a posílal jej na brankoviště, kde se odrazil od hokejky Jánošíka přímo za gólmanova záda. Asistence: Dominik Graňák.
    05:36 Marek KVAPIL - 3:0
     
    05:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jedním slovem destrukce. Tygři přesilovku využívají bleskově. Jelínek v obrovské šanci branku minul, akce ovšem pokračovala a zastavila se u MARKA KVAPILA, jenž krásnou Bakošovu pobídku snadno umístil mezi Rybárovy tyče. Gólman Hradce již situaci neunáší a střídá. Asistence: Martin Bakoš.
    03:59 Petr JELÍNEK - 2:0
     
    03:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Nejlepší defenziva soutěže nestíhá hasit sopku libereckých akcí a toto byl vskutku parádní gól. Ordoš si za brankou vyměnil kotouč s Kvapilem a přihrávka druhého jmenovaného zamířila přesně na hůl zcela osamoceného PETRA JELÍNKA, jenž zblízka poslal Rybára do role diváka. Asistence: Marek Kvapil, Jan Ordoš.
    00:19 Jan ORDOŠ - 1:0
     
    00:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový nástup Liberce! Domácí tým podnikl bleskový výpad podél mantinelu. Za brankou puk sebral Petr Jelínek a milimetrovou přihrávkou našel mezi kruhy připraveného JANA ORDOŠE, který přesnou ranou z první nedal Rybárovi šanci! Asistence: Petr Jelínek.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 1. Ordoš (P. Jelínek), 4. P. Jelínek (M. Kvapil, Ordoš), 6. M. Kvapil (Bakoš), 36. Jánošík, rozh. náj. Redenbach – 17. Cingel (Graňák), 37. Cingel, 39. Červený (Jaroslav Bednář, Koukal), 43. Cibulskis (Červený, Cingel)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Michal Bulíř (LIB)
    0:1   Jaroslav Bednář (HKM)
    2. série:
    1:1   Marek Kvapil (LIB)
    1:1   Andris Džerinš (HKM)
    3. série:
    1:1   Martin Bakoš (LIB)
    1:1   Bedřich Köhler (HKM)
    4. série:
    2:1   Tyler Redenbach (LIB)
    2:1   Lukáš Cingel (HKM)
    5. série:
    2:1   Lukáš Krenželok (LIB)
    2:1   Rudolf Červený (HKM)


    Bílí Tygři Liberec: Janus (41. Will) – Pyrochta, Ševc (C), Jánošík, Šmíd (A), Kolmann, Derner – Ordoš, P. Jelínek (A), M. Kvapil – Bakoš, Bulíř, L. Krenželok – Jašek, Redenbach, J. Mikyska – J. Stránský, D. Špaček, J. Vlach.
    Mountfield HK: Rybár (6. J. Pavelka) – Pláněk, Vydarený, Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Zámorský – Köhler (A), Dragoun, Berger – Jaroslav Bednář (C), Džerinš, Kukumberg – Cingel, Koukal (A), Červený – R. Pavlík, Tuominen, Miškář.

    Rozhodčí: Hradil, Sýkora – Gerát, Hynek.

    Diváci: 4794
    bahis siteleri