Liberec – Mountfield HK 5:4 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 5:0 (kon.)
Plzeň – Litvínov 5:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:4 (kon.)
po s.n. (2:1)
Bílí Tygři Liberec
5:4 (3:1, 1:2, 0:1 - 0:0)
Mountfield HK
Pátek 01.12.2017, 17:00 • Home Credit Arena • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tyler REDENBACH - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Bílí Tygři Liberec.
    Autorem vítězné branky je TYLER REDENBACH.
     
    64:33
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Petr Zámorský – 2 min., vysoká hůl).
     
    64:10
    Bednářovu chytrou pobídku usměrnil Dragoun jen těsně mimo tyče! Liberečtí oslabení přežili a jsou v plném počtu.
     
    62:04
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Martin Ševc – 2 min., vysoká hůl).
     
    60:49
    Obrovská šance také na druhé straně! Ordoš oslovil před bránou osamoceného Kvapila, jehož blafák fantasticky zastavil Pavelka. Po odrazu od Cibulskise se kotouč přeci jen dostal za jeho záda, brankovou čáru ale nepřekročil, což potvrdilo sudímu video.
     
    60:15
    Tygři propadli a Džerinš a Bednářem unikali do přečíslení. První jmenovaný přihrál nepřesně a Cibulskisovu dělovku následně přizvedl Will.
     
    56:29
    Pyrochta po sérii odrazů zakončoval do již z části odkryté klece, Pavelka se ovšem skvěle přesunul. Na druhé straně ujížděl Mountfield do přečíslení, které zhatila nepřesná přihrávka.
     
    56:00
    Krenželok zpětnou přihrávkou vybídl Kolmanna, jehož rána z mezikruží skončila v gólmanově rukavici! O chvíli později střílel nepřesně Krenželok.
     
    55:19
    Špaček nepřesnou přihrávkou na modrou čáru trestuhodně našel pouze Kukumberga, jenž postupoval sám na Willa! Nakonec ho ale úspěšně stíhal jeden z domácích a útočník Hradce nedokázal zasunout puk za Willa.
     
    54:04
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Lukáš Cingel – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jan Stránský – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
     
    50:34
    Ordoš zvedl hlavu u hrazení a oslovil mezi kruhy najetého Ševce. Kapitán šelem zkusil štěstí ranou mezi betony a Pavelka mezírku utěsnil včas!
     
    48:39
    Teď měli hosté obrovské štěstí. Bulíř křižnou přihrávkou našel Kvapila, jehož pohotová rána z první orazítkovala břevno!
     
    47:15
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Oskars Cibulskis – 2 min., hrubost).
     
    44:24
    Cingel mohl zkompletovat hattrick! Z ničeho nic se octl sám před Willem a zkoušel mu drze zasunout kotouč za beton. Liberecký gólman odolal i následným dorážkám a nakonec se píská postavení útočníka v brankovišti.
    42:52 Oskars CIBULSKIS - 4:4
     
    42:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to tady, Hradec vyrovnává! Po pěkné kombinaci se kotouč dostal na hůl mezi kruhy číhajícího OSKARSE CIBULSKISE, jenž rychlou střelou bez přípravy poslal puk k tyčce Willovy branky. Asistence: Rudolf Červený, Lukáš Cingel.
     
    40:03
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Bedřich Köhler – 2 min., podražení).
     
    40:01
    Střídání v týmu Bílí Tygři Liberec: ze hřiště odchází Jaroslav Janus, přichází Roman Will.
     
    39:53
    Velice přísně vyloučení. Jan Stránský (LIB) jde sedět za sekání, přestože se to domácím hokejistům i fanouškům vůbec nelíbí.
    38:13 Rudolf ČERVENÝ - 4:3
     
    38:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    To jsou věci! Hradec se evidentně odmítl vzdát a je zpět ve hře. Bednářova přihrávka proklouzla mezi zkoprnělými Tygry až k volnému RUDLOFOVI ČERVENÉMU, jenž postoupil mezi kruhy a přízemní ranou našel skulinku v Janusově postavení. Asistence: Jaroslav Bednář, Petr Koukal.
    36:27 Lukáš CINGEL - 4:2
     
    36:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    O sporné góly v liberecké síti není v posledních kolech nouze. Hosté brzy po obdržené brance korigují! LUKÁŠ CINGEL se s pukem na holi protlačil až před Januse, a přestože gólmana srazil k ledu, sudí situaci uznávají jako platnou. Mohutný pískot tribun není Tygrům nic platný. Bez asistence.
    35:20 Adam JÁNOŠÍK - 4:1
     
    35:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přestože Tygři ve druhé třetině rozhodně nejsou lepším týmem, odskakují o další gól. Svého soupeře po delší době zamkli před bránou a po sérii nevyzpytatelných odrazů se puk odrazil na modrou čáru k ADAMU JÁNOŠÍKOVI. Slovenský obránce zhodnotil situaci, napřáhl a parádní ránou nedal Pavelkovi šanci! Gólman toho přes clonící hráče nemohl ani moc vidět. Bez asistence.
     
    30:38
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Lukáš Derner – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Petr Koukal – 2 min., hrubost).
     
    28:14
    Na Dzerinse po Janusově zákroku zívala zcela odkrytá klec, útočník Mountfieldu ale promáchl! Teď měly šelmy obrovské štěstí.
     
    27:10
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Petr Jelínek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:19
    Pyrochta si na vlastní modré čáře krásně všiml najíždějícího Ordoše a poslal mu dalekonosnou přihrávku. Ordoš si najel na pravý kruh a napálil Pavelkovu vyrážečku!
     
    19:13
    Velká šance Hradce! Po parádní přihrávce jednoho ze spoluhráčů stanul Koukal před Janusem. Z mírného úhlu se pokusil zamířit do horních pater branky, avšak slovenský maskovaný muž vyráží ramenem!
    16:02 Lukáš CINGEL - 3:1
     
    16:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jako slepý k houslím přichází Mountfield ke snížení! Po Janusově zákroku získal puk LUKÁŠ CINGEL a posílal jej na brankoviště, kde se odrazil od hokejky Jánošíka přímo za gólmanova záda. Asistence: Dominik Graňák.
     
    12:05
    Kvapil hledal před bránou číhajícího Jelínka, finální přihrávku ale zblokoval Miškář. Následně pálil od modré Jánošík a Pavelka musel být v pozoru! To ovšem nebyl konec, na druhou stranu vyrazil Kukumberg a z kruhu jen těsně přestřelil.
     
    05:36
    Střídání v týmu Mountfield HK: ze hřiště odchází Patrik Rybár, přichází Jaroslav Pavelka.
    05:36 Marek KVAPIL - 3:0
     
    05:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jedním slovem destrukce. Tygři přesilovku využívají bleskově. Jelínek v obrovské šanci branku minul, akce ovšem pokračovala a zastavila se u MARKA KVAPILA, jenž krásnou Bakošovu pobídku snadno umístil mezi Rybárovy tyče. Gólman Hradce již situaci neunáší a střídá. Asistence: Martin Bakoš.
     
    05:22
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jan Berger – 2 min., nedovolené bránění).
    03:59 Petr JELÍNEK - 2:0
     
    03:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Nejlepší defenziva soutěže nestíhá hasit sopku libereckých akcí a toto byl vskutku parádní gól. Ordoš si za brankou vyměnil kotouč s Kvapilem a přihrávka druhého jmenovaného zamířila přesně na hůl zcela osamoceného PETRA JELÍNKA, jenž zblízka poslal Rybára do role diváka. Asistence: Marek Kvapil, Jan Ordoš.
    00:19 Jan ORDOŠ - 1:0
     
    00:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový nástup Liberce! Domácí tým podnikl bleskový výpad podél mantinelu. Za brankou puk sebral Petr Jelínek a milimetrovou přihrávkou našel mezi kruhy připraveného JANA ORDOŠE, který přesnou ranou z první nedal Rybárovi šanci! Asistence: Petr Jelínek.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 1. Ordoš (P. Jelínek), 4. P. Jelínek (M. Kvapil, Ordoš), 6. M. Kvapil (Bakoš), 36. Jánošík, rozh. náj. Redenbach – 17. Cingel (Graňák), 37. Cingel, 39. Červený (Jaroslav Bednář, Koukal), 43. Cibulskis (Červený, Cingel)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Michal Bulíř (LIB)
    0:1   Jaroslav Bednář (HKM)
    2. série:
    1:1   Marek Kvapil (LIB)
    1:1   Andris Džerinš (HKM)
    3. série:
    1:1   Martin Bakoš (LIB)
    1:1   Bedřich Köhler (HKM)
    4. série:
    2:1   Tyler Redenbach (LIB)
    2:1   Lukáš Cingel (HKM)
    5. série:
    2:1   Lukáš Krenželok (LIB)
    2:1   Rudolf Červený (HKM)


    Bílí Tygři Liberec: Janus (41. Will) – Pyrochta, Ševc (C), Jánošík, Šmíd (A), Kolmann, Derner – Ordoš, P. Jelínek (A), M. Kvapil – Bakoš, Bulíř, L. Krenželok – Jašek, Redenbach, J. Mikyska – J. Stránský, D. Špaček, J. Vlach.
    Mountfield HK: Rybár (6. J. Pavelka) – Pláněk, Vydarený, Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Zámorský – Köhler (A), Dragoun, Berger – Jaroslav Bednář (C), Džerinš, Kukumberg – Cingel, Koukal (A), Červený – R. Pavlík, Tuominen, Miškář.

    Rozhodčí: Hradil, Sýkora – Gerát, Hynek.

    Diváci: 4794
    bahis siteleri