Mohuč – Stuttgart 3:1 (kon.) | Paderborn – Ingolstadt 1:0 (kon.) | Norimberk – Wolfsburg 0:2 (po pr.)
Schalke – Kolín nad Rýnem 1:0 (kon.)
po prodl.
1. FC Norimberk
0:2 (0:0)
VfL Wolfsburg
Úterý 19.12.2017, 20:45 • Stadion Nürnberg, Nürnberg • Německý pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:20:12)
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 12:6. Střely mimo: 9:7. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 17:20.
     
    Je konec! Bundesligový Wolfsburg nakonec zvládl těžké utkání na půdě Norimberku a po dvou brankách v prodloužení postupuje do čtvrtfinále! V první části prodloužení otevřel skóre po rohovém kopu Uduokhai! Domácí Norimberk poté musel otevřít hru. Pár minut před koncem navíc obránce odhlavičkoval míč jen k Didavimu, který placírkou zajistil hostům postup!
     
    Konec zápasu.
    118. Daniel DIDAVI - 0:2
     
    118
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají druhou branku a rozhodují o svém postupu! Centr z levé strany odhlavičkoval obránce jen k osamocenému DANIELU DIDAVIMU, který míč uklidil k tyči!
     
    116
    Wolfsburg vybojoval přímý kop v blízkosti pokutového území. K jeho exekuci se postavil Arnold, jenže jeho centr byl velice nepřesný.
     
    115
    Tentokrát si domácí vyzkoušeli exekuci rohového kopu. Ta se jim však nepovedla o moc lépe a prudký centr se snesl jen na hlavu připraveného obránce.
     
    114
    Norimberk zahrával další přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde kralovali obránci v bílých dresech.
     
    113
    Žlutou kartu dostává Origi (VfL Wolfsburg).
     
    112
    Další akci Norimberku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si totiž nepohlídal útočník Ishak. Ofsajd!
     
    111
    Také na opačné straně se před branku snesl vysoký centr z kraje hrací plochy. Brankář Grun se pustil mezi hlavičkáře a zažehnal nebezpečí.
     
    110
    Divock Origi opět spěchal za centrovaným míčem do pokutového území. Hostující útočník chtěl hlavičkovat z malého vápna, ale na Bredlowa recept nenašel.
     
    109
    Poprvé po přestávce se Norimberk vydal do útoku. Akci hráčů v červených dresech po pravém křídle bleskově zastavil důrazný záložník Arnold.
     
    108
    Wolfsburg nyní rozehrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Prudký centr přiletěl na přední tyč, jenže nikdo v bílém se nedostal k hlavičce.
     
    107
    Divock Origi sprintoval na malé vápno, kam přiletěl prudký přízemní centr z levé strany pokutového území, ale přes důrazného obránce se neprosadil.
     
    106
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Erras, přichází Kirschbaum.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    První část prodloužení končí! Úvodní čtvrthodina nastaveného času se lépe vydařila Wolfsburgu. V 97. minutě se totiž hosté dostali zásluhou Udoukhaie do vedení! Oba celky si nyní vymění strany a bude se pokračovat!
     
    105+1
    První prodloužení skončilo.
     
    105
    Gerhardt byl v závěru prvního prodloužení faulován na polovině soupeře. Wolfsburg tak může pokračovat v kombinaci na polovině Norimberku.
     
    104
    Divock Origi si po jednom ze soubojů stěžoval na bolest hlavy. Belgický útočník ve službách Wolfsburgu totiž schytal úder loktem. Origi ale může pokračovat.
     
    103
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Dimata, přichází Gerhardt.
     
    102
    Hráči v bílém nadále kombinují v blízkosti pokutového území soupeře. Nikdo z hráčů Norimberku rozehrávku soupeře neatakuje.
     
    101
    Wolfsburg v první části prodloužení zcela kontroluje dění na hrací ploše. Hostující fotbalisté jsou aktivnější a Norimberku prakticky nepůjčují míč.
     
    100
    Origi si při došlapu přivodil nějaké zranění lehčího charakteru a nyní musí být ošetřen za postranní čárou. Uvidíme, zda se ještě stihne vrátit do hry.
     
    99
    Origi si naběhl na malé vápno a snažil se dosáhnout na vysoký centr z pravé strany hrací plochy. Belgický fotbalista však nezakončil.
    97. Felix UDUOKHAI - 0:1
     
    97
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Wolfsburg se v první části prodloužení dostává do vedení! Centr od rohového praporku propadl na hranici šestnáctky, odkud jej Malli vrátil před branku. Po zmatcích na malém vápně se nejlépe zorientoval FELIX UDUOKHAI a levačkou propálil brankáře!
     
    96
    Divock Origi si v blízkosti pokutového území udělal prostor, uvolnil se na pravé straně a odcentroval. Ewerton jeho pobídku raději zakopl na rohový kop.
     
    95
    Po rohovém kopu se k hlavičce prodral domácí obránce Leibold, jehož pokus byl sice razantní, ale postrádal potřebnou přesnost.
     
    94
    Norimberk zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Centrovaný míč propadl k Ewertonovi, jehož ránu srazila obrana hostů na roh.
     
    93
    Dimata si na pravé straně nabíhal na prudkou přihrávku z kopačky Brumy, jenže míč neměl šanci zastavit ve hřišti. Norimberk bude vhazovat.
     
    92
    Origi si v pokutovém území dělal prostor, aby mohl zakončovat po centru z levé strany. Belgický fotbalista se svým akrobatickým prvkem neuspěl.
     
    91
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do první části prodloužení. Norimberk se ihned vydal do útoku, ale Behrens prošel s míčem jen na hranici šestnáctky.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    Základní hrací doba končí! Devadesát minut hry o postupujícím do čtvrtfinále německého poháru nerozhodlo! Proto bude následovat prodloužení nebo následný penaltový rozstřel. Wolfsburg byl po přestávce aktivnější. Po chybě obránce mohl skórovat Goméz, ale z otočky trefil tyč. V další šanci se poté objevil Divock Origi, ale také jeho pokus zastavila branková konstrukce!
     
    90+3
    Druhý poločas skončil.
     
    90+2
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Salli, přichází Gislason.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Salli zůstává po kontaktu s obráncem Wolfsburgu ležet na polovině hrací plochy a drží se za stehenní sval. Domácí hráč dává najevo, že bude muset střídat.
     
    89
    Wolfsburg zahrával ještě jeden roh. Tentokrát se hosté pokusili o nacvičený signál, jenže centr na hranici pokutového území odhlavičkoval do bezpečí Ewerton.
     
    88
    Také hosté si nyní vyzkoušeli rozehrávku standardní situace. Po centr od rohového praporku viděl Malli ruku, ale hlavní rozhodčí pokutový kop neodpískal.
     
    87
    Norimberk zahrával přímý kop ze zajímavé pozice. Na přetažený centr si ale počkal brankář Grun, který vyrazil na malé vápno a balón vyboxoval do bezpečí.
     
    86
    Domácí fotbalisté už v závěrečných minutách šetří cenné sekundy. Hráči Norimberku si jsou vědomi tlaku soupeře a chtějí dnešní duel dotáhnout do prodloužení.
     
    85
    Wolfsburg zahrával další rohový kop. Vysoký centr přiletěl na přední tyč, kde hlídkoval pozorný obránce Leibold. Hosté přesto zůstávají u míče.
     
    84
    Divock Origi si zabíhal za obranu, kam letěla vysoká přihrávka z levé strany. Belgický útočník se už chystal pálit, ale Ewerton mu míč ukopl do autu.
     
    83
    Hosté v závěrečných minutách základní hrací doby zvýšili svůj tlak a snaží se prodrat na polovinu soupeře. Obrana domácích už pracuje z posledních sil.
     
    82
    Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Lowen, přichází Werner.
     
    81
    Wolfsburg zahrával další rohový kop. Na centr si tentokrát brousil zuby William, ale obránce domácího celku byl ve vzduchu neoblomný.
     
    80
    Divock Origi si naběhl na krásnou přihrávku mezi obránce, sice upadl, ale ihned se zvedl a ocitl se ve vyložené šanci. Levačkou nakonec orazítkoval tyč!
     
    79
    Brankář Bredlow vyrazil z branky až na hranici pokutového území, kam si došel pro nepřesnou přihrávku za obranu a pohotově rozjel další akci Norimberku.
     
    78
    Před branku domácího celku přiletěl další střílený centr. Leibold míč dokázal odvrátit, ale ve skluzu si ublížil. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    77
    Didavi se vrhl do souboje na hranici pokutového území, jenže ve vzduchu se loktem opřel o soupeře, což hlavní rozhodčí posoudil jako faul.
     
    76
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Goméz, přichází Origi.
     
    75
    Další přerušení hry! Hostující Didavi zůstává po střetu se soupeřem ležet na polovině hrací plochy a drží se za kotník. Norimberk však bude rozehrávat.
     
    74
    Ishak zahrával rohový kop domácího celku. Jeho centr přiletěl na malé vápno, kam se tlačil Leibold, ale obránce Bruma byl ve vzduchu úspěšnější.
     
    73
    Gomez si sice naběhl na parádní centr z pravé strany, jenže centr na značku pokutového kopu usměrnil jen do rukavic brankáře. Všemu navíc předcházel ofsajd!
     
    72
    Hostující trenér chystá další oživení hry. Je zřetelné, že fotbalisté Wolfsburgu chtějí o svém postupu do dalšího kola rozhodnout v základní hrací době.
     
    71
    Ishak si na hranici pokutového území naskočil na centr z levé strany, ale nedokázal své tělo správně vytočit a zakončil pouze do rukavic připraveného brankáře.
     
    70
    Salli prošel s míčem až do pokutového území, kde neustál souboj s obráncem a dožadoval se pokutového kopu. Hlavní rozhodčí však nechal hru běžet.
     
    69
    Na stadionu nadále panuje parádní atmosféra! Příznivci domácího celku cítí, že jejich oblíbenci si dnes na slavnějšího soupeře mohou vyšlápnout.
     
    68
    Tisserand dostal prostor na levé straně, potáhl si míč do lepší pozice a odcentroval. Goméz se svým důrazem dostal k míči, ale z otočky trefil jen tyč!
     
    67
    Didavi se ihned po svém příchodu na hrací plochu zapojil do útoku, ale nepohlídal si své postavení a ocitl se v ofsajdu. Norimberk bude rozehrávat.
     
    66
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází de Madiba, přichází Didavi.
     
    65
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Za ostrý skluz ji vidí Tisserand.
     
    64
    Také Wolfsburg nyní uklidňuje dění na hrací ploše kombinací na polovině hřiště. Ani hráči v bílém se nyní nemohou dostat přes obranu soupeře.
     
    63
    Kombinaci domácího celku v blízkosti pokutového území zastavuje hvizd rozhodčího. Lowen si totiž v souboji pomohl rukou a dopustil se faulu.
     
    62
    Ewerton diriguje rozehrávku domácího celku na polovině hrací plochy. Norimberk se v posledních minutách tlačí do útoku a pořádně zaměstnává soupeřovu obranu.
     
    61
    A ještě jedno zakončení na straně Norimberku! Lowen to zkoušel technickým obstřelem, ale Grun se nenechal překvapit a předvedl parádní zákrok nohou!
     
    60
    Salli si naběhl na krásnou přihrávku do volného prostoru a z hranice pokutového území vypálil na zadní tyč! Hostující brankář jeho pokus bez problémů vyrazil.
     
    59
    Hosté zahrávali rohový kop. Na vysoký centr od rohového praporku si na malém vápně naskočil Bruma, jenže jeho hlavička mířila jen do míst, kde stál brankář.
     
    58
    Dimata dostal prostor v blízkosti pokutového území, jenže nepřesnou přihrávkou na levou stranu celou akci Wolfsburgu poslal do kytek.
     
    57
    Norimberk mohl jít do vedení! Ishak už takřka zakončoval do odkryté branky, ale najednou se u něj zjevil William a včasným skluzem mu zabránil v zakončení!
     
    56
    Arnold napřáhl ke střele ze střední vzdálenosti. Záložník Wolfsburgu vyslal prudkou střelu, jenže trefil jen prvního obránce před sebou.
     
    55
    Leibold prošel s míčem po pravé straně až do blízkosti rohového praporku, odkud odcentroval do šestnáctky, jenže jeho pobídka skončila v rukavicích brankáře.
     
    54
    Goméz si naběhl na prudkou přihrávku mezi obránce domácího celku, jenže si moc neporadil se zpracováním a míč mu uskočil k nohám soupeře.
     
    53
    Arnold prošel s míčem na levou stranu hrací plochy, jenže nikdo z jeho spoluhráčů se mu pohybem neuvolnil do lepší pozice. Wolfsburg musí na šanci čekat.
     
    52
    Dimata se v pokutovém území probil k přihrávce z levé strany hřiště, ale neprocpal se mezi dva obránce domácího Norimberku. Hráči v červeném mohou zaútočit.
     
    51
    Hra je přerušená! Jeden z domácích fotbalistů totiž po hlavičkovém souboji zůstává ležet v pokutovém území a drží se za hlavu. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    50
    Arnold se ujal rozehrávky rohového kopu. Jeho centr přiletěl na malé vápno, ale před nažhaveným Gomézem na poslední chvíli zasáhl jeden z obránců.
     
    49
    William operoval s míčem na pravé straně hrací plochy. Krajní obránce hostujícího celku prošel na hranici pokutového území, ale získal jen rohový kop.
     
    48
    Bruma vyslal vysoký nákop za obranu Norimberku, ale Goméz proti obraně domácího celku nedokázal využít svou tělesnou stavbu a k míči se dostal.
     
    47
    William vyslal dlouhou přihrávku podél pravé postranní čáry. Hostující fotbalista hledal Goméze, ale ten byl důrazně bráněn.
     
    46
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Fotbalisté Norimberku se ihned vydali do útoku, ale obrana soupeře byla pozorná.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali spíše bojovnou hru. Domácí fotbalisté byli v úvodu klání o něco aktivnější a dostali se do první velké šance. Erras z hranice pokutového území střílel do boční sítě. Těsně před přestávkou se do šance dostali také hráči Wolfsburgu. Dimata šel sám na brankáře, ale ve vyložené šanci nechal vyniknout domácího gólmana! Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Salli táhl akci domácího celku po pravé straně hrací plochy, ale na poslední chvíli se k němu stáhl William, jenž mu míč odkopl do zámezí.
     
    44
    William podpořil ofenzívu hostů náběhem po pravé straně hrací plochy, ale v hlavičkovém souboji s Leiboldem prodloužil hlavou míč do zámezí.
     
    43
    Po následném rohovém kopu už Wolfsburg domácí svatyni neohrozil. Vysoký centr přiletěl jen do míst, kde ve vzduchu kraloval obránce Margreitter.
    42. Dimatova možnost
     
    42
    První velká šance také na straně Wolfsburgu! Na krásnou přihrávku mezi obránce si naběhl Dimata, ale ve vyložené šanci jej vychytal domácí brankář!
     
    41
    Tisserand měl na levé straně hrací plochy moře volného prostoru, jenže svůj průnik po levé straně zakončil nepřesným centrem na hranici pokutového území.
     
    40
    Ishak si naběhl na dlouhou přihrávku na polovinu Wolfsburgu, jenže se mu nepovedlo zpracování a míč mu uskočil až k Mohwaldovi.
     
    39
    Bruma je v posledních minutách těžce zkoušený. Hostující stoper vlétl do souboje s domácím útočníkem a dostal pořádně naloženo. Podle všeho ale bude pokračovat.
     
    38
    Salli svedl na polovině hrací plochy souboj s Mallim. Domácí fotbalista v tomto střetu nestíhal a musel si pomoci nedovoleným zákrokem. Hosté budou rozehrávat.
     
    37
    Ewerton dirigoval rozehrávku domácího celku na vlastní polovině. Ani domácí celek se nyní netlačí na polovinu soupeře.
     
    36
    Bruma musel hasit nepřesnou malou domů. Hostující stoper hodně přidal, aby před napadajícím Ishakem odkopl balón do bezpečí.
     
    35
    Po rychlém protiútoku centroval Salli do pokutového území, ale Grun vyrazil ven z branky a na malém vápně schoval balón do rukavic.
     
    34
    Dimata si nabíhal na dlouhou přihrávku po levém křídle, ale neustál souboj s obráncem Leiboldem a poroučel se k zemi. Hra však může pokračovat.
     
    33
    Bruma uklidnil hru na polovině hostujícího celku. Zadáci Wolfsburgu si nyní vyměňují krátké přihrávky a spíše vyčkávají. Nikdo ze soupeřů je neatakuje.
     
    32
    Obrana Wolfsburgu znovu zaspala! Osamocený Lowen se dostal na malé vápno, kam propadl centr z levé strany, ale zády k brance nedokázal zakončit.
    31. První velká šance Norimberku
     
    31
    Pozor! Z ničeho nic jsme se dočkali první šance! Erras si bleskově navedl míč na hranici pokutového území, odkud vypálil pravačkou, ale rozvlnil jen boční síť!
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme hodně opatrný průběh utkání. Bundesligový Wolfsburg v posledních minutách sice přidal na aktivitě, ale obrana domácích je pozorná.
     
    29
    Malli se díky skvělé hře tělem zbavil dotírajícího soupeře na pravé straně hřiště, potáhl si míč vpřed, ale jeho vysoký centr skončil vysoko nad břevnem.
     
    28
    Tisserand obdržel krásnou přihrávku do běhu, potáhl si míč do blízkosti pokutového území, jenže vysokým centrem daroval balón domácím fotbalistům.
     
    27
    Dimata se uvolnil na pravé straně hrací plochy, jenže jeho centr mířil jen do míst, kde byli připravení obránci domácího celku. Wolfsburg však přidává na aktivitě.
     
    26
    Behrens si v blízkosti pokutového území zpracoval odražený míč, navedl si jej na pravačku, jenže technickou střelou poslal balón daleko od branky.
     
    25
    Tentokrát si hostující útočník nabíhal na prudkou kolmici mezi stopery, jenže znovu u něj stál důrazný Ewerton, jež jej ani napodruhé nepustil do zakončení.
     
    24
    Goméz si na značce pokutového území brousil zuby na vysoký centr z levé strany hrací plochy, jenže obránce Ewerton se před něj natlačil a zažehnal nebezpečí.
     
    23
    Leibold dostihl nepřesnou přihrávku za obranu Norimberku, ale špatnou rozehrávkou odevzdal míč fotbalistům soupeře. Wolfsburg může obléhat pokutové území.
     
    22
    William je nyní opravdu vidět. Zadák Wolfsburgu se pustil do hlavičkového souboje s Ewertonem, který mu ve vzduchu pořádně naložil.
     
    21
    Právě William si nyní naběhl na prudkou přihrávku do pokutového území, ale ve sprintu si pomohl nedovoleným zákrokem. Rozehrávat budou domácí.
     
    20
    William se nejrychleji dostal k odraženému míči na polovině hrací plochy. Hostující zadák okamžitě uklidnil bojovnou hru přihrávkou na stopery.
     
    19
    Behrens obdržel prudkou přihrávku do blízkosti pokutového území, ale s míčem se nestačil otočit. Domácí fotbalista pod tlakem musel roztáhnout hru do křídla.
     
    18
    Valentini si v blízkosti rohového praporku zpracoval vysokou přihrávku, ale ihned k němu přistoupil důrazný obránce William, jež mu míč zakopl na aut.
     
    17
    Leibold pelášil s míčem podél postranní čáry do pokutového území. Krajní obránce domácího celku si balón předkopl daleko od nohy a obránce jej zastavil.
     
    16
    William operoval s míčem na levé straně hrací plochy, jenže vyslal nepřesnou přihrávku a Arnold mu v tísni musel přihrávku vrátit. Wolfsburg pokračuje v kombinaci.
     
    15
    Ishak si nabíhal na prudkou přihrávku za obranu soupeře, jenže stoper Bruma přečetl úmysl domácího celku a míč zakopl do zámezí. Wolfsburg bude vhazovat.
     
    14
    Grun měl rozehrávat odkopem od vlastní branky. Hostující brankář nakopl míč na polovinu soupeře, ale nikdo v bílém se k jeho nákopu nedostal.
     
    13
    Dimata prošel s míčem až na hranici pokutového území, odkud vyslal zpětnou přihrávku, jenže nikdo v bílém se přes obránce nedostal do zakončení.
     
    12
    Na stadionu v Norimberku zatím panuje opravdu parádní atmosféra. Domácí celek hraje velmi aktivně a snaží se najít mezírku v obraně Wolfsburgu.
     
    11
    Vysoký centr tentokrát přiletěl na malé vápno, jenže brankář Grun vyrazil ven z branky a před rozběhnutým Lowenem schoval míč do rukavic.
     
    10
    Mohwald táhl další akci domácího celku po levém křídle. Domácí hráč se natlačil před soupeře a nechal se faulovat. Domácí budou opět zahrávat přímý kop.
     
    9
    Také Norimberk nyní zahrával přímý kop. Ishak odcentroval na zadní tyč, ale nikdo z hlavičkářů v červeném se přes obránce Wolfsburgu nedostal k zakončení.
     
    8
    Bruma byl jako první u dlouhé přihrávky za obranu domácího celku a před dotírajícím Ishakem odkopl míč vysoko na tribunu. Hosté budou vhazovat.
     
    7
    Dimata se ujal rozehrávky přímého kopu ze zajímavé pozice. Jeho centr se snesl na značku pokutového kopu, ale Goméz hlavičkoval vysoko nad břevno.
     
    6
    Snad poprvé v utkání se hráči Wolfsburgu usadili na polovině svého soupeře. Fotbalisté v bílém rozjeli postupnou kombinaci, která vyústila v přímý kop.
     
    5
    Ishak bojoval s Brumou o vysokou přihrávku na hranici pokutového území. Domácí útočník si míč sice zpracoval, ale zbytečnou kličkou o něj přišel.
     
    4
    Erras postupoval středem hřiště do otevřené obrany soupeře. Domácímu záložníkovi se nabízeli hned dva spoluhráči, jenže Erras dlouho otálel s rozehrávkou.
     
    3
    Leibold podpořil ofenzívu domácího celku náběhem po levé straně hřiště. Krajní zadák Norimberku odcentroval do šestnáctky, ale obrana jeho pobídku odvrátila.
     
    2
    Ishak udržel míč v blízkosti rohového praporku, parádně se s ním otočil a odcentroval před branku. Dotírající Salli na jeho vysokou pobídku nedosáhl.
     
    1
    Norimberk obstaral výkop do dnešního utkání. Salli si ihned nabíhal na vysokou přihrávku na pravé křídlo, ale míč mu uskočil do zámezí. Wolfsburg bude vhazovat.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Norimberk bude hrát v červeném, zatímco Wolfsburg přijel v bílých dresech.
     
    1. FC Norimberk

    Norimberk se v posledních týdnech může pyšnit skvělou formou. V posledních pěti duelech neprohrál a v druhé nejvyšší soutěži mu patří druhá pozice. V poháru nejprve vyřadil Duisburg a poté si poradil také s Osnabruckem. O víkendu remizoval 1:1 na půdě Kaiserslauternu.
     
    Vfl Wolfsburg

    Dnešní hostující celek se v Bundeslize sice trápí, ale v poháru se mu letos docela daří. Wolfsburg v úvodním kole vyzrál na Nordestedt. Po sérii špatných výsledků v lize poté z poháru vyřadil rozjetý Hannover. Dnes zajíždí na půdu celku z nižší soutěže. O víkendu ale prohrál na půdě posledního Kolína.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z německého poháru. Společně se podíváme na duel mezi Norimberkem a Wolfsburgem. Výkop je stanoven na 20:45.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 97. Uduokhai, 118. Didavi

    Karty:   65. Tisserand (WOF), 113. Origi (WOF)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 12:6. Střely mimo: 9:7. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 17:20.
    1. FC Norimberk: Bredlow – Valentini, Margreitter, Ewerton, Leibold – Behrens, Erras (106. Kirschbaum), Mohwald – Salli (90+2 Gislason), Ishak, Lowen (82. Werner)
    Náhradníci: Gislason, Kamerbauer, Kirschbaum, Muhl, Sepsi, Teuchert, Werner

    VfL Wolfsburg: Grun – William, Bruma, Uduokhai, Tisserand – Guilavogui, Arnold – Dimata (103. Gerhardt), Malli, de Madiba (66. Didavi) – Goméz (76. Origi)
    Náhradníci: Didavi, Gerhardt, Jung, Knoche, Menzel, Origi, Osimhen

    Rozhodčí: Siebert – Koslowski, Seidel
    bahis siteleri