Watford – Chelsea 4:1 (kon.)
konec
Watford FC
4:1 (1:0)
Chelsea FC
Pondělí 05.02.2018, 21:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Roberto PEREYRA - 4:1
     
    90+1
    Watford právě vstřelil branku!
    Destrukce londýnského celku není u konce! Domácí získali míč na polovině hřiště, načež Doucouré oslovil ROBERTA PEREYRU. Střídající záložník byl v těžké pozici, ale z pravé strany šestnáctky se trefil ke vzdálenější tyči.
    88. Gerard DEULOFEU - 3:1
     
    88
    Watford právě vstřelil branku!
    Troufnu si říct, že je rozhodnuto. Na polovině hřiště totiž přebral míč GERARD DEULOFEU, který se s tím nerozpakoval a posunul hru ke Courtoisovi. Španěl teoreticky mohl kombinovat, ale zachoval se chladnokrevně a přes nohu blokujícího Cahilla míč poslal vedle natahujícího se brankáře Chelsea.
    84. Daryl JANMAAT - 2:1
     
    84
    Watford právě vstřelil branku!
    Pracně nabyté vyrovnání je fuč! Neskutečnou akci předvedl DARYL JANMAAT, který míč zprava navedl do pokutového území, kde si narazil s Pereyrou. Následně se Nizozemec zjevil na středu šestnáctky a střelou mimo dosah Courtise zmrazil hostující celek.
    82. Eden HAZARD - 1:1
     
    82
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Přichází trest za uvadající hru Watfordu! EDEN HAZARD nevymýšlel nic světoborného a za pokutovým územím s míč nachystal na pravou nohu. Belgičan následně vykouzlil fantastické zakončení, které zapadlo přesně k tyči brány marně se natahujícího Karnezise.
    42. Troy DEENEY - 1:0
     
    42
    Watford právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se podle očekávání postavil TROY DEENEY. Kapitán Watfordu dobře vypozoroval, že Courtois zůstane uprostřed brány, a razantně se trefil k tyči brány!

    Lukáš Podleśny

    Branky: 42. Deeney (pen.), 84. Janmaat (Pereyra), 88. Deulofeu (Doucouré), 90+1. Pereyra (Doucouré) – 82. E. Hazard

    Karty:   45. Richarlison (WAT), 50. Prödl (WAT) – 25. Bakayoko (CHE), 58. David Luiz (CHE), 62. Fàbregas (CHE)   30. Bakayoko (CHE)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 9:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:8.
    Watford FC: Karnezis – Mariappa, Prödl, Holebas – Janmaat, Capoue, Doucouré, Zeegelaar – Deulofeu (89. Carrillo), Richarlison (65. Pereyra) – Deeney (C) (90+3. Gray).
    Náhradníci: Bachmann – Mukena, N'Dong, Lukebakio, Carrillo, Pereyra, Gray.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, David Luiz, Cahill (C) – Moses, Kanté, Bakayoko, Zappacosta – Willian (34. Fàbregas), Pedro (64. Giroud) – E. Hazard.
    Náhradníci: Caballero – Rüdiger, Emerson, Fàbregas, Drinkwater, Hudson-Odoi, Giroud.

    Rozhodčí: Dean – Hussin, Holmes
    bahis siteleri