Watford – Chelsea 4:1 (kon.)
konec
Watford FC
4:1 (1:0)
Chelsea FC
Pondělí 05.02.2018, 21:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Další příležitost pro Chelsea. Giroud se nenacházel v ofsajdu, když se prodral k přistrčení míče od spoluhráče, ale nataženou nohou už míč nedokázal usměrnit mimo dosah Karnezise. Ten si připsal kvalitní zákrok.
     
    90+3
    Odehráno má dnes i Troy Deeney, který je nahrazen Andrem Grayem.
    90+1. Roberto PEREYRA - 4:1
     
    90+1
    Watford právě vstřelil branku!
    Destrukce londýnského celku není u konce! Domácí získali míč na polovině hřiště, načež Doucouré oslovil ROBERTA PEREYRU. Střídající záložník byl v těžké pozici, ale z pravé strany šestnáctky se trefil ke vzdálenější tyči.
     
    89
    Gerard Deulofeu si vychutnal ovace a míří na lavičku. Poslední minuty zápasu odehraje André Carrillo.
    88. Gerard DEULOFEU - 3:1
     
    88
    Watford právě vstřelil branku!
    Troufnu si říct, že je rozhodnuto. Na polovině hřiště totiž přebral míč GERARD DEULOFEU, který se s tím nerozpakoval a posunul hru ke Courtoisovi. Španěl teoreticky mohl kombinovat, ale zachoval se chladnokrevně a přes nohu blokujícího Cahilla míč poslal vedle natahujícího se brankáře Chelsea.
    84. Daryl JANMAAT - 2:1
     
    84
    Watford právě vstřelil branku!
    Pracně nabyté vyrovnání je fuč! Neskutečnou akci předvedl DARYL JANMAAT, který míč zprava navedl do pokutového území, kde si narazil s Pereyrou. Následně se Nizozemec zjevil na středu šestnáctky a střelou mimo dosah Courtise zmrazil hostující celek.
     
    84
    Šance teď střídá šanci. Přihrávku za obranu Chelsea obdržel Deulofeu, který postupoval sám na Courtoise, ale zakončení poslal mimo tři tyče.
    82. Eden HAZARD - 1:1
     
    82
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Přichází trest za uvadající hru Watfordu! EDEN HAZARD nevymýšlel nic světoborného a za pokutovým územím s míč nachystal na pravou nohu. Belgičan následně vykouzlil fantastické zakončení, které zapadlo přesně k tyči brány marně se natahujícího Karnezise.
    81. Fábregasova (CHE) dobrá příležitost
     
    81
    Konečně Chelsea předvedla nějakou kloudnou akci. Po průniku do pokutového území se Hazard prezentoval zpětnou přihrávkou, Azpilicueta míč přenechal Fábregasovi, ale ten pálil jen do blízkosti Karnezise.
    66. Povedená akce Doucourého (WAT)
     
    66
    Blesková akce domácích. Deeney hlavou přistrčil míč před rozběhnutého Doucourého, který si to bez váhání namířil přímo na bránu. Z levé strany pokutového území nakonec střílel a Courtois měl plné ruce práce.
     
    65
    Záhy střídají také domácí. Roberto Pereyra zaujímá místo Richarlisona.
     
    64
    Je to tak. Pedro už ze zdravotních důvodů nemůže pokračovat a svůj premiérový zápas v dresu Chelsea si tak zahraje Olivier Giroud!
     
    62
    Žlutou kartu nakonec dostává Cesc Fábregas (CHE).
     
    59
    Defenzíva Chelsea si sice poradila s centrovaným míčem, ale ten se odrazil přesně k Deulofeuovi. Španělský šikula poté vypálil jen těsně vedle Courtoisovy brány.
     
    58
    David Luiz (CHE) u postranní čáry neudržel nervy a zezadu nakopl jednoho ze soupeřů. Pochopitelně je potrestán žlutou kartou.
     
    50
    Za faul na Hazarda je nyní žlutou kartou potrestán Sebastian Prödl (WAT).
     
    45
    Richarlison (WAT) nyní Pedrovi vložil nohu do cesty a vyfasoval karetní trst žluté barvy.
    42. Troy DEENEY - 1:0
     
    42
    Watford právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se podle očekávání postavil TROY DEENEY. Kapitán Watfordu dobře vypozoroval, že Courtois zůstane uprostřed brány, a razantně se trefil k tyči brány!
    41. Penaltová situace
     
    41
    Další pohroma pro Chelsea. Courtis šel rychlé z brány a a levé straně šestnáctky se dostal do kontaktu s Deulofeuem. Ten pádu hodně přidal, ale přesto je nařízen pokutový kop!
     
    34
    Smůla pro Williana. Brazilec doplatil na vyloučení Bakayoka a nyní je střídán Cescem Fábregasem.
    30. Faul znamenající vyloučení Bakayoka (CHE)
     
    30
    Obrovská nepříjemnost pro Chelsea. Tiemoué Bakayoko (CHE) si na středu hřiště příliš předkopl míč, načež se dostal do kontaktu s Richarlisonem. Ten skončil na trávníku a hlavní rozhodčí Bakayokovi ukazuje žlutou kartu. Vzhledem k druhému trestu je tady vyloučení, ale nutno říci, že velmi přísné.
     
    25
    A Tiemoué Bakayoko (CHE) nakonec vyfasoval žlutou kartu. Je tedy prvním potrestaným hráčem zápasu.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 42. Deeney (pen.), 84. Janmaat (Pereyra), 88. Deulofeu (Doucouré), 90+1. Pereyra (Doucouré) – 82. E. Hazard

    Karty:   45. Richarlison (WAT), 50. Prödl (WAT) – 25. Bakayoko (CHE), 58. David Luiz (CHE), 62. Fàbregas (CHE)   30. Bakayoko (CHE)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 9:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:8.
    Watford FC: Karnezis – Mariappa, Prödl, Holebas – Janmaat, Capoue, Doucouré, Zeegelaar – Deulofeu (89. Carrillo), Richarlison (65. Pereyra) – Deeney (C) (90+3. Gray).
    Náhradníci: Bachmann – Mukena, N'Dong, Lukebakio, Carrillo, Pereyra, Gray.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, David Luiz, Cahill (C) – Moses, Kanté, Bakayoko, Zappacosta – Willian (34. Fàbregas), Pedro (64. Giroud) – E. Hazard.
    Náhradníci: Caballero – Rüdiger, Emerson, Fàbregas, Drinkwater, Hudson-Odoi, Giroud.

    Rozhodčí: Dean – Hussin, Holmes
    bahis siteleri