Tottenham – Rochdale 6:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
6:1 (1:1)
Rochdale AFC
Středa 28.02.2018, 20:45 • Wembley Stadium, London • FA Cup • Osmifinále
Předzápasové kurzy
    90+3. Kyle WALKER-PETERS - 6:1
     
    90+3
    Tottenham právě vstřelil branku!
    V závěrečných sekundách ještě domácí nadělili jeden kousek hostům na cestu domů! Střídající KYLE WALKER-PETERS si na hranici vápna narazil s Allim, který mu míč vrátil prvně jmenovaný poté procedil balon pod vybíhajícím Lillisem až do brány.
    65. Heung-Min SON - 5:1
     
    65
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Domácí posléze skórují popáté a to již zavání z pohledu Rochdalu debaklem! Lucas opět výborně našel rozběhnutého Lamelu, který z levé strany pokutového území oslovil HEUNG-MIN SONA, jenž neměl sebemenší problém trefit odkrytou klec hostů.
    59. Fernando LLORENTE - 4:1
     
    59
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Za velmi vydatného sněžení Hotspurs odskakují na rozdíl tří gólů! Na pravé straně to velmi dobře udělal jeden z domácích, který následně předložil míč pod sebe Sonovi, jenž následně nacentroval balon na volného FERNANDA LLORENTEHO. Ten jej bez větších problémů uklidil z malého vápna do sítě a během dvanácti minut tak završil hattrick.
    53. Fernando LLORENTE - 3:1
     
    53
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Další pěkná akce domácích končí třetím gólem! Son skvěle načasoval přihrávku do pokutového území na Lucase, který z našel na malém vápně FERNANDA LLORENTEHO, jenž neměl problém doklepnout balon do odkryté brány Rochdalu.
    47. Fernando LLORENTE - 2:1
     
    47
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Rozhodčí si dnes velmi užívá komunikaci s videorozhodčím, protože jej dnes již posedmé požádal o pomoc, ale tentokrát bylo vše v pořádku a gól platí! Lucas pěkným pasem vysunul do úniku FERNANDA LLORENTEHO, jenž v koncovce zachoval chladnou hlavu a perfektním dloubákem přeloboval vybíhajícího Lillise.
    31. Stephen HUMPHRYS - 1:1
     
    31
    Rochdale právě vstřelilo branku!
    Panečku, to jsou věci! Jubilejní páté využití videa za půl hodinu hry potvrdilo gól Rochdalu! STEPHEN HUMPHRYS dostal vynikající přihrávku za beky Tottenhamu, poté udělal kličku Vormovi a následně již neměl problém dostat míč za brankovou čáru.
    23. Heung-Min SON - 1:0
     
    23
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Teď vše již bylo v pořádku a Hotspurs jdou do vedení! Lamela v rychlém přechodu oslovil na levé strany vápna HEUNG-MIN SONA, který si míč navedl na střed poté technickou ranou prostřelit vše, co mu stálo v cestě.

    Radomír Fukala

    Branky: 23. Son, 47. Llorente, 53. Llorente, 59. Llorente, 65. Son, 90+3. Walker-Peters – 31. Humphrys

    Karty:   28. Son (TOT), 44. Foyth (TOT), 45+5. Lamela (TOT)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:11.
    Tottenham Hotspur: Vorm – Trippier, Foyth, Dier, Rose – Sissoko, Winks (62. Dembelé) – Lucas (82. Walker-Peters), Lamela, Son (67. Alli) – Llorente
    Náhradníci: Gazzaniga – Sánchez, Kane, Dembelé, Alli, Eriksen, Walker-Peters

    Rochdale AFC: Lillis – Rafferty, McGahey, McNutty, Delaney, Done – Cannon (76. Adshead), Kitching (64. Thompson), Camps – Humphrys (58. Davies), Henderson
    Náhradníci: Moore – Ntlhe, Rathbone, Thompson, Inman, Davies, Adshead

    Rozhodčí: Tierney – Long, Garratt

    Diváci: 24 627
    bahis siteleri