Tottenham – Rochdale 6:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
6:1 (1:1)
Rochdale AFC
Středa 28.02.2018, 20:45 • Wembley Stadium, London • FA Cup • Osmifinále
Předzápasové kurzy
    90+3. Kyle WALKER-PETERS - 6:1
     
    90+3
    Tottenham právě vstřelil branku!
    V závěrečných sekundách ještě domácí nadělili jeden kousek hostům na cestu domů! Střídající KYLE WALKER-PETERS si na hranici vápna narazil s Allim, který mu míč vrátil prvně jmenovaný poté procedil balon pod vybíhajícím Lillisem až do brány.
     
    82
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Lucas Moura, přichází Kyle Walker-Peters.
     
    76
    Střídání v týmu Rochdale AFC: ze hřiště odchází Andy Cannon, přichází Daniel Adshead.
    73. Lamela nastřelil z přímého kopu jen tyč.
     
    73
    Nakonec se její exekuce ujal Eric Lamela, který parádní ranou minul zeď a jeho pokus zastavila až pravá tyč hostující brány.
     
    67
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Heung-Min Son, přichází Dele Alli.
    65. Heung-Min SON - 5:1
     
    65
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Domácí posléze skórují popáté a to již zavání z pohledu Rochdalu debaklem! Lucas opět výborně našel rozběhnutého Lamelu, který z levé strany pokutového území oslovil HEUNG-MIN SONA, jenž neměl sebemenší problém trefit odkrytou klec hostů.
     
    64
    Střídání v týmu Rochdale AFC: ze hřiště odchází Mark Kitching, přichází Joe Thopmson.
     
    62
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Harry Winks, přichází Moussa Dembelé.
    59. Fernando LLORENTE - 4:1
     
    59
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Za velmi vydatného sněžení Hotspurs odskakují na rozdíl tří gólů! Na pravé straně to velmi dobře udělal jeden z domácích, který následně předložil míč pod sebe Sonovi, jenž následně nacentroval balon na volného FERNANDA LLORENTEHO. Ten jej bez větších problémů uklidil z malého vápna do sítě a během dvanácti minut tak završil hattrick.
     
    58
    Střídání v týmu Rochdale AFC: ze hřiště odchází Stephen Humphrys, přichází Steve Davies.
    53. Fernando LLORENTE - 3:1
     
    53
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Další pěkná akce domácích končí třetím gólem! Son skvěle načasoval přihrávku do pokutového území na Lucase, který z našel na malém vápně FERNANDA LLORENTEHO, jenž neměl problém doklepnout balon do odkryté brány Rochdalu.
    47. Fernando LLORENTE - 2:1
     
    47
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Rozhodčí si dnes velmi užívá komunikaci s videorozhodčím, protože jej dnes již posedmé požádal o pomoc, ale tentokrát bylo vše v pořádku a gól platí! Lucas pěkným pasem vysunul do úniku FERNANDA LLORENTEHO, jenž v koncovce zachoval chladnou hlavu a perfektním dloubákem přeloboval vybíhajícího Lillise.
     
    45+5
    Eric Lamela velmi ostře a hlavně zbytečně zajel do soupeře na polovině hřiště a vidí za svůj zákrok žlutou kartu. Tu sudí ještě pro jistotu zkonzultoval, jak jinak než s videem.
     
    45+2
    Mezitím sudí nastavil v první půli 5 minut.
    45+1. Cannon byl blízko druhé branky, ale svou ranou trefil jen tyč.
     
    45+1
    Domácí se zahrávali s vlastní rozehrávkou a málem podruhé inkasovali. Sražený odkop Vorma se před dvojici hostů dostal ke Cannonovi, jenž z pravé strany šestnáctky orazítkoval zadní tyč brány Tottenhamu.
     
    44
    Na pravé straně nyní Foyth nabral doslova na vidle svého soupeře a hosté mají k dispozici další standardku. Za svůj zákrok vidí žlutý kartónek.
    31. Stephen HUMPHRYS - 1:1
     
    31
    Rochdale právě vstřelilo branku!
    Panečku, to jsou věci! Jubilejní páté využití videa za půl hodinu hry potvrdilo gól Rochdalu! STEPHEN HUMPHRYS dostal vynikající přihrávku za beky Tottenhamu, poté udělal kličku Vormovi a následně již neměl problém dostat míč za brankovou čáru.
    29. Son místo gólu z penalty obdržel od arbitra žlutou kartu.
     
    29
    Tak to je neuvěřitelné! Počtvrté dnes zafungovalo video, které dalo sudím za pravdu a místo druhého gólu domácích v síti hostů z toho byla jen žlutá karta pro Sona.
     
    28
    Tak to jsou věci. Son sice z pokutového kopu rozvlnil síť, ale vypadá to, že při svém pokusu přerušil svůj pohyb a dostává za to žlutou kartu.
    25. Po konzultaci s videem sudí nařídil za tento zákrok pokutový kop.
     
    25
    A domácí neustávají s dalším nátlakem a dnes potřetí je v akci video. Tentokrát si ho sudí vyžádal při zákroku hostujícího hráče, který stáhl k zemi jednoho z domácích a nakonec je z toho penalta!
    23. Heung-Min SON - 1:0
     
    23
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Teď vše již bylo v pořádku a Hotspurs jdou do vedení! Lamela v rychlém přechodu oslovil na levé strany vápna HEUNG-MIN SONA, který si míč navedl na střed poté technickou ranou prostřelit vše, co mu stálo v cestě.
     
    21
    Jenže hosté prakticky vzápětí míč ztratili a vpřed se hnal opět Tottenham. Po sérii odrazů se za balonem do vápna hnal Lucas, který se velmi ochotně poroučel k zemi v souboji s hostující zadákem. Sudí nejprve rozpažil, že se o penaltu nejednalo a poté již dnes podruhé požádal o pomoc video, které jeho verdikt potvrdilo.
    15. Střela Donea mířil vedle zadní tyče.
     
    15
    Nyní se dostali do slibné pozice také hráči Rochdalu. Done na levé straně obdržel výborný míč, zatáhl ho do pokutového území, ale následně svou ranou na zadní tyč minul domácí zařízení.
    7. Sudí neuznal gól Lamely kvůli Llorenteho předchozího faulu.
     
    7
    Nyní se již domácí radovali z gólu. Son vypálil poměrně z velkého úhlu a Lillis jeho ránu vyrazil jen před sebe. V následném souboji Llorente fauloval hostujícího obránce a teprve poté Lamela trefil prázdnou bránu Rochdalu. Sudí po konzultaci s videem se rozhodl gól neuznat.

    Radomír Fukala

    Branky: 23. Son, 47. Llorente, 53. Llorente, 59. Llorente, 65. Son, 90+3. Walker-Peters – 31. Humphrys

    Karty:   28. Son (TOT), 44. Foyth (TOT), 45+5. Lamela (TOT)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:11.
    Tottenham Hotspur: Vorm – Trippier, Foyth, Dier, Rose – Sissoko, Winks (62. Dembelé) – Lucas (82. Walker-Peters), Lamela, Son (67. Alli) – Llorente
    Náhradníci: Gazzaniga – Sánchez, Kane, Dembelé, Alli, Eriksen, Walker-Peters

    Rochdale AFC: Lillis – Rafferty, McGahey, McNutty, Delaney, Done – Cannon (76. Adshead), Kitching (64. Thompson), Camps – Humphrys (58. Davies), Henderson
    Náhradníci: Moore – Ntlhe, Rathbone, Thompson, Inman, Davies, Adshead

    Rozhodčí: Tierney – Long, Garratt

    Diváci: 24 627
    bahis siteleri