Havířov – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Jihlava – Pardubice 1:4 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:8 (kon.)
Technika Brno – Vsetín 1:5 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 0:4 (kon.) | HK MD Šumperk – Třinec 5:6 (0:1 po s.n.)
Vítkovice – Zlín 7:3 (kon.) | Žďár n/S – Letňany 5:6 (kon.) | K. Vary – Kladno 3:2 (kon.)
Třemošná – Ústí n/L 3:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 6:1 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:1 (0:0, 1:1, 5:0)
HC Motor České Budějovice
Sobota 03.03.2018, 15:45ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    Já se s Vámi loučím, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit. Na počtenou! (17:50:07)
     
    Utkání dovršilo konce. Sparťané ve třetí třetině strhli vedení na svoji stranu a pěti góly zasypali českobudějovickou defenzivu. Sparta vítězí 6:1, a tři body tak zůstávají v Praze.
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    A pozor. Sparťanům se ještě v závěru třetí třetiny podařil vstřelit další gól! MAXIM KUBÁNEK si našel kotouč u pravé tyčky a se štětím ho dokázal dorazit za bezmocného Korytara. Asistence: Nikita Guryevskiy.
     
    58:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přeci se domácím ještě podařilo vsítit jeden gól! MAXIM KUBÁNEK vybruslil k levé tyčce a svou až moc přesnou střelou vymetl horní růžek hostující klece! Bez asistence.
     
    58:18
    Poslední dvě minuty utkání se už rozeběhly, sparťané v poklidu korigují skóre. Kubánek se snažil protlačit přes protihráče, ale klubko před Korytarem neprostřelil.
     
    58:05
    Domácí v plném počtu.
     
    57:01
    Josef Slavíček čekal na přihrávku na útočné modré od svého kolegy z obrany, skákavý puk se mu ale nepodařilo zkrotit.
     
    56:26
    Hosté ještě můžou alespoň zdramatizovat závěr utkání. To se jim ale zatím nedaří, jelikož Matěj Jaroš šetří cenné vteřinky v útočném pásmu.
     
    56:05
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Brůna – 2 min., hákování).
     
    55:21
    Sparťané si nerozuměli při svém přechodu do útočné třetiny, jelikož jeden z nich byl už v útočném pásmu. Rozhodčí píská zakázané uvolnění.
     
    54:43
    Sparťané jsou ve třetí třetině lepším týmem a ženou se za dalšími brankami. Teď se však hosté dostali ke kotouči, ale rozehráli pouze na zakázané uvolnění.
     
    53:47
    Zemchenkov ještě zuby nehty udržel kotouč v útočném pásmu. Jan Krupička ještě poslal puk do hloubi až k brance Korytara, tam ale byli pouze hráči Motoru.
     
    52:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď to tam sparťanům začíná padat! TOMÁŠ HAMARA se dostal k opuštěnému puku na pravém kruhu a svou střelou nedal brankáři Korytarovi sebemenší šanci zasáhnout! Puk sice ještě cinkl o tyčku, ale poté zapadl přesně do branky. Bez asistence.
     
    51:46
    Pražané byli v dobrém tlaku před českobudějovickou svatyní a jednomu z nich se podařilo nastřelit jen boční konstrukci branky!
     
    50:40
    Slavíček už jen ztěžka bruslil v útočném pásmu pro kotouč u mantinelu, před brankou ještě čekal na případnou přihrávku Tomáš Tomek, první jmenovaný se ale nakonec k puku neprocpal.
     
    49:55
    Hosté se snaží alespoň zmírnit pro ně nepříznivý stav. Matouš Masopust po vyhraném buly v útočném pásmu, ale svou střelou nastřelil jen clonícího protihráče.
     
    49:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí Sparta se dostává do dvoubrankového vedení! MATĚJ KURACINA si sjel na levý kruh do téměř nulového úhlu, ale i tak odkázal svou střelou pokořit brankáře Korytara již potřetí v tomto utkání. Asistence: Michal Vitouch, Maxim Kubánek.
     
    48:20
    Tomáš Tomek si sjel na modrou čáru a ihned vypálil. Před Korytarem však nikdo v bílém neclonil a českobudějovický brankář puk bez větších obtíží vyrazil.
     
    47:07
    Radek Dohnal se prodral skrz posledního obránce Sparty, poté mu ale kotouč příliš moc utekl a hostující útočník musel jet až k mantinelu.
     
    46:25
    Kubánek se teď přetlačoval o puk v rohu kluziště, z něhož nakonec vzešel jako poražený. Nicméně v jeho práci pokračoval Michal Vitouch, který se výborně vrátil a rozehrál na své obránce.
     
    45:39
    Hosté v plném počtu.
     
    45:03
    Až nyní to domácím vyšlo. Sparťanská pětka se dokázala usadit v útočném pásmu, ale hosté vystihli rozehrávku a Zemchenkov na modré čáře kotouč nezachytil.
     
    44:33
    Pražanům se tato fáze přesilové hry vůbec nedaří. Teď pro změnu rozhodčí píská postavení mimo hru, a hra se tak stěhuje zpět před gólmana Sluku.
     
    44:16
    Budějovičtí se dostali ven ze svého obranného pásma a ještě k tomu dokázali zahrozit. Střelu jednoho z obránců bez problémů lapil brankář Sluka.
     
    43:43
    Před chvílí faulovaný Maxim Kubánek se teď zmocnil puku, ale svou střelou z pravého kruhu mířil pouze do vyrážečku brankáře Korytara.
     
    43:39
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Dvořák – 2 min., hákování).
     
    42:40
    Tomáš Tomek u mantinelu chtěl hledat své spoluhráče na druhé straně, to se mu ale nepovedlo. Poté si však na modré čáře klepl o kotouč Zemchenkov, jehož rána nebyla přesná.
     
    42:07
    Teď to bylo z pohledu Sparty hodně nebezpečné. Patrik Brůna nahodil kotouč, který dobře tečoval útočník Matěj Jaroš, ale puk si to namířil pouze do hrazení.
     
    41:11
    Pražané jsou aktivnějším týmem a tlačí se dopředu. Ducháč nebezpečně nahazoval od modré čáry, žádná z domácích hokejek však kotouč netečovala.
     
    40:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    A sparťané se na začátku třetí třetiny dostávají do vedení! Slavíček objel branku, nahrál na postaveného JANA KRUPIČKU, který střelou z první trefil mezírku mezi lapačkou a betonem brankáře Korytara. Asistence: Josef Slavíček.
     
    40:05
    Sparťané se dostali do útočného pásma, Zemchenkov se vydal dopředu a střelou zápěstím otestoval lapačku brankáře Korytara.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:17 hodin.
     
    Prostřední dvacetiminutovka je minulostí. Diváci přítomní v hale se dočkali prvních gólů. Sparťané měli dobrý tlak, avšak jako první udeřili hosté. Pavel Pojar se blýskl ukázkovou otočkou s pukem, který si od jeho hole našel cestičku až do branky. Na druhé straně se také slavilo, jelikož Tomáš Tomek napálil kotouč na branku a ten zaplachtil až za záda Korytara.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:06
    Radek Dub teď krásně prokličkoval mezi dvěma bránícími protihráči a sám se poté dostal až před Sluku. Ten však zůstal v klidu a betony vyrazil pokus hostujícího útočníka.
     
    38:02
    Hosté sice vyhráli v útočném pásmu, pak je však sparťané vyhnali ven do středního pásma. Při dalším založení útoku se Motor příliš unáhlil, rozhodčí píská postavení mimo hru.
     
    37:09
    Maxim Kubánek teď předvedl rychlé ruce, když ze vzduchu nastřelil na Korytara. Českobudějovický gólman toto vůbec nečekal a jen se štěstím vyrazil puk svými betony do rohu kluziště.
     
    36:17
    Domácí se snaží vstřelit ještě jeden gól do začátku druhé přestávky. Kubánek opět ve středním pásmu řídil sparťanskou souhru, která však ztroskotala hned u modré čáry.
     
    35:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácím to konečně vyšlo! Krupička odvedl skvělou práci před brankou a puk se poté dokutálel k TOMÁŠI TOMKOVI, který z bezprostřední blízkosti prostřelil ležícího Korytara. Sparta vyrovnává na 1:1 a začínáme od nuly. Asistence: Jan Krupička, Matyáš Adam.
     
    35:18
    Filip Ducháč a Matouš Masopust nyní předvedli bruslařský souboj o puk. Lépe z něj vyšel sparťanský obránce, a rozhodčí tak píská zakázané uvolnění.
     
    34:37
    Patrik Brůna dostal přihrávku do druhé vlny, potáhl si puk na pravou stranu a vypálil. Jeho střelu zápěstím zlikvidoval brankář Korytar pohotovým zákrokem lapačkou.
     
    33:09
    Maxim Kubánek teď podržel kotouč u branky Korytara, následně se snažil nahrnout puk na něj, to se mu ale nepodařilo. Poté však vyjel až mezi kruhy, odkud napálil puk pouze do lapačky budějovického brankáře.
     
    32:39
    Na opačné straně se dopředu hnal Matouš Masopust, který nabral rychlost, ale v rozhodujícím okamžiku mu puk sjel z hole.
     
    32:10
    Domácí byli opět nastěhováni v útočném pásmu. Ducháč na modré čáře měl chvíli času pro střelu, ta ale skončila zablokována prvním clonícím hráčem.
     
    31:44
    Maxim Kubánek se vydal forčekovat do útočného pásma, to se mu vesměs podařilo, jelikož krátce poté se hosté osvobodili pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    30:39
    Dnes to domácímu týmu nestřílí. V přečíslení dva na jednoho jeli Michal Vitouch s Janem Krupičkou, přičemž první jmenovaný se rozhodl pro střelu, ale nastřelil pouze Korytarovu lapačku.
     
    29:41
    Matěj Kuracina nenápadnou zadovkou chtěl předat na Maxima Kubánka, ten však puk nezachytil. Škoda pro domácí Spartu.
     
    29:09
    Josef Slavíček s pukem na holi za brankou Korytara hledal svého spoluhráče před brankou, tam se nacházel Andrej Adamec, před jehož hokejkou sáhl po puku hostující strážce brankoviště.
     
    28:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A pozor! Jako první se vedení ujímají hosté! Po střele Anderleho se k puku dostal PAVEL POJAR, který se s pukem otočil a následně z mezikruží poslal skrytou střelu za záda Sluky. Asistence: Jakub Anderle.
     
    27:36
    Matěj Jaroš měl obrovskou šanci, když sám před Korytarem předvedl rychlou bekhendovou kličku, ale následně těsně minul.
     
    26:12
    Až teď se hosté po dlouhé době dostali ven z obranného pásma. Filip Cháb však nepřekonal posledního obránce Sparty a domácí obránci mohou uklidnit celou situaci.
     
    25:05
    Tomáš Tomek s kotoučem na holi dobrovolně opustil útočné pásmo, aby se sparťané mohli zformovat a rozjet další útok. V jeho středu byl Slavíček, domácí následně odstřelovali branku hostí, ale všechny pokusy neměly gólové parametry.
     
    24:28
    Hra se teď přelévá se strany na stranu. V útoku teď byli Budějovičtí, kteří zaměstnali obranu Sparty a donutili Sluku k zákroku.
     
    23:54
    Sparťané se ocitli v další gólové šanci. Josef Slavíček se dostal k puku v útočném pásmu a byl nehlídán před Korytarem. Českobudějovický brankář vyjel ven, ale domácí útočník nedokázal uklidit kotouč do branky.
     
    23:08
    Motor se poprvé usadil v útočném pásmu a snažil se zavařit hostům. Pavel Pojar si sjel od modré čáry až před branku, ale tečovat letící kotouč se mu nepodařilo.
     
    22:24
    Jan Krupička čekal na přihrávku od svého spoluhráče před branku, té se však dočkal, ale nebyl v optimálním postavení pro střelu. Brankář Korytar tak nemusel zasahovat.
     
    21:34
    Slavíček byl sám před Korytarem, u levé tyčky se snažil zakončit, ale svou střelou trefil pouze boční síť. Sparťané jsou na začátku druhé třetiny aktivnějším týmem.
     
    20:11
    Domácí svoje poslední vteřinky zvládli na jedničku a nepustili hosty do většího tlaku v útočném pásmu. Zemchenkov vyhodil kotouč přeš všechny čáry a domácí už hrají v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:32 minut.
     
    První perioda je za námi, v níž měla navrch pražská Sparta, která si připravila více gólových příležitostí. Ukazatel skóre je však zatím stále neměnný. Do druhé části tak oba týmy půjdou za nerozhodného stavu 0:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    Na samotném konci prvního dějství se hosté dostali do útočného pásma k ohrožení sparťanské branky. Jiří Remta od modré čáry provětral Slukovu lapačku.
     
    19:20
    Sparťané už mají na ledě čtyři hráče. Andrej Adamec se dostal s pukem na holi do útočného pásma, odkud prověřil českobudějovického brankáře. Ten pohotově zasáhl.
     
    18:25
    Budějovičtí mají k dispozici ještě dvacet sekund dvojnásobné početní výhody. Pražané se ale brání výtečně, teď skvěle zapracoval Kubánek, který prudkou ranou otestoval tvrdost Korytarových betonů.
     
    18:12
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Slavíček – 2 min., napadení).
     
    17:19
    To je neuvěřitelné! Sparťané se ve vlastním oslabení prosmýkli do svou vyložených šancí, tu první neproměnil svým nájezdem Kubánek a následně selhal Kuracina, který našel pouze Korytarovy betony.
     
    16:45
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (M. Vitouch – 2 min., podražení).
     
    16:31
    Po vyhraném vhazování se puku chopil Maxim Kubánek a následně domácí vytvořili obrovský závar na Korytarově brankovišti. Hostující brankář znovu odolal.
     
    15:57
    Domácí opět rychle přešli do útočného pásma, Slavíček u mantinelu našel hůl Matěje Jaroše, který ale nezpracoval.
     
    15:25
    A sparťané promarnili další šanci na otevření skóre! Josef Slavíček jel úplně sám na brankáře Korytara, svou kličkou ale nastřelil jen držadlo jeho hole.
     
    14:23
    Sparťané špatně rozehráli a Motor toho mohl využít. Jeden z hostujících hráčů byl sám před Slukou, ale puk mu poskakoval na čepeli tak, že nakonec sám českobudějovičtí hráč nezakončil.
     
    13:56
    Hosté v plném počtu.
     
    12:49
    Domácí se nyní museli pro puk vrátit až svou branku. Slavíček předal najetému Zemchenkovovi, jenž projel celé kluziště, ale poté svoji střelu namířil pouze do hrudě brankáře Korytara.
     
    12:11
    Pražané dlouho kombinovali v útočném pásmu, až se najednou dostal k odraženému puku před Korytarem Michal Vitouch, který však narazil pouze na jeho betony.
     
    11:56
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Kovář – 2 min., hákování).
     
    10:36
    Andrej Adamec vystihl hostující rozehrávku a sparťané mohli útočit vpřed. Josef Slavíček si převzal kotouč, ten mu ale snad třikrát utekl, a tak kotouč pomaličku doklouzal až do rohu kluziště.
     
    09:42
    Matouš Hail měl puk na modré čáře, chtěl okamžitě nahodit, ale svou střelou nemířil vůbec přesně. K puku se dostávají Pražané a uklidňují hru za svou brankou.
     
    08:38
    Budějovičtí se zatím nemohou na delší dobu usadit v útočném pásmu, Pražané dobře brání svou modrou čáru. Až teď se o to výrazně pokusil Jasečko, ale kotouč se mu nepovedlo nahodit.
     
    07:58
    Krupička to teď se Slavíčkem vymysleli parádně. Druhý jmenovaný vypomohl obráncům na modré čáře a sám poté nahazoval na branku hostí. Kotouč ale nikdo v bílém nezachytil.
     
    07:34
    Slavíček po další sparťanské šanci udržel kotouč a domácí nadále kombinovali. František David si sjel na přihrávku do mezikruží, ale Korytar stále odolává.
     
    06:28
    Domácí mohli přidat svůj první gól v zápase. Potůček si udělal dostatek prostoru u pravé tyčky, ale puk nedokázal přehodit za beton Korytara.
     
    05:51
    Jan Krupička nyní inkasoval těžkou přihrávku do středního pásma, puk mu tekl od čepele až k mantinelu, čehož využil bránící obránce Ryba.
     
    05:19
    Pražané si teď nerozuměli v rozehrávce, když chtěli rychle rozehrát do středního pásma. Hra se tak vrací zpět do jejich obranného pásma, icing.
     
    04:33
    Teď jsme byli svědky další neuvěřitelné šance! Michal Vitouch přihrál před branku dobře postavenému Maximu Kubánkovi, který z bezprostřední blízkosti trefil pouze lapačku Korytara.
     
    03:59
    Sparťané se usadili v útočném pásmu a krátce kombinovali. Vše nakonec vyústilo ve střelu od modré čáry v podání Ducháče. Gólman Korytar zasahuje svými betony.
     
    03:22
    Do přečíslení dva na jednoho se nyní dostali Budějovičtí. Matouš Masopust vzal všechnu zodpovědnost na sebe, ale svou bombou trefil jen zadní mantinel.
     
    02:25
    Znovu v akci sparťan Tomáš Tomek! Domácí útočník byl zcela osamocen před brankářem Korytarem, ale svou střelou z první trefil pouze jeho náruč.
     
    01:59
    Domácí Sparta se snaží hodně útočit. Tomáš Tomek našlápl ve středním pásmu a vyslal nebezpečný projektil na Korytara. Hostující brankář bez problémů zasahuje.
     
    01:08
    Na druhé straně také zahrozili domácí. Matěj Kuracina zavezl kotouč středem kluziště a na jeho křižný pas si ještě najížděl Kubánek. Ten ale puk nezachytil.
     
    00:15
    Hosté se po vyhraném vhazování poprvé dostali do útočného pásma, Jakub Anderle zavezl kotouč po hrazení a poté musel brankář Sluka zasahovat.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Sluka (Krbeček) – Zemchenkov, Brůna, Hamara ml., Ducháč, Guryevskiy, Adam – Kubánek, Adamec, Krupička, Jaroš, Potůček, Broš, David, Slavíček, M. Vitouch, Tomek, Kuracina.
    Trenér: Tomáš Hamara.

    HC Motor České Budějovice: Korytar (Kadlec) – Jasečko, Pojar, Dvořák, Hail, Ryba, Remta – Dub, Kantor, Anderle, Korndöfrer, Fousek, Cháb, Dohnal, Kovář, Masopust. Trenér: Radek Bělohlav.

    Rozhodčí: Kraval – Svobodová, Klouček.
     
    Sportu zdar a hokeji zvlášť! Vítám všechny příznivce mládežnického hokeje u sledování ELIOD Extraligy mladšího dorostu. Její hrací plán je v plném proudu a dnes nás čeká již 17. kolo, v němž domácí Sparta vyzve českobudějovický Motor.
     
    SPARTA VS ČESKÉ BUDĚJOVICE

    Oba celky dělí v tabulce skupiny A celkem 23 bodů. Pražská Sparta je na čtvrtém místě s počtem 58 získaných bodů, naopak Motor se pohybuje až na poslední šesté příčce, když posbíral 35 bodů.

    Svěřenci sparťanského trenéra Tomáše Hamary mají za sebou dobře zvládnutý zápas s Chomutovem, který vyhráli poměrem 5:3. Hned dvěma góly se blýskl útočník Maxim Kubánek, jenž ve druhé třetině zavelel k vítěznému tažení. Za to Budějovičtí se už pořádně dlouhou dobu trápí a naposledy zvítězili 21. prosince proti Liberci. Od té doby čítají jen porážky, tu poslední si připsali doma proti Plzni 3:4.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:45.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 36. Tomek (Krupička, Adam), 41. Krupička (Slavíček), 50. Kuracina (M. Vitouch, Kubánek), 53. Hamara, 59. Kubánek, 60. Kubánek (Guryevskiy) – 29. Pojar (Anderle)


    HC Sparta Praha: Sluka (Krbeček) – Zemchenkov, Brůna, Hamara ml., Ducháč, Guryevskiy, Adam – Kubánek, Adamec, Krupička, Jaroš, Potůček, Broš, David, Slavíček, M. Vitouch, Tomek, Kuracina.
    Trenér: Tomáš Hamara.

    HC Motor České Budějovice: Korytar (Kadlec) – Jasečko, Pojar, Dvořák, Hail, Ryba, Remta – Dub, Kantor, Anderle, Korndöfrer, Fousek, Cháb, Dohnal, Kovář, Masopust.
    Trenér: Radek Bělohlav.

    Rozhodčí: Kraval – Svobodová, Klouček
    bahis siteleri