Havířov – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Jihlava – Pardubice 1:4 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:8 (kon.)
Technika Brno – Vsetín 1:5 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 0:4 (kon.) | HK MD Šumperk – Třinec 5:6 (0:1 po s.n.)
Vítkovice – Zlín 7:3 (kon.) | Žďár n/S – Letňany 5:6 (kon.) | K. Vary – Kladno 3:2 (kon.)
Třemošná – Ústí n/L 3:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 6:1 (kon.) | Warriors Brno – Poruba 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:8 (1:2, 2:3, 0:3)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 03.03.2018, 12:00 • ZS Chomutov • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    53:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tu osmý zásah Bílých Tygrů. VOJTĚCH STRNAD (11) vlétl po pravém křídle do pásma, na nic nečekal a vystřelil na vzdálenější tyč. Puk se přes Stuchlíkův beton překulil do branky, takže hosté vedou už o pět gólů. Asistence: Jakub Šedivý (8) a Vojtěch Jiruš (23)
     
    49:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři Po krásné kombinaci zvyšují v přesilovce na rozdíl čtyř gólů. Nezbeda se na pravé straně neunáhlil a ještě přihrál JAKUBU HLADÍKOVI (11) na vrchol brankoviště, kde už to měl střelec hodně snadné a poslal puk do odkryté chomutovské branky. Asistence: Lukáš Nezbeda (22) a Filip Jansa (17).
     
    42:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dnes už po několikáté se opakuje stejný scénář. Střela, vyražený puk a liberecká dorážka. Tentokrát z pravého kruhu pálil Hampl a WILLIAM PRAY (16), měl před chomutovskou brankou poměrně snadnou práci. Asistence: Jan Hampl (12) a Adam Měchura (9).
     
    38:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je další nedůraz Pirátů před vlastní brankou. Stuchlík vyrazil Nezbedovu střelu, která z pravého kruhu mířila na bližší tyč nad jeho rameno, jenže obránci nepokryli PETRA GAJDU (9), který bekhendem posílá Bílé Tygry do dvoubrankového vedení. Asistence: Lukáš Nezbeda (21) a Jan Hampl (11).
     
    37:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po Holkově střele vyrazili Bílí Tygři kupředu. TOMÁŠ JAKUBEC (4) dostal mezi kruhy chvilku času a prostor, který využil k přesné střele po přihrávce z levé strany. Asistence: William Pray (17) a Jakub Šedivý (7).
     
    33:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme znovu vyrovnáno. Piráti využili liberecké zaváhání ve středním pásmu, kde si volný puk sebral Čech a vyrazil kupředu. Už to vypadalo, že na levé straně prováhal vhodný okamžik pro přihrávku a přečíslení tři na jednoho zůstane nevyužito. Jenže puk nakonec prošel brankovištěm k MICHALU GUTOVI (17), který z ostrého úhlu z pravé strany poslal kotouč do branky pod padajícím Čajanem. Asistence: Ondřej Čech (14).
     
    30:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je velká nepříjemnost pro Piráty. Nezbeda ve vlasntím oslabení obloučkem vyhodil, jako první byl u puku FILIP JANSA (4), který měl sice na zádech obránce, ale únik přetavil ve vedoucí gól. Asistence: Lukáš Nezbeda (20).
     
    23:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na podruhé už to MICHAELU PROKEŠOVI (15) vyšlo. Znovu operoval mezi kruhy, kde ho našel Gut. Prokeš tečoval puk, který prošel Čajanovi mezi betony do branky. Asistence: Michal Gut (17) a David Petrásek (13).
     
    17:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už Bílí Tygři otáčí vývoj střetnutí. Jiruš nahodil od pravého mantinelu puk na branku, kde toho Stuchlík moc neviděl a vyrazil puk před sebe, kde byl připravený ADAM MĚCHURA (5) a poslal kotouč přes položený beton do horní poloviny branky. Asistence: Vojtěch Jiruš (22).
     
    09:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Opět v přesilové hře máme vyrovnáno. Stuchlík vyrazil Kovářovu střelu od modré jen před sebe, kde číhal pohotový JAKUB ŠEDIVÝ (2) a poslal puk mezi betony brankáře do chomutovské sítě. Asistence: Filip Kovář (17) a Vojtěch Strnad (23).
     
    04:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácím stačilo dvanáct vteřin z druhé přesilovky zápasu, aby otevřeli skóre. Holka s Kovárem si vyměnili puk za brankou, druhý jmenovaný přihrál mezi kruhy MICHALU GUTOVI (16), který bez přípravy prostřelil Čajana. Asistence: Tobiáš Holka (20) a Michael Prokeš (9).

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 5. Gut (Holka, Prokeš), 24. Prokeš (Gut, Petrásek), 34. Gut (Čech) – 10. Šedivý (Kovář, Strnad), 18. Měchura (Jiruš), 31. Jansa (Nezbeda), 38. Jakubec (Pray, Šedivý), 39. Gajda (Nezbeda, Hampl), 42. Pray (Hampl, Měchura), 50. Hladík (Nezbeda, Jansa), 54. Strnad (Šedivý, Jiruš)


    Piráti Chomutov: Stuchlík (Šatný) – Němec, Petrásek, Holec, Pöschl, Vaněk, Kovár, Martínek Klika – Spudich, Urych, Iljuk, Príhoda, Kulich, T. Svoboda, Prokeš, Čech, Holka, Gut.
    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Franc) – Kovář, Hampl, Hladík, Böhm, Šedivý, Starý, Kollert – Pray, Jansa, Jakubec, Cikhart, Jiruš, Měchura, Strnad, Nezbeda, Chmelař, Gajda.

    Rozhodčí: Folk – Lichtenberk, Michajličenko
    bahis siteleri