Montreal – Washington 4:6 (kon.) | Ottawa – Carolina 2:5 (kon.) | Florida – Arizona 4:2 (kon.)
New Jersey – Tampa 2:1 (kon.) | NY Islanders – Chicago 1:3 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 5:1 (kon.)
Columbus – St. Louis 1:2 (kon.) | Toronto – Detroit 4:3 (kon.) | Minnesota – Nashville 4:1 (kon.)
Edmonton – Los Angeles 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 5:4 (po pr.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
Detroit Red Wings
Neděle 25.03.2018, 00:10 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:34 Nazem KADRI - 4:3
     
    52:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nejprve měli šanci hosté, ale poté se k puku dostali hned zase domácí hráči a ujeli do přečíslení. Patrick Marleau pak z pravé strany našel volného NAZEMA KADRIHO, který pak jen střílel do odkryté části hostující branky – 3:2. Asistence: Patrick Marleau a Mitchell Marner.
    47:27 William NYLANDER - 3:3
     
    47:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno. WILLIAM NYLANDER dostal na levou stranu nabito od Matthewse a jeho dělovka z úhlu pak skončila v hostující brance – 3:3. Už zase se tak začíná znovu od začátku. Asistence: Auston Matthews.
    45:00 Frans NIELSEN - 2:3
     
    45:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nejprve byla branka hostů neuznána, poté ale ještě jednou prověřili vše videorozhodčí a nakonec gól FRANSE NIELSENA uznali. Hosté se tak ujímají vedení – 2:3. Asistence: Luke Witkowski a Niklas Kronwall.
    34:19 Connor BROWN - 2:2
     
    34:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Teď už to neplatí a domácí skórují. Po střele z dálky od Travise Dermotta došlo k teči CONNORA BROWNA, který se tak zasadil o domácí vyrovnání – 2:2. Znovu se tedy začíná zase od začátku. Asistence: Travis Dermott a Morgan Rielly.
    29:37 Tyler BERTUZZI - 1:2
     
    29:37
    Detroit právě vstřelil branku!
    Pěkně sehraná akce hostů. Zetterberg nechal na modré čáře kotouč DeKeyserovi, který okamžitě pálil na domácí branku a těsně před ní ťukl do kotouče TYLER BERTUZZI a jeho teč změnila směr a skončila za Andersenovými zády – 1:2. Hosté se tak poprvé v utkání ujímají vedení. Asistence: Danny DeKeyser a Henrik Zetterberg.
    24:32 Dylan LARKIN - 1:1
     
    24:32
    Detroit právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno. Nyní už se to hostům povedlo a začíná se znovu od začátku. DYLAN LARKIN dostal od Manthy přihrávku do jízdy, natlačil se až před Andersena, kterého pak střelou švihem dokázal prostřelit – 1:1. Asistence: Anthony Mantha.
    14:30 Kasperi KAPANEN - 1:0
     
    14:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jen dostávají do vedení. Puk se dlouho držel před brankou hostů, až ho na svoji hůl dostal KASPERI KAPANEN, jenž pak prostřelil padajícího obránce Detroitu a také Jimmyho Howarda – 1:0. Asistence: James van Riemsdyk a Tyler Bozak.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. Kapanen (J. van Riemsdyk, Bozak), 35. Co. Brown (Dermott, Rielly), 48. W. Nylander (Matthews), 53. Kadri (Marleau, Marner) – 25. D. Larkin (Mantha), 30. Bertuzzi (DeKeyser, Zetterberg), 45. Nielsen (Witkowski, Kronwall)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, R. Polák, Dermott – W. Nylander, Matthews, Hyman – Marner, Kadri, Marleau (A) – Co. Brown, Bozak (A), J. van Riemsdyk – Kapanen, Plekanec, A. Johnsson.
    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – Daley, Ericsson, Jensen, DeKeyser, Kronwall (A) – Nyquist, Zetterberg (C), Bertuzzi – Mantha, D. Larkin, Helm – Abdelkader (A), Nielsen, Athanasiou – Svečnikov, Glendening, Frk – Witkowski.

    Rozhodčí: Schlenker, Rooney – Alphonso, Berg

    Diváci: 19 154
    bahis siteleri