Toronto – Buffalo 5:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 5:6 (kon.) | Florida – Carolina 3:2 (kon.)
St. Louis – Washington 2:4 (kon.) | Minnesota – Edmonton 3:0 (kon.) | Los Angeles – Colorado 3:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
2:4 (1:0, 1:3, 0:1)
Washington Capitals
Úterý 03.04.2018, 02:10 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:29 Alexandr OVEČKIN - 2:4
     
    58:29
    Washington právě vstřelil branku!
    Ale je rozhodnuto. ALEXANDR OVEČKIN trefuje střelou zpoza modré čáry prázdnou branku a hosté si povezou ze St. Louis vítězství. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
    58:03 Šance - Alexandr Ovečkin
     
    58:03
    Ovečkin mohl rozhodnout, ale Allen jej fantasticky tváří v tvář vychytal!
     
    57:53
    Hodně přísné dvě minuty teď dostává Kyle Brodziak a hosté budou hrát přesilovou hru a značně se v tuto chvíli přiblížili k vítězství v zápase.
    51:42 Šance - Vladimir Tarasenko
     
    51:42
    Obrovská šance Tarasenka, který se dostal za obranu, ale bekhendový pokus Holtby vyrazil! Větší starosti však nadělal vracející se spoluhráč Niskanen, který bruslí trefil kotouč a Holtby musel máchnout lapačkou proti nepříjemně plachtícímu kotouči!
     
    50:58
    Tyčku trefil Brayden Schenn!
     
    50:48
    Tři vteřiny před návratem Jakuba Vrány strčil Thompsonovi hokejku mezi nohy Dmitrij Orlov a ruský obránce míří na trestnou lavici za podražení.
     
    48:51
    A právě český útočník Jakub Vrána míří na trestnou lavici poté, co podrazil Parayka. Šance pro domácí tým.
     
    45:30
    Skvělý zákrok Holtbyho zachraňuje hosty, Schwartz měl na holi vyrovnání, ale brankář Capitals byl proti!
    44:20 Šance - Brett Connolly
     
    44:20
    Kempný vypálil a Connolly byl hodně blízko tomu, aby zametl puk do branky! Ale Parayko přijel na poslední chvíli a sebral kotouč poskakující na hranici brankoviště.
     
    43:00
    Allen kryje v těžkém zákroku Burakovskyho, když Ovečkin dobře přečetl hru, udržel pásmo a pak se kotouč dostal po ofenzivní ose Capitals až k Burakovskymu. Jeho ránu ale udržel Allen ve výstroji.
     
    39:50
    Holtby teď situaci nevyřešil ideálně. Vydal se za pukem ve chvíli, kdy bylo signalizováno zakázané uvolnění, které se tak nepískalo. A následně dostal svou rozehrávkou do potíží Niskanena, který navíc při odpálení puku ještě trefil holí do obličeje Brodziaka. Takže přesilovka pro Blues.
    38:55 Šance Vladimíra Sobotky po přihrávce Dmitrije Jaškina
     
    38:55
    Jaškin výborně zabojoval v útočném pásmu, otočil hru a hned ho podpořil Sobotka! Ten také dostal kotouč do druhé vlny, Sobotkova rána však skončila jen v náruči Holtbyho!
     
    36:31
    Thompson nahazoval z prakticky nulového úhlu a Carlson nešikovně strčil čepel do dráhy puku tak, že nahození tečoval v bezprostřední blízkosti na svou branku! Holtby si však s toutou nepříjemností poradil.
    31:38 Patrik BERGLUND - 2:3
     
    31:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak domácí souvislejší tlak využívají! Holtby pokryl několik střel, ale nakonec se mu stala osudnou rána PATRIKA BERGLUNDA z ostrého úhlu, když kotouč se otřel o Niskanenovu brusli a zcela změnil směr. Asistence: Kyle Brodziak a Robert Bortuzzo.
    27:54 André BURAKOVSKY - 1:3
     
    27:54
    Washington právě vstřelil branku!
    Hodně nepovedený úvod druhé třetiny pro Blues! Hosté totiž přidávají třetí branku a ANDRÉ BURAKOVSKY to udělal parádně! Skvělou kličkou poslal mimo hru Dunna a poté prostřelil Allena, když našel skulinku mezi rukou a tělem brankáře Blues! Asistence: Nicklas Bäckström a Brooks Orpik.
     
    23:47
    Ovečkinova rána končí sražená v hledišti, ale hosté si zahrají přesilovou hru. Na trestnou usedá Jaden Schwartz, dostává dvě minuty za držení.
     
    23:09
    A mohlo být vyrovnáno, ale Holtby fantasticky vychytal Braydena Schenna, který zakončoval po přihrávce zpoza branky na hranici brankovišti! Holtby však udržel kotouč před brankovou čárou!
    22:39 Alex CHIASSON - 1:2
     
    22:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Velice rychlý obrat v utkání! Jakub Jeřábek poslal dlouhou průnikovou přihrávku na útočnou modrou, kde se do samostatného úniku dostal ALEX CHIASSON. Útočník Capitals pak trefil přesně skulinku mezi paží a tělem Allena! Asistence: Jakub Jeřábek.
    20:51 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:1
     
    20:51
    Washington právě vstřelil branku!
    A hosté se hned v úvodu druhé třetiny dočkali vyrovnání! NICKLAS BÄCKSTRÖM dostal kotouč v prostoru před brankou Blues a po otočení se k brance jej poslal nad rameno Allena přímo pod břevno. Asistence: Brett Connolly.
     
    20:29
    Těžký Allenův zákrok poté, co nahazoval puk před branku Kuzněcov a kotouč se odrazil od Edmundsonovy brusle! Allen na poslední chvíli zasáhl.
     
    16:24
    Dmitrij Orlov po ztrátě puku podrazil pronikajícího Thompsona a domácí si zahrají dvouminutovou přesilovou hru.
    10:57 Tyčka po střele Devante Smithe-Pellyho
     
    10:57
    Smith-Pelly ujížděl sám na Allena, zkusil švihem střelu, ale trefil jen tyč Allenovy branky!
    03:38 Vladimir TARASENKO - 1:0
     
    03:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! VLADIMIR TARASENKO projel do útočného pásma, uvolnil se a pak rychlým švihem zápěstí prostřelil Holtbyho! Kotouč skončil pod horní tyčí a domácí vedou 1:0! Asistence: Kyle Brodziak a Alex Pietrangelo.
     
    03:03
    Allen si připisuje první těžší zákrok, nejprve ho z ostrého úhlu prověřil Orlov, pak se hlavně dostal do zakončení přímo před brankou St. Louis Ovečkin! Ale Allen si s jeho pokusem poradil!

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 4. Tarasenko (Brodziak, Pietrangelo), 32. Berglund (Brodziak, Bortuzzo) – 21. Bäckström (Connolly), 23. Chiasson (Jeřábek), 28. Burakovsky (Bäckström, Orpik), 59. Ovečkin (Kuzněcov)


    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Dunn, Bortuzzo, Ch. Butler – Steen (A), Brodziak, Berglund – Tarasenko (A), B. Schenn, Schwartz – T. Thompson, Sobotka, Jaškin – Thorburn, Sundqvist, Barbašev.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Kempný, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Jeřábek – Ovečkin (C), Kuzněcov, T. Wilson – Burakovsky, Bäckström (A), Connolly – Gersich, Eller, Smith-Pelly – J. Vrána, Stephenson, Chiasson.

    Rozhodčí: Dwyer, Hanson – Murphy, Cameron

    Diváci: 18841
    bahis siteleri