New Jersey – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 5:4 (po pr.) | NY Islanders – Philadelphia 5:4 (kon.)
Tampa – Boston 4:0 (kon.) | Florida – Nashville 2:1 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:5 (po pr.)
Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Vancouver – Vegas 4:5 (0:1 po s.n.) | San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
5:2 (3:1, 2:0, 0:1)
New York Rangers
Středa 04.04.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání

    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 4 střely, TOI 11:33
    Filip Chytil (NYR) 0+1, 2 střely, TOI 16:22
    Ondřej Pavelec (NYR) náhradní brankář (03:46:07)
     
    Hvězdy utkání

    1. Taylor Hall (NJD) 2+2
    2. Will Butcher (NJD) 2+0
    3. Travis Zajac (NJD) 1+1
     
    Statistiky: Střely na bránu: 44-24; Zablokované střely: 9-12; Vhazování: 58%-42%; Hity: 8-23; Přesilové hry: 3/4-0/2; Trestné minuty: 6-10.
     
    Taylor Hall odehrál proti Rangers fantastické utkání a ukázal, proč by se měl stát Nejužitečnějším hráčem základní části NHL, když se podílel na čtyřech z pěti gólů Devils. Útočník Devils sám dva vstřelil a na dalších dvou se podílel asistencí. Obránce Will Butcher málem zkompletoval hattrick a také se výraznou měrou podepsal pod výhru New Jersey, které si zajistilo účast v playoff. Taylor Hall má na svém kontě nyní 93 bodů a je blízko toho, aby vyrovnal nebo překonal rekord Patrika Eliáše, který v dresu Devils během sezóny 2000-2001 zaznamenal 96 bodů. Výsledek. New Jersey Devils 5 New York Rangers 2.

     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního zápasu zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:02
    Devils se na pravém křídle dostali k nahození, které Henrik Lundqvist na přední tyči snadno podržel.
     
    55:31
    Vladislav Naměstnikov se po přečíslení dva na jednoho ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže Keith Kinkaid ho dokázal vleže levým betonem fantasticky chytat a ani Brady Skjei ho nedokázal z následné dorážky překonat!
     
    55:08
    Peter Holland po zákroku Henrika Lundqvista vystřelil na opačné straně ledové plochy na levém křídle od hrazení, jeho pokus ale našel pouze Keitha Kinkaida, který na přední tyči puk podržel. Komerční přestávka.
    54:26 Kevin HAYES - 5:2
     
    54:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    Miles Wood chtěl na levé straně obranného pásma přihrát pod tlakem naslepo za sebe, jenže před bránou našel pouze KEVINA HAYESE, který si rychle srovnal puk z otočky na forhend a u levé tyče zamířil z blízkosti mezi rukavicí a pravým betonem Keitha Kinkaida do sítě!
     
    54:00
    Devils vystřelili na vrcholu mezikruží mezi dvojicí Rangers ke střele zápěstím, která zamířila pouze doprostřed brány, a Henrik Lundqvist šel rychle do kolen, aby ji vyrazil.
     
    53:22
    Brian se vrátil na led stejně jako Jimmy Vesey a na levém křídle vystřelil z ostrého úhlu, švédský brankář byl ovšem na místě a puk podržel ve výstroji.
     
    53:00
    John Moore napřáhl v levém kruhu ke krásné střele zápěstím a za Henrikem Lundqvistem zřejmě zazněla potřetí v zápase tyč! Devils stále mají utkání pevně v rukou.
     
    52:15
    Ryan Sproul poslal jednoho z hráčů Devils v kruhu obranného pásma do kolen, ale nevylučovalo se. Hra pokračovala dále a domácí hráči se k ničemu nedostali.
     
    52:02
    Paul Carey nedokázal dobruslit puk po příliš dlouhé kolmé přihrávce a Keith Kinkaid ho zmrazil pod lapačkou.
     
    51:43
    Nico Hischier podél hrazení nabral dobrou rychlost a v levém kruhu napřáhl k prudké střele zápěstím, kterou na přední tyči Henrik Lundqvist podržel v náručí.
     
    51:25
    Mirco Müller vystřelil od modré čáry a jeho pokus nad ledem zamířil vedle přední pravé tyče brány Rangers.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Zajac (Coleman), 4. Hall, 11. Butcher (Palmieri, Hall), 27. Butcher (Hall, Zajac), 36. Hall (TS) – 18. Spooner (Vesey, Chytil), 55. K. Hayes


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene (C), Vatanen, J. Moore, Müller, Butcher, Lovejoy – Hall (A), Hischier, Palmieri – Grabner, Zacha, Maroon – Coleman, Zajac (A), Noesen – Wood, Boyle, Gibbons. Hlavní trenér: Hlavní trenér: John Hynes.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – M. Staal (A), Pionk, Skjei, O'Gara, Sproul, Gilmour – Kreider (A), Zibanejad (A), Naměstnikov – K. Hayes, Andersson, Bučněvič – Vesey, Chytil, Spooner – Carey, Desharnais, Holland. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Frederick L'Ecuyer. Čároví: Scott Driscoll, Tony Sericolo

    Diváci: 16514
    bahis siteleri