Sparta – Jungadler Mannheim 7:5 (kon.) | IHS Riga – Zürich 5:2 (kon.) | HC Slovan – Yantar Moskva 4:3 (1:0 po s.n.)
North American Select – Třinec 5:4 (kon.) | Davos – Sparta 2:6 (kon.) | Eisbären – IHS Riga 2:4 (kon.)
HC Slovan – Jungadler Mannheim 1:4 (kon.) | Zürich – North American Select 9:1 (kon.)
konec
North American Select
5:4 (3:2, 0:2, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 07.04.2018, 11:30 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Memoriál Jana Marka • Skupina B
Partner:
     
    59:37
    Třinečtí trenéři si vyžádali oddechový čas na poradu a zkusí to se šesti hráči v poli!
     
    56:19
    North American Select vstřelili gól!
    Tak tohle je velká rána pro Třinec! Ještě před tímto gólem připravil obrovskou šanci Peterekovi Macháček, první jmenovaný střílel do prázdné branky, ale trefil pouze beton Kaufmanna. Naopak na druhé straně se opět zaskvěl TOMÁŠ URBAN, který dnes vstřelil už čtyři branky! Asistence: Szymon Bieniek, Adam Smith.
     
    51:24
    Velká šance na straně Select! Royce byl chvíli sám před Lambertem, z bezprostřední blízkosti ale trefil pouze třineckého brankáře.
     
    48:19
    North American Select vstřelili gól!
    Hokejisté Select se necelých dvanáct minut vyrovnávají! TOMÁŠ URBAN najel do dvou protihráčů, sám si dokázal poradit a rychlou střelou překonal Lamberta. Český útočník tímto gólem navíc zkompletoval hattrick! Bez asistence.
     
    42:51
    Přesilová hra Třince záhy končí, jelikož dvě minuty za hrubost vyfasoval útočník Matouš Čmiel.
     
    41:12
    Hned v první minutě tu máme další vyloučení. Donovan Sebrango je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    39:17
    Hůrzek teď výborně přibrzdil útok soupeře, avšak hráči Select se o pár chvil později dostali k puku v útočném pásmu a nastřelili tyčku!
     
    34:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se poprvé v tomto utkání dostávají do vedení! SAMUEL SARRORY dostal přihrávku přesně do jízdy, udělal bekhendový blafák, na který byl brankář Kaufmann už krátký. Bez asistence.
     
    33:24
    Třinečtí byli velmi blízko dalšímu gólu. Otto Jurzyca dostal přesnou přihrávku na volej a puk se skrz Kaufmannovu výstroj dokutálel těsně vedle pravé tyčky!
     
    32:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Třinečtí svou početní výhodu využívají a srovnávají se svým soupeřem krok! Peterek našel před brankou volného SAMUELA SARRORYHO, který nekompromisní ranou propálil Kaufmanna. Začínáme od začátku. Asistence: Jonáš Peterek, Matouš Čmiel.
     
    31:59
    Dvířka na trestné lavici u týmu Select se znovu otevírají. Tentokrát na trestnou lavici usedne Matthew Oberfuchshuber, který dostal dvě minuty za hrubost.
     
    30:48
    Další obrovská šance Třince na vyrovnání! Štěpán Macháček měl už od středního pásma volnou cestu k zakončení, svůj samostatný nájezd ale neprovedl nejlépe. Kaufmann si na jeho střelu počínal dobře.
     
    28:19
    Přesilová hra výběru Select trvala jen pár vteřin. Hráči American udělali opět chybu na útočné modré, Čmiel se ocitl v situaci dva na jednoho a byl faulován Dylanem Petersonem, který od rozhodčích vyfasoval dvě minuty za hákování.
     
    28:05
    Oceláři své oslabení ubránili, ale nyní se budou muset opět bránit při faulu Tommyho Wardase.
     
    26:28
    Hráči American Select sice zavezli kotouč do útočné třetiny, ale poté ztratili puk na modré čáře a Samuel Sarrory ujížděl sám na Kaufmanna. Třinecký útočník volil rychlou střelu zápěstím, kterou však Kaufmann zastavil.
     
    26:03
    Třinečtí byli v další velké šanci, ale poté přišel faul Filipa Stebela, který si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    15:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tento zápas zatím přináší velmi divokou první třetinu. Oceláři se dokázali na delší dobu usadit před Kaufmannem a výsledkem toho je vstřelený gól. Hrůzek nabil na modré čáře FILIPU CIENCIALOVI, který schovanou střelou prostřelil brankáře Select. Asistence: Filip Hrůzek, Štěpán Macháček.
     
    14:18
    První vyloučení tohoto zápasu je na světě. Ryan Stansfield se provinil hákováním, a odsedí si tak dvě minuty na trestné lavici.
     
    13:26
    North American Select vstřelili gól!
    Hokejisté Select se však opět prosazují a utíkají svému soupeři na rozdíl dvou branek! Peterson objel branku, přihrál na neobsazeného DONOVANA SEBRANGA, který pohotovou střelou rozvlnil síť za Lambertem. Asistence: Dylan Peterson.
     
    09:06
    Filip Stebel se rozjel rychle, nic nevymýšlel a zakončil. Svoji střelu chtěl namířit mezi betony Kaufmanna, který však jeho úmysl přečetl a sklapl betony včas.
     
    09:06
    Po hákování jednoho z hráčů American Select bude nařízeno trestné střílení, které pojede faulovaný Filip Stebel!
     
    05:27
    North American Select vstřelili gól!
    Ale dnešní soupeř nešetří střelbou a zejména v efektivitě prozatím září! TOMÁŠ URBAN ujel všem Ocelářům po pravé straně kluziště a střelou na vzdálenější tyč překonal Lamberta. Asistence: Donovan Sebrango, Filip Novák.
     
    05:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Ocelářům se opravdu daří vyrovnat! Stebel vyslal střelu od modré čáry, Kaufmann vyrazil puk pouze před sebe a tam stál připravený ONDREJ RYBNIKÁR, který bez problémů uklidil kotouč za brankáře Select. Asistence: Filip Stebel.
     
    03:37
    North American Select vstřelili gól!
    Netrvalo to dlouho a máme tu první branku tohoto utkání. Český útočník TOMÁŠ URBAN najel s pukem za modrou čáru a krásnou střelou přes obránce pokořil brankáře Lamberta poprvé. Bez asistence.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. Tomáš Urban, 6. Tomáš Urban (Donovan Sebrango, Filip Novák), 14. Donovan Sebrango (Dylan Peterson), 49. Tomáš Urban, 57. Tomáš Urban (Szymon Bieniek, Adam Smith) – 5. Ondrej Rybnikár (Filip Stebel), 16. Filip Cienciela (Filip Hrůzek, Štěpán Macháček), 33. Samuel Sarrory (Jonáš Peterek, Matouš Čmiel), 35. Samuel Sarrory


    North American Select: Kaufman (Shibley) – Smith, Sebrango, Novák, Bieniek, Stansfield, Peterson, Urban, Merkovsky, Oberfuchshuber, Royce, Petras, Lepera, Baptiste, Ryan, Sanford.
    HC Oceláři Třinec: Lambert (Zeithamel) – Homola, Bulava, F. Cienciala, Mituchovič, Wantulok, Chovaniak, Hrůzek, Čmiel, Rybnikár, Stebel, Mikler, Sarrory, Peterek, Kapitanov, Macháček, Králík, Jurzyca, Wardas, Stročka.

    Rozhodčí: Vidim – Fuis, Zeliska
    bahis siteleri